- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
ooo, boyle hayat mi geçer yahuuuAynen sanirim oyle olacak illa yapicam iste stresimi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo, boyle hayat mi geçer yahuuuAynen sanirim oyle olacak illa yapicam iste stresimi ya
Her duyguyu bu kadar uçlarda ve duygusal yaşarsanız ciddi bir problemde toparlanmanız çok zor olur.Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
Hiç öyle strese dıymadımBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Bu hiç stres yapacak birşey değil.. Madem sosyal konularda çok iyi değilsiniz o halde alın size fırsat..Bu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Git otur bi masaya oynayablari izle,dans edenleri izle,tek başına oohh mis,cokmu daraldin ac telefonu az bise bak oyun oyna,zaten koronadan dolayi pekde yakin kalmayin daha iyi olursunuzBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
en fazla 2 saat yalnız kalsanız ne olacak sankiBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
AbartıyonBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
hıc mı ortama gırmedınız kıBu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Niye görse ne olacak ki?Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu