- 25 Mart 2013
- 90
- 32
- 288
beni goturemiyor cunku burda davetler erkeklere veriliyor sadece. burasi bir ilce ve kadinlar cok geri planda. biz memuruz.memur kesimden insanlarla gorusunce birlikte gidiyoruz ama yerel insanlarla gorustuklerinde bayanlar olmuyor. zaten olsa da dilimiz farkli. ..konusamadigimiz icin olmuyor...birde erkekler alismis.hep kendileri icin plan yapiolar. esleri de alismis. gelmiolar. onlar gelmeyince ben de gidemiyorum tek basima. herkesin cocugu vs var ugrasacak birseyleri oluo. ama ben yalniz oturuorum bos bos
bazen resmi olarak katilmak zorunda olduu yerler oluyor tamam onu anliyorum da mesela erkek erkege piknik plani yapiyorlar, balik yemeye gidiyorlar. benim disimdaki insanlara pek hayir diyemiyor...
bizimkinin kilibiklikla falan alakasi yok ta bir garip gecen gece arkadaslariyla bizim bahcede oturdular. mesaj attim bir 5 dk gel gonlumu al die. kizdirdigini biliodu.yaklasik 1 saat sonra ben kizip birkac msj daha atinca kapidan noldu diye sormaya gelmis. deli oldum... arkadaslari bahcedeymis ayip olurmus. ya lavaboya gircem de birsey de. bir 5 dk olmayinca ne olacak. anlamiyorum. ben de kizdim git tamam bosuna zahmet etmissin dedim. bana unutmayacagim bu yaptiklarini herkes varken dio...tehdite bak bir de...
ben de gezmeyi seven biriyim canim... bunaldim buralarda iyice. bir yuruyuse falan cikabilsem o da yetecek ama o da yok
benim de sorunum su; ben evde olmayi planlarken esim cikacagini,bir yere davetli oldugunu falan soylerse, ben evde tek basima isem ve yapacak birseyim yoksa, esim de disaridayken beni saatlerce arayip sormadiysa...hele bir de bu cok ustuste zamanlarda olmussa...cok sinirleniyorum.sinirim saatlerce gecmiyor. sikintimdan ona sariyorum. yalnis olabilir yaptigim ama elimde degil. dogudayiz ve hep ama hep evdeyim. esim olmadan birsey yapma ihtimalim yok. cunku buralarda bayanlar hep evde. yalniz miyim bu durumu yasayan biri olarak...beni aramasini,nasilim sormasini istiyorum,bir msj atmasini en azindan...
bazen resmi olarak katilmak zorunda olduu yerler oluyor tamam onu anliyorum da mesela erkek erkege piknik plani yapiyorlar, balik yemeye gidiyorlar. benim disimdaki insanlara pek hayir diyemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?