• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşıyla konuşmaları

Eşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Senin kocan adam olmaz ama sen de bu kocayı boşamazsın. Sürekli konu açar durursun

Öyle de olabilir. Herşeyi beklerim ben artık
Bence internetten resmi arattır.İnternetten bir resim de olabilir bu.Ama öyle değil de adamın birlikte olduğu bir kadınsa ve "çok iyi" diyip eşinle bu sohbet dönüyorsa kadın parayla birliktelik yaşayan biri ve eşine tavsiye ediliyor

Eşimin galerisinde bi kız fotoğrafı gördüm açık elbiseli sonra girdim mesajlarına baktım arkadaşı atmış kızın fotoğrafını, onun birlikte olduğu kızmış çok iyi falan yazmış. Eşim de at gibi karı, yeme de yanında yat ama bu insanı delirtir falan yazmış bu tarz konuşmuşlar. Ben kızdım eşime bağırdım bu ne diye, o benden fazla üste çıktı sen nasıl okuyorsun benim arkadaşlarımla mesajlarımı dedi kavga ettik. Sizce yanlış mı yaptım okumam mı lazımdı? Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum nasıl konuşmuş o kızın hakkında hala şaşkınım.
Erkek milleti.bu forumda okuduğum hiçbir şeye şaşırmıyorum artık.bir bitmediler.ayni şeyi eşiniz yaşasa sizin başka bir erkek hakkında konuşmalarınızı görse,aynı şeyi düşünüp yok özel mesaj mahremiyet falan diye düşünecek mi acaba😒 Allah ıslah etsin kardesim

Normalde kimsenin eski konusuna bakmam ama senin nicki hatırladım. Sen şu 16 yaşında ki kardeşinden başlayıp, kaynana kadar kafayı takan üyesin. Ama komik gelen şu ki eşin zaten sorumsuzun teki. İçip içip sana saran , zerre saygı göstermeyen bir adam.
Eşin hatalı olabilir onu bilemeyeceğim ama seninle yaşamakta bence korkunç zordur. Allah yardım etsin etrafındakilere.

Seviye ortada değil mi?
"Güzel kız Allah mutlu etsin" ile "at gibi karı yeme de yanında yat" arasında iğrnrç bir farklılık var.
Arkadaşının sevgilisi olsa arkadaşı bu sözleri söyletmez çok net.
Eşinizin aldatma potansiyeli ortada, manipülasyon yapma gücü de ortada.
Kendi yaptığı pisliği kapatmak için meseleyi benim telefonuma nasıl bakarsına getirmiş.
Ben eşimin telefonunu karıştırmam. Telefonların özel olduğunu kabul ederim. Benimkine de bakmasını istemem.
Ama şüphe etseydim fırsatını bulur bakardım.

Ben sevgilisi gibi hiç düşünmedim ya
Böyle para karşılığı biriyle birlikte olmuş da onu tavsiye ediyormuş gibi anladım

Ben de aynı şekilde anladım.

Yeme de yanında yat ne demek...

Hepimiz arkadaşlarımızın ilişkileri başladığında güzelmiş yakışıklıymış diyoruz.

Bu dediğiniz gibi başka bir olay.

Şu erkekleri başımıza bir çıkarıyoruz.
Şu cümleyi arkadaşı ile kuracak bir midesiz ile evli kalmam.
Bu fikrimin kibar kısmı daha kötüsü var ama okumuş kadınım bana yakışmaz.

Mesajlarını saklayanların masum olmadıklarını düşünüyorum. Bu örnekteki gibi. Biz birbirimizin telefon şifrelerini biliriz. İstediğimiz zaman istediğimiz şeye bakabiliriz. Bu da güven verdiği için kontrol gereksinimi hissetmiyor insan zaten.
Diğer konu da bence o kadın fotosu kız arkadaşına ait değil yoksa niye p.z.v.n.k gibi övsün

Okumamalıydınız net

Arkadaşıyla özel konuşmalarını okumamanız gerekiyordu; eşiniz okudunuz diye kızmış olabilir. Üslup iğrenç ama siz niye aldatılmış hissettiniz onu anlayamadım. Belki de eşiniz bir hemcinsiniz için öyle bir üslup kullandığı için rahatsız oldunuz; yani ben olsam öyle hissederdim. Erkek muhabbeti falan anladık da bence de iğrenç. Belki sizin hatanız, bağırıp çağırıp sinirli şekilde hesap sorma şeklinde yaklaşmanız. O zaman kavga başlatmış oluyorsunuz. Ben olsam "Ya hayatım bir şey soracağım, keşke bakmasaydım da, senin telefonun galerisinde bu kızı gördüm merak ettim baktım, arkadaşına böyle böyle yazmışın çok midem bulandı, sen niye böyle bir şey yazdın?" derdim. Yani direk adamı karşına alınca o da savunmaya geçer, senin bir hatanı bin yapar.

Valla aldatıyor olması muhtemel geldi bana. Veya aldatmak istiyor ama kendine bakan kadın yok bulsa saniyesinde arkadan iş çevirecek. İki ihtimalden biri.

Kendini suçlu hissettirmeyi sağlamaya çalışmış ve başarmış da bakılırsa… Öyle hissetme,suçlu değilsin. Belki bu durumun daha önce çeşitli versiyonları yaşandı,kurcalamasan nerden öğrenecektin?

Eşinizin konuşmaları çok iğrenç açıkcası arkadaşının görüştüğü birisi hakkındaki yorumu 🤮

Back
X