Eşimin arkadaşlarının eşleri

Yeni evliyim ilk defa karşılaşıyorum böyle şeylerle.dediğimiz gibi asla aynı ortamda bulunmamak gerek.önemli günler var iste.

Ben de ayni sizin gibi sorun yasadim. Ve kendim zor kabullendim ama kalbim cok kirilmisti. Sinir olmaktan da öte beni üzüyorlardi. Artik görüsmüyorum. Samimiyetimi verdigim icim pismanim sadece. Eger size iyi hissettirmeyen insanlarsa yapilacak en dogru sey görüsmemek. Yoksa zorlama iyi gecinme cabalari bir tek bize zarar veriyor malesef..

size iyi gelmeyen canini slkan insanlari yavasca hayatinizdan cikarin.kimseyi cekmek zorunda degilsiniz.hele esinizin is arkadaslari ne gerek var.mesafe candir.iliskilerde bu dinamik isler.samimi olmucan cokk gorusmucen.ve de herkese ederi kadar deger vericen.once kendine deger vericen. birde surekli gorusmek bi zaman sonra bikkinlik veriyo tat vermiyo insanin beyni yoruluyor.sakinlik sessizlik gibisi yok.oh misss...

ayneeeeeennnnnn

Sen arada gel bana arada böyle laflar söyle, birkac aya psikolojik durumum mükemmel olur. Sahiden böyle seyler duymaya ihtiyaci oluyor insanin. Kolay kirilabilen bir insan olarak safligima salakligima kiziyorum. Ve bazen akli basindan birinden böyle seyler duymak acayip iyi geliyor. Kesin ve net yazin cok hosuma gitti.

Bende bu tarz samimiytsiz ortamlara girmek durumunda kaldim cogu kez ama naptimm gunduz onlari dinleyip gece solenen laflari dusunup cildirmak yerine gorusmemeyi tercih ettim .

Merhaba tatlialirim.alinti yapamadim.insanoglu cig sut emmistir.hic kimseye kosulsuz guvenmemel,illa bir hata payi birakmali.etrafindaki kisilere deger ve sevgi dagitirken bizimde bu ogelere ihtiyacimiz oldugunu unutuyoruz.sonra zamanla bu karakterimiz olarak basedemeyecigimiz bir sorun olarak karsimiza cikiyor.iliskilerde lackalik ve samimiyet isi batiriyor tad tuz kaciyor.eve gelince ve millet gidince ay o lafi deseydim bu sozu soyleseydim deyip hayiflanmak kaliyor geriye.ben toplumda cok soze karismamak taraftariyim.millet konusur ben dinlerim.bazi oyle bos mevzular konusuluyorki sabirla gecmesini beklerim.bir de umarsiz rahat ve tepkisiz olmak gerek karsindaki soyler hii der gecersin butun olay bu.benim dusuncem boyle isliyor artik.cokk kaziklar yiyince insan kendini gelistiriyor.yasim 39 tecrubeyle sabittir...

Yeni evliyseniz zamanla alışır tavır koyarsınız.Var öyle tipler yaptıklarını aldıklarını ballandıra ballandıra anlatır karşısındakini küçümserler. Onlarla karşılaşınca artık sadece gülümsüyorum ve lafa pek karışmıyorum. Çünkü onlar sadece herşeyin en iyisini biliyorlar . En samimi arkadaşınızı bile tanımadan burcuna göre huysuz olduğuna karar veriyorlar. Zamanla herşey oturur . (bende iyi gıcık kapmışım hee :)

henüz 24 üm ve bu yazdiklarinizi hayata gecirmem yillarimi alacak gibi. Anlamasina anlasam da irademe ve hislerime de söz gecirmem gerekecek. Insan yalniz kalinca da bosluga düsüyor ama düsmemeli iste. Haklisiniz.

Marifet sanki pasta yapmak temizlik yapmak hayatta bunlardan önemli şeyler var farkındalar mı aceba.kalp kırmamak arkadaşlık iyi niyet gibi

Görüşünce mesafeli olursanız zamanla susarlar. Hatta bazen " bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum " derseniz daha çok sınırınızı belirlemiş olursunuz.

Aynen katılıyorum.biraz geç uyandım.üzülmekten öte kişiliğime zarar veriyor.ben kimseyle laf yarışına girip çarpışamam isimde gücümdeyim ayrıca kalp kırmak iyi birşey değil.bunları yapsaydım alasını yapardım ama bana göre değil.benim yarışım kendimle.ama kızdırıyolar beni bugün patlıcam

Ayda yılda bir görüstüğümüzden oluyor bunlar.beni kendilerine benzetemediler ondan.her insan başkadır başka aileden gelir başka yasam tarzı olur.detaya inmek istemiyorum.uyuşmuyoruz ama uyuşmuyoruz diye begenmemelerimi lazım.

Bende bu tarz samimiytsiz ortamlara girmek durumunda kaldim cogu kez ama naptimm gunduz onlari dinleyip gece solenen laflari dusunup cildirmak yerine gorusmemeyi tercih ettim .
Aynen zorla güzellik olmaz.akraba gibi davranıyorlar.bu ne rahatlık.mesafe iyidir.hem arkadaşlarımızı kendimiz seçme özgürlügümüz varken neden bu mecburiyet.esimiz bizim için hangi arkadaşımızın eşiyle buluşup kahve içiyor tarzı olmadığı halde.şahsen benim yok.bizimkiler birde iyi anlaşıyor bizden de bekliyor.ben aralarına sonradan katıldım ayrıntıya girmeyeyim diyorum.yasam şeklin farklı geldi onlara oysa ben ne zorluklar yaşadım kim nerden bilecek.

Görüşünce mesafeli olursanız zamanla susarlar. Hatta bazen " bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum " derseniz daha çok sınırınızı belirlemiş olursunuz.
Aynen zaten samimi davrandığımızdan oluyor bunlar.kafa dengim değilse görüsmicem kimseyle.hatır için olacak is değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…