esimin arkadaslariyla disariya cikmasi...

ben de aynı dertten yakınıyorum ya eşim sabahtan akşama kadar işte akşam geliyo yemekten sonra tekrar dışarı arkadaşlarının yanına gidiyo görüştükleri de hep iş arkadaşları. gündüz birbirlerini gördükleri yetmiyormuş gibi. ben de ilçedeyim ilçe demeye bin şahit ister sosyal hayat sıfır. hadi dışarı çıkalım dese bile oturacağımız bi kafe bile yok. ama genelde h.sonları bizim merkeze gidiyoruz o zaman geziyoruz

tabiki haklısın. seninlede vakit geçirmesi lazım.

bir olay anlatayım. geçen pazartesi arkadaşlarıyla dışarıda yemek yemek istediğini söyledi. onuda öyle bir yerde söyledi ki. dışardaydık. yemek yiyorduk. laf arasında pazartesi dışarı çıkacağını söyledi.. bende gitmesini istemediğimi söyledim. kızdım.. ailem yakın olmasına rağmen, eşimi istiyorum yanımda... astımım olması etken. rahatsızlığımda son dönemler arttı... birşey olduğunda aileme çaktırmadan halletmemiz gerekiyor.

asıl demek istediğim eşim ağzından baklayı çıkartı. çağırdıklarında ona hiç biryere gelmiyorsun kılıbıkmısın gibi şeyler söylüyorlarmış. oda üzülmüş. onlarla takılmamasının sebebi akşam yorgun olması. evde vakit geçirmeyi istemesi.. ayrıca arkadaşlarının yaşları eşimden çok büyük. ama ona laf ettiklerinde eşim gelirim demiş.. tabi ben o gün de rahatsızlanınca gidemedi.. arkadaşlarına dedi.. çoğu bu tip düşünüyor. kılabık demesin.. eşinin sözünden çıkmaz demesin diye teklifleri geri çeviremiyorlar.

aslinda sorun da orda. benim gorusebilecegim kimse yok burda. yani o yoksa evde yalnizim.
disari cikma sikligina gelince ise bazen sifir. bor standart olsa. ben de ona gore mesgul etcem kendimi. bazen bir hafta hic cikmiyor. hafta 2 gun hali saha haric. bu hic degismiyor da. bazen ise ne oglen yemegine gelio ne aksam. birbirlerini oglen gorduler mi aksama da plan yapiyorlar. ertesi gune de. evde esleri kim dusunur...
aynen bendeki dusunce bu. geldim buralara ama gordugum muamele inanilmaz. ev kedisine dondum. tek aktivitem bazen esimin is arkadaslarini yemege cagirmak. onlar gelene kadar yemek,temizlik canim cikiyor. butun aksam servis yap. cocuklari ile ugras. gittiklerinde yiginla bulasik. peki ben oturup 2 cift laf edebilio muyum? yine hayir. esimlerde kahkaha girla. poposu koltuktan kalkmadigi icin. benim hayatimda tek degisen bir hareket olmus oluo. yoksa benim rahatladigim falan yok

biz merkeze de pek gitmiyoruz. bizimki gelmeyecegini soylemiyor ki hic kilibik desinler

bazen resmi olarak katilmak zorunda olduu yerler oluyor tamam onu anliyorum da mesela erkek erkege piknik plani yapiyorlar, balik yemeye gidiyorlar. benim disimdaki insanlara pek hayir diyemiyor...

canım öğretmenim demişin iş arkadaşında mı yok görüştüğün ya bende muhasebeciyim ama evlenince ev hanımı olmak zorunda kaldım gurbet gurbet nasıl büro açayımkılıbık konusundan bahsetmiş bir arkadaş o da bir etken mesela benim eşim evde duruyor diye arkadaşları çok takılmış eşimde sinirlenmiş sizin çoluğunuz çocuğunuz var benim eşim evde sürekli yalnız demiş normalde demezdi ama ben çok kırıldım sürekli bebek için hastane ev hastane ev psikolojim alt üst olmuştu o yüzden seni çok iyi anlıyorum....benim burada komşu çok ama kafa dengim yok hepsi ikiyüzlü dedikoducu oyüzden bende yalnızım malesefneden erkek erkeğe piknik ayarlıyorlar yaeşli piknik ayarlasınlar hayret bişey ya

benim okuldaki gorustugum arkadaslarim tayin olacaklar. burda gelip gitmeler cok yogun oluyor. dogu gorevini yapan gidiyor. olmasalar da zaten herkes memleketine gitti coktan. yaz tatili...

bizimkinin kilibiklikla falan alakasi yok ta bir garip gecen gece arkadaslariyla bizim bahcede oturdular. mesaj attim bir 5 dk gel gonlumu al die. kizdirdigini biliodu.yaklasik 1 saat sonra ben kizip birkac msj daha atinca kapidan noldu diye sormaya gelmis. deli oldum... arkadaslari bahcedeymis ayip olurmus. ya lavaboya gircem de birsey de. bir 5 dk olmayinca ne olacak. anlamiyorum. ben de kizdim git tamam bosuna zahmet etmissin dedim. bana unutmayacagim bu yaptiklarini herkes varken dio...tehdite bak bir de...

bu erkekler neden bu kadar anlayışsız ya anlamış değilimtakmamaya çalış canım ya eşinin üzerine düşünce daha da kendini salmış ilgilenmiyormuşun gibi davran arama sorma bırak o seni merak edip arasınsen mesaj attıkça kendini birşey sanmış ah erkekler ah çocukta olmayınca insan kendini iyice yalnız hissediyor enazından ben öyleyim canım rabbim yardımcımız olsun inşallah...

evt canim bizim de cocugumuz yok. olmuyor yani. yalnizligin dibine vurmus durumdayim. hala onu anlamiyormusum diyor yaa. delircem. kimse kimseyi anlayamadan bir omur gececek bu gidisle...

Yanlizliktan olabilir senin durum.ya da yasadiginiz yerle alakali olabilir..benim esimde bazen cok fazlaca arkadasiyla disari cikarsa aksamlari sinirleniyorum…ama msj atmazsada kizmam yani…2 saatligine cikmis burnundan neden getireyim adamin??? Ama gec kalacaksa bi zahmet haber versin…vermiyorsada ben msj atarim nerdesin diye cevap verir…

Disari cikmasina birsey demiyorsam rahat birakirim.

2 saat olmuyor hic o cikmalar,bazen gittikleri yerlerde tel cekmiyor, zaten gonulsuz gondermis oluyorum ve bu beni daha da sinirlendiriyor. yalnizlik ustune tuz biber...her gece her gece...insaf yani di mi

ben de gezmeyi seven biriyim canim... bunaldim buralarda iyice. bir yuruyuse falan cikabilsem o da yetecek ama o da yok

Eşinizle konuşmayı denediniz mi?
Konuşup neler hissettiğinizi anlatın, davetlere icabet etmesi gerekiyordur belki ama en azından zorunlu katılması gerekmeyen davetlerin hepsine gitmesin, bir kere davete gidiyorsa diğerini kibarca reddedip size zaman ayırmasını söyleyin.

ahhh canım yanlız değilsin bnde öleyım hanı dıorum çıkıosun barı bı msj at bı ara bı merak et ama yok çok sey denedm bağırdım kustum evı terkettim ama olmadı değişmedi sen benm babammısın dedi eve gelince senın suratından eve gelmek istemıorm bnmde hayatım arkdşlarım var dedi baya konuştuk ve anladım onunda hakkı bırak izin ver giderken surat yapma gelince yıne ıyı karsıla hiç gündeme getirme sen gittin ben kaldım sorumsuz düşüncesizssin deme yoluna girer buyuk ıhtımal bn öle denedm en son oldu eve gelmek istemeyen adam şimdi kimseye soz verme biyere gitmeyelim evde oturmayı özledim dedi sabret ve sakın ol

bazen resmi olarak katilmak zorunda olduu yerler oluyor tamam onu anliyorum da mesela erkek erkege piknik plani yapiyorlar, balik yemeye gidiyorlar. benim disimdaki insanlara pek hayir diyemiyor...

Eşinizle konuşun bence en azından bundan rahatsız olduğunuzu evde çok fazla sıkıldığınızı belirtin.

kizlar bizimkinin de savunmasi orada bulunmasi gerektigi. isi acisindan. tamm bulunsun da yeter ama bir yere kadar evde otur otur nereye kadar...dun gece de mac vs 10 da geldi. dus falan zaten konusmuodum 12 de de koltukta uyumaya basladi. nasil sinirlendim. bezdirdim adami tam anlamiyla. sonra kizdi kumandalar kirlentler havada ucustu biraz sonra da siniri gecince gelip ozur dileyip guzel guzel anlatti sebepleeini. ama ben israrla boyle bir yere gideceginde ozellikle once benim gonlumu alip gitmesini vurguladim. umarim bundan snra uygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…