eşimin arkadaşları

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
slm arkadaşlar, sizce bir erkeğin eve erkek arkadaşlarını getirmesi normal mi yani bekar olanları, benim pek hoşuma gitmiyor ama acaba yanlış mı düşünüyorum ?

evli olsam benimde hiç hoşuma gitmezdi sürekli mi getiriyor. rahatsız olduğunuzu uygun bir dille söyleyin

Edepli saygılı insanlarsa devamlı olmamak kaydıyla getirilebilir, neden olmasın ki?
Size rahatsızlık veren başka bir hadise oldu mu?

Bir işleri olursa getirir benim eşim o da 2 kere olmuştur toplam. Bence doğru da değil ne gerek var.

maç izlemek için gelirler ayda bir ya da iki hafta da bir olabiliyor. kendisi çok kıskanç işte ki erkeklerle konuşsam hemen kıskanır ama eve getirebiliyor nasıl bir tezatlıksa :P

müsaitsem, evli-bekar, kadın-erkek,genc-yaslı.......liste uzar gider. istediği insanı getırebılır. müsait degılsem rahatsız olurum sadece. onun dışında rahatsız olmam.

Düzeltiyorum : ben sizin bize sorduğunuzu anlamıştım, o yüzden kendımden ornek verdim :) şimdi tekrar okudum konuyu, tabı fıkrım yıne aynı.

Rahatsız olma sebebiniz ne?

Yerli yersiz, sık sık getiriyorsa hoş değil.

Bunun dışında neden rahatsız olalım, bekarlar vebalı mı?

biz sözlüyken evli arkadaşlarımla görüşmemi evlerine gitmemi istemezdi de ondan şimdi neden öyle bekar arkadaşlarını getiriyor diye sinir oluyorum

Bekar arkadaşları gelemez ama evli arkadaşları gelebilir mi olay :)

evli olanlarla bende otururum sohbet ederiz en azından böyle erkek erkeğe olunca ben sıkılıyorum başka odada takılırım genelde öyle olunca zaten

Rahatsızlığınızı söyleyin eşinize, dışarıda buluşsun görüşsün ve maç izlesin arkadaşlarıyla bence..

Getirsin niye sorun olsun ki
en azından gözünüzün dibinde olurlar
ya bekar arkadaşlarıyla dışarı çıksa daha mı rahat olursunuz?

İlgisinin azlığından şikayetçiydiniz
eşiniz arkadaşlarına düşkün sanırım ayrılamıyor

Getirsin niye sorun olsun ki
en azından gözünüzün dibinde olurlar
ya bekar arkadaşlarıyla dışarı çıksa daha mı rahat olursunuz?

yok öyle dışarda takılmaz kimseyle ev oturması olur olursa zaten arkadaşlarıyla aynı site de oturuyoruz

maç izlemek için gelirler ayda bir ya da iki hafta da bir olabiliyor. kendisi çok kıskanç işte ki erkeklerle konuşsam hemen kıskanır ama eve getirebiliyor nasıl bir tezatlıksa :p
Eve alalade bir erkeği getirmiyor "arkadaşını,dostunu" getiriyordur,neden onlardan kıskansın sizi?
Benim eşimde bazen arkadaşlarını çağırır playstation oynarlar,yerler içerler,bende üst katta kitap falan okurum onlar rahat takılsınlar diye..:KK69:
Benim arkadaşım olsa bende çağıracağım ama yok,kıskanıyorum valla herifimi ne güzel arkadaşlarıyla eğleniyorlar valla..:KK45:

maç izlemek için gelirler ayda bir ya da iki hafta da bir olabiliyor. kendisi çok kıskanç işte ki erkeklerle konuşsam hemen kıskanır ama eve getirebiliyor nasıl bir tezatlıksa :p
Ayda 1 yada 2 haftada olan bir olaymış sorun etmenize gerek yok sonuçta her gece getirmiyor,sizin bekar arkadaşlarınız evinize gelmiyor mu hiç?

ya mutfakta olur iş yaparım ya da başka oda da film vs izlerim ama hoşuma gitmiyor tabi
Rahatsız edici evli veya bekar
eşimde maç için çağırır binde bir
o zaman eşide gelir biz başka odada otururuz
yada ben onlara giderim onlar bizim evde maç izler
bekar olunca yapacak bişey yok tabi
akşamda bir yere çıkılmaz

Back
X