Benim unuttugumu kim söyledi.bende bekarken diyordumki hayatta kaldıramayacagım tek şey aldatılmaktır.şimdi çok büyük konuştugumun farkına vardım.sizde bnim gibi kendinizden çok eminsiniz.umarim sizin başınız böyle birşey gelmezevet 7 yıl birliktelikten sonra evlendim 1,5 senedir evliyim emin olun evlenmek yuva kurmak ne zor biliyorum yoksa o kadar sene beklemezdik. ayrıca bu işin çocukla falan alakası yok bu sadece bahane, ben kocamı başka biriyle cinsel içerikli konuştuğunu görsem unutamam yanında oturamam aynı yatakta yatmak şöyle dursun ben bu hayata bane saygısı sevgisi olmayan birini çekmeye gelmedim hayat kısa herkesin kendi tercihi
farkındaysan bende evliyim okadar yıldan sonra kendimden eminim kimse vazgeçilmez değil ,helede başkaşarıyla takılan bi adamdan vazgeçmek çok daha kolay neyse hayat sizin kolay gelsin işiniz zor.Benim unuttugumu kim söyledi.bende bekarken diyordumki hayatta kaldıramayacagım tek şey aldatılmaktır.şimdi çok büyük konuştugumun farkına vardım.sizde bnim gibi kendinizden çok eminsiniz.umarim sizin başınız böyle birşey gelmez
Seksi donlar kismina cok guldum:) cennet mahallesindeki pembenin saten pacali donlari geldi gozumun onune.kk da gelenektir bu aldatılan her kadına mutlaka biri çıkar canım bakımlı ol seksi donlar giy iç gıcıklayıcı gecelikler giyder olmazsa olmaz bu cümle
kadın suçu kendinde arar mı bilmem ya da aramalı mı ancak hala aslında huzurluyduk,sorunumuz yoktu diye düşünüyorsa bence asıl sorun orada başlıyodur
Arkadaşlar şuan okadar mutsuzum ki anlatamam.aslında bu durumu kimseye anlatamadıgım için şuan buraya yazıp rahatlamak amacım. Aylar önce eşimin tango da bi kızla mesajlarını yakalamıştım ve biraz terbiyesiz yazışmalardı kaç gün konuşmadm ilk defa başıma geldigi için kimseye söylemekte istemedim.her neyse bir daha olmayacagını söyleyerek beni bi şekilde ikna etti.konu kapanmıştı.2 gün önce gece rüyamda eşim bana ben herkesle yazışırım sen karışamazsın diye söyleniyordu.sabah uyandıgımda etkisinde çok kaldım.eşim işten gelip uyuduktan sonra telefonunu karıştırdım.bir ay önce sanal arkadaşlık sitesine üye olmuş.beynimden vurulmuşa döndüm.bende aynı siteye üye oldum ve msj attım.tabi oda karşılık verdi sonra anladımı ne yaptıysa üyeligini iptal etmiş.bu sabahta ağzıma gelen herşeyi söyledim.inkar etti ben degilim falan dedi inanmadım.eve gelme dedim.napıcagımı bilmiyorum beni çok sevdigini söylüyor benimse artık hiç güvenim kalmadı
Boşanmayacaksın nasılsa bir daha eşinin telefonunu karıştırma..
Allahtan belasını istiyorEvin var, yurdun var.
Gül gibi karın var.
Bir de çocuğun var.
Daha ne istiyorsun be adam..
Yurdum erkeği, pek bir meraklı bu belaya..Allahtan belasını istiyor
hemde nasıl!ne anlıyorlar ben çok mrk ediyorumYurdum erkeği, pek bir meraklı bu belaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?