Eşimin arkadaşları ve uyuz eşleri

Force

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
26
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar. Aslında çok ufakmış gibi görünen fakat içimi yiyip bitiren (hırsımı alamadığım için) bi problemim var. özellikle buna benzer durumları bizzat yaşamış arkadaşlarım size ve tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Eşimin en samimi iki arkadaşı var. birinin kendisiyle birininde hanımıyla naparsam yapim geçinemiyorum. o kadar sıcakkanlıyım okadar samimi bi insanım ki benle geçinememeleri için benle ilgili hiç bir sebep yok. istiyorumki kocamın arkadaşı , kötü olmim kendi arkadaşlarım gibi olsun ama yok. laf sokmalar samimiyetsiz hareketler artık boğazıma kadar geldi. sonunda içimdekileri döküp bidaha muhatap olmicam . ama ozamanda eşim üzülcek. nolur yardım edin içimi nasıl ferahlatabilirim. samimiyetsiz ortamlardan nefret ediyorum. keşke iki yüzlü insanlar gibi olsaydım umursamaz olabilseydim ama değilim

canım sende sıcak kanlı olma bu tur ınsanlar ıcın. senın arkadaşlıgını haketmıyolar bellıkı. sende hep mesafeli dur fazla sohbet etme zaten anlıcaklarıdr. ee cok fazla gırusmeyın felan. bılmıyorum cok sık mı gorusuyosunuz ama. içini içine atarak ferahlatamassın. sende laf sok cnm. hiç alttan alma.. tepene cıkarma kımseyı. valla bak. yuzde verme.

Ne demek eşim üzülmesin?
Eşin onların seni üzdüğünü görse daha kötü hissetmez mi kendini?
Asıl o zaman üzülmesi lazım senin canını sıktıkları için.

Ne diye katlanıyorsun ki bu tarz şeylere?!
Sana samimi olmayana, laf sokana haddini bildir, yüz çevir ve geç git.
Bu kadar yıpratma kendini.
Her zaman karşılaşabiliriz böyle tiplerle.
Sana göre seni sevmemeleri için sebep olmayabilir ama onlar enerji alamadı belki de.

Tabi ki laf sokmak yanlıştır durduk yere ama bu da onların karakteri demek ki.
Yapacak bir şey yok, uzaklaşmak dışında.
Eşin görüşsün arkadaşıyla. Sen süper anlaşmak zorunda değilsin.

Son düzenleme:
ne oluyor mesela canım biraz örneklerkle anlatsan ?

zaten zorla gidiyorum sırf eşim kırılmasın diye. mesela gidiyorum soğuk tavırlar öpüşme faslı bile yapmacık. bide ben uzun boyluyum o kısa boylu ama bu konuda asla aşağılama gibi bi durumum ollmadı olmazda. bi gün kocası bizim yanımızda aşkım çok güzelsin ama kısa boylusun dedi. o da bana duyurmaya çalışarak bodur tavuk herzaman piliçtir dedi. surattan anladım bana laf soktuğunu. o kadar çok şey varki hangisini anlatim. mesela ben ne söylesem hep tersini söylüyo atışıyoruz falan. düşman gibi

içimi okudun resmen şimdi eşime bunları söyledim yemin ederim. okadar anlayışlı ki allah razı olsun ondan aynen şunları söyledi. ''ben senin karakterini biliyorum umursamaz ol diyemem sadece nadir şekilde ya da çok olması gerektiği zamanlarda görüşürz dedi '' onunda kalbini kırıyorum böyle sebeplerden dolayı elimde değil. ama en çok samimi olmadığıni bildiğim halde o ortamda bulunmak koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…