• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim hep haber vermeli.. ☹️

Ayni benim eski halim ne deliymisim ya kendimi ne yorarmisim bi de adim kiskanca cikmisti.Hatta evdeyim dediginde suphelendigimde annesini arar ya x de disardaydi bende sizi arayim dedim derdim annesi aa evet disarda diye dokulurdu.Dedektif gibiydim.Sonra bi anda degistim bu seferde ben senin umrunda degilim oldu:deli:

Anksiyete ve veya OKB hastasisiniz galiba.
Güven sorunu değilde, korku yaşıyorsunuz. Sevgilinize saplantılı bir ilişki kurmuşsunuz. Bence bir Psikologa danışın
Ben psikologa da gittim pek faydası olmuyor açıkçası sadece biraz azaliyor

Ben psikologa da gittim pek faydası olmuyor açıkçası sadece biraz azaliyor

Ozaman psikolog iyi değildi :)
Yorucu olmasi gerek. Bu düşünceler insani kemirir...
Aslinda uzun vadeli bir tedavi şart. İleri zamanda cocuk olursa ne olacak? Hayat cekilmez hale gelir

Ozaman psikolog iyi değildi :)
Yorucu olmasi gerek. Bu düşünceler insani kemirir...
Aslinda uzun vadeli bir tedavi şart. İleri zamanda cocuk olursa ne olacak? Hayat cekilmez hale gelir
Psikolog değil de kendi kendini rahatlatmak daha iyi oluyor. Zaten psikologda onu öğretiyor. Ama evet hayat bazen çekilmez oluyor o kaygilarla. Yine de tam anlamıyla geçmiş değil benim ki

Psikolog değil de kendi kendini rahatlatmak daha iyi oluyor. Zaten psikologda onu öğretiyor. Ama evet hayat bazen çekilmez oluyor o kaygilarla. Yine de tam anlamıyla geçmiş değil benim ki

Geçmiş olsun canim. İnşallah caresini bulursun. Ben panik atak hastasiyim ve sonucda tek iyi gelen durum takmamak.
Ama takmamayi öğrenmesi zor işde.

Geçmiş olsun canim. İnşallah caresini bulursun. Ben panik atak hastasiyim ve sonucda tek iyi gelen durum takmamak.
Ama takmamayi öğrenmesi zor işde.
Sağol sana da geçmiş olsun canim. Ben de de kaygı bozukluğu ve duygu kontrol bozukluğu vardi. Zamanla duzelttiyorum kendimi ama insan tamamen değişmiyor malesef

Back
X