Yani saçmalrdan seçmeler. Yemek yemeye mi gelmiş sizinle sohbet etmeye. Tey Allah'ım
yamağa gelmiş
Bu esimizin arkadaslarinin esleriyle bi ben anlasamiyorum sanirdim ! Demek yanliz degilmisim ☺
Evime geldiklerinde cok guzel sohbet muhabbet ertesi gun facede bi onceki gunku konustugumuz konulara ithafen sacma yazılar.. Ee konusurken konusuyorsun birşey yok! Cocuk gibi faceden laf carpmalar bir degil iki degil defalarca en sonunda dayanamadim sordum ve bummm
Ben cozumu en sonunda esasli bi tartisma sonrasinda gorusmeyerek yaptim cnm ohh miss tavsiye ederim..
sende onlara ikidebir laf çaktır. insan kıskandığı insanı sürekli yargılarmış de:)Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.
Aynen olacağı bu zaten.komik şu facedede neler oluyormuş :)Bu esimizin arkadaslarinin esleriyle bi ben anlasamiyorum sanirdim ! Demek yanliz degilmisim ☺
Evime geldiklerinde cok guzel sohbet muhabbet ertesi gun facede bi onceki gunku konustugumuz konulara ithafen sacma yazılar.. Ee konusurken konusuyorsun birşey yok! Cocuk gibi faceden laf carpmalar bir degil iki degil defalarca en sonunda dayanamadim sordum ve bummm
Ben cozumu en sonunda esasli bi tartisma sonrasinda gorusmeyerek yaptim cnm ohh miss tavsiye ederim..
Bende öyle özellik yok ama yapıcam yeri gelirse süper fikir o zaman bilirler belki sınırı.ben aslında onlarla anlaşmak istiyorum ama çok denememe rağmen olmadı.olmuyormuş geç anladım.bide esin hatrı var.onlar iyi anlaşıyor.ama bunu konusucam rahatsız oluyorum bitsin bu zoraki görüsmelersende onlara ikidebir laf çaktır. insan kıskandığı insanı sürekli yargılarmış de:)
Aynen düşüncem bu yönde.ne bu ya zoraki görüşmeler sanki aynı koğuşu paylaşan mahkumlarız.ben öyle en azından.Hoşlanmadığın insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda degilsin eger eşin de anlayışlı biriyse sadece o görüşsün arkadaşlaryla
Bravo güzel özetlemişsiniz.bizde tutturamadık bi türlü artık zorlamanın anlamı yokbelli ki kafalar uyuşmuyor. yani sohbet size açmıyor. kayif almıyorsunuz. bu bazen bende de oluyor. belki tavır, fikir, yaşam... her neyse kalbinizi feth edemiyorlar. bir arkadaşım vardı. faceden tanışmıştık. sonar bir gün yemeğe davet etti. o gün öyle çok konuşup muhabbet ettik ki sabaha kadar oturasım vardı. sıcak, samimi, doyurucu, herşey vardı. ama bazı arkadaşlarla yıllardır tanışırız. ne zaman bir araya gelsek çok sıkılırım. tamamen uyum meselesi.
Hakkınızda hayırlısı olmuştur dilerim.valla kuzum benimkilerde gelirdi masaya otururlardı yerlerdi masayı bırakıp oturma odasına geçerlerdi meyve tabağı hazırlayıp önlerine bırakırdım onlar yiyene kadar içerideki yemek masasını toplardım ığğğğ ne iğrenç insanlardı ALLAHTAN boşandım o iğrençlerden kurtuldum
Domates örneği harika.esler iyi anlaşıyor.haklısın benimkiyle karakter yapımız zıt ama biz bu farklılığı olumluya cevirdik.birde kadın erkek iliskisi baska oluyor.bu arada eşlerde birbirlerini kıyaslıyordur ister istemez.tahminin bu.bizimkine birişi demiski sen hic karısmıyormusun...ben neyim aceba.evemi hapsetcek yoksa peşime ajanmı takacak.sadece her işini kendi halledebilen akıllı bir bayanım.neyseki esim gereken cevabı vermiş.sanırım kendi esinin örneği oldum yaşantımla bu da işine gelmedi.yani nedir bu sacmalık anlamıyorum.mecburmuyuz aynı olmaya başka örnekmi yok.Domates seçerken bile arkadaş seçiminden daha seçici davranıyoruz. Mecbur değilsiniz hayat sizin hayatınız.Bir de zamanla eşler zamanla birbirine benzer,o kadınların eşleri de çekilmezdir.Muhabbet değil eziyet olur, eşinizle konuşup uzaklaşın bence.
O da ayrı bir konu.bende bazen yaşıyorum neyseki kendime ait alandan çıkmıyorum ne zaman cıksam banada aynısı oluyor.hepsi değil ama illaki birkaç tane var.ben sizin gibi karsılıkta vermem ancak ertesi gün.oda içim içimi yerseSiz eşinizin arkadaşlarının eşleriyle sorun yaşıyormuşsunuz ben kendi iş arkadaşlarımla yaşıyorum. Ben ne yapayım? Sürekli bir tripler, laf çarptırmalar kendilerince. Ben de bir kaç okkalı laf söylüyorum hooop küsüyorlar 1-2 hafta. Sonra yine laf sokmalar. Benim yine okkalı laflarım. Bu kısır döngü böyle sürüp gidiyor. 8 saat dayanıyoruz ne yapalım. Hiçççç kafama takamam. Bir kulağından girsin öbüründen çıksın. Bir kaç kere bozarsan bir ikisini akıllanırlar.
Kafa yapinin uyusmadigi,birlikteyken sikildigin,yanlarinda rahat edemedigin,sozlerinden huzursuz oldugun,samimi bulmadigin insanlarla gorusme .sanirim buna mecbur hissetmissin kendini ama insan gorusmek istemeye gorsun.kirmadan bir suru bahane uretebilir.isim var.hastayim.vaktim yok.cocugum rahatsiz vs vs vs...şu 3 gunluk dunyada baskalari icin neden yasayalim ki.kimbilir kac saatini onlarla beraber gergin anlar gecirerek tuketiyosundur.bence uzak dur bir araya gelme....Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.
Haklısın herkesle arkadaşlık kurmam canımı sıkanla görüşmem ama eşlerle geliyorlar rahat etmek için ayrı oturuluyor bu süredede çok geriliyorum.zaten mesafeyi koydum bayan oturmalarına filan gitmiyorum.kimseye hoş görünmeyede niyetim yok.Kafa yapinin uyusmadigi,birlikteyken sikildigin,yanlarinda rahat edemedigin,sozlerinden huzursuz oldugun,samimi bulmadigin insanlarla gorusme .sanirim buna mecbur hissetmissin kendini ama insan gorusmek istemeye gorsun.kirmadan bir suru bahane uretebilir.isim var.hastayim.vaktim yok.cocugum rahatsiz vs vs vs...şu 3 gunluk dunyada baskalari icin neden yasayalim ki.kimbilir kac saatini onlarla beraber gergin anlar gecirerek tuketiyosundur.bence uzak dur bir araya gelme....
Yok kalsın hepsi aynı benim için kafam tutmuyor.kabullenmedilerse şimdiden sonrada zor.en iyisi mümkün mertebe uzak durmak.zoraki bir araya gelince de eş hattı filan demeden ağızlarının payını vermek bir arkadaşın dediği gibi laf dokunduranlara kıskanç insanlar eleştirecek şey arar dicem yada yoksa kıskandınmı beni dicem.dümdük:)Kalabalıkmış arkadaş grubu.
O yüzden.
Biraz mesafe koysan daha rahat edersin.
Aralarından sana yakın olan hangisiyse, o sana yaklaşır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?