canım sevindim seninadına sakın sana aynı seyı yapmasına ızın verme ..
![]()
Aslaaa ama aslaaaa,
kendide arıycak eminim,
diyeceğim tek şey hayatımda biri var rahat bırak beni,
bu laf ona yeter,
iyice perişan olur,
baksın bakalım acı çekmek neymiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sevindim seninadına sakın sana aynı seyı yapmasına ızın verme ..
![]()
konuyu hortlatmak istemezdim ama
bu adam benden ayrıldıktan 3 ay sonra sözlenmişti,
az önce kızkardeşi aradı,şok oldum aramasına,
baya ağzımı aradı,dedim sözlenmedimi o felan diye,
meğer sözlendikten 3 gün sonra ayrılmuş,
ahım tuttu kızlar,allah bana yaptıklarını ödetti,
şimdide geri dönmek istiyor,
kız kardeşi ilk adımı sen at felan dedi,
ne atıcam ben o defteri kapattım,
çektiğim acıları unutturamaz hiç kimse,
asla ama asla dönmem dedim,
baya ikna etmk için uğraştı,
belliki o arattırıyor kız kardeşini,
ağzının payını aldı ama karaktersiz,
ama şükür allahıma dualarımı kabul etti,
onun perişan halini gösterdi bana..
ama herşey ayan beyan ortadaymış ezgi!...tamam patronuna güvenip sevebilirsin ama 2 haftada tanışılmış,herşey oldu bittiye getirilmiş..tanıdığımız yeni insanları google da aratmak yeni bir kavram olmasa gerek , çünkü pek çok şey öğrenilebiliyor..buna rağmen bazıları kendini çok iyi gizlemeyide başarıyor altını çizeyim...üzgünüm ama biz kızlar genelde o kadar çabuk bağlanıyoruz kii ..bunun mantıklı hiç bir açıklaması yok...üstelik böyle bir adam için "evlilik mi tövbe " demişsin...burdan güzel sonuçlar alabiliriz; hızla gelişen olaylardan sakınmak-özellikle evlilik gibi-,karşımızda kini tanımadan bağlanmamak...ayrıca şunu da belirtmek isterim; dini inancı kuvvekli olduğunu sandığımız-öyle gösterirler çünkü- sexe nedense! daha düşkündürler..gerçekten inançlı olan insan asla bunu belli etmez,kul ile Yaradan arasındadır o...hakkında hayırlısı olsun..
çok haklısın.
evlilik mi,tövbelet tövbesi diyorum şimdi..
o, babamdan sonra en çok güvendiğim insandı.
her konuya dini bir yaklaşımla cevap verirdi.
bu iş bittiğinde çevreme söyledğim tek şey,hayatıma bundan sonra onun kadar hayırlı bir insan çıkmaz,demekki ben onun için hayırlı değilmişim ki olmadı derdim.ama tam tersiymiş.
rabbim beni daha çok seviyorumuş.
banada bu tür erkeklerden çok denk geldi biri 18 yıllık karısını dövüyordu, diğeri üni .öğrencisiyle iğrenç ilişkiler yaşamış gelip utanmadan anlatıyordu başka da var kısacası iğrençler!!çok namustan.....çok Allahtan bahsedenden korkacaksın arkadaş.......herşey Allahla kul arasındadır bişeyler çok dile dökülüyorsa sürekli oturur bir düşünürüm o insan hakkında yanılmadımda bu güne kadar hayırlısı olmuş kurtulmuşsun:82: