Ben kocama inanmıyorum inansam niye derdimi anlatıyım.hani bazen en yakınınıza bile bazı şeyleri anlatamazsınız ya ama birileriyle konuştukca rahatlama ihtiyacınız olur.işte ben bu durumdayım eşimin kabahatini biliyorum farkındayım.evlimisiniz bilmiyorum ama bi evlilik kolay kurulmuyor.ayrılık bi tercih.bi cocugum var.ayrılırsam çok şükür rahatta geçinirim.ama bu kararı vermek çok zor herkesten deneyimlerini bekliyorum bu köyü bişeymisizde bundan sonra o siteye üye olduğunuzu ve erkeklerle yazışıcanızı diyiverin bakalım ben seni her seferinde affediyorum sende affedersin ne olucak dersinizayrıca belli ki boşanmayacaksın 1. yi affettin 2. desen ben değilim dediğine inanmak üzeresin telde gördüğün halde burda bizden ne yardımı istiyorsun hüzel güzel giyin kocanı dahada memnun etmeye bak dememizimi
Allah kimsenin başına vermesin... bacım sen affetsen içindeki şüpheyle yaşıyablcekmisin, devam edebilcek misin?? heran kimle konuştu napıyo diye düşünmekk ayy Allah kimseye vermesin. canım daha çok başındayken çocuk yokken bitirmek en iyisi.ailende kalıyomuşsn zaten tekrar dön ailene boşan. 4 aylıkken böyleyse sonra nolcak peki?Arkadaşlar şuan okadar mutsuzum ki anlatamam.aslında bu durumu kimseye anlatamadıgım için şuan buraya yazıp rahatlamak amacım. Aylar önce eşimin tango da bi kızla mesajlarını yakalamıştım ve biraz terbiyesiz yazışmalardı kaç gün konuşmadm ilk defa başıma geldigi için kimseye söylemekte istemedim.her neyse bir daha olmayacagını söyleyerek beni bi şekilde ikna etti.konu kapanmıştı.2 gün önce gece rüyamda eşim bana ben herkesle yazışırım sen karışamazsın diye söyleniyordu.sabah uyandıgımda etkisinde çok kaldım.eşim işten gelip uyuduktan sonra telefonunu karıştırdım.bir ay önce sanal arkadaşlık sitesine üye olmuş.beynimden vurulmuşa döndüm.bende aynı siteye üye oldum ve msj attım.tabi oda karşılık verdi sonra anladımı ne yaptıysa üyeligini iptal etmiş.bu sabahta ağzıma gelen herşeyi söyledim.inkar etti ben degilim falan dedi inanmadım.eve gelme dedim.napıcagımı bilmiyorum beni çok sevdigini söylüyor benimse artık hiç güvenim kalmadı
Konu sahibi aklıma şu geldi. Sen çok kırıldın ve psikolojin çok bozuk ya hani. Bi süre görüşmemeye devam et onunla. O süre zarfında o psikolojiyle sen de benzer bi hata yapmış ol. Yeni bi gsm hattı edin.sözde sen de netten tanıştığın biriyle yazışmalar falan olsun. Sonra bunu al karşına koy önüne bunları. Ama al senden intikam aldım şeklinde değil. Nasıl yaptım böyle bi iğrençliği kendimden utanıyorum hepsi senin suçun diye bağır çağır giydir de giydir. Yok çocuğumun yüzüne nasıl bakıcam şimdi falan. Şimdi şartlarımız eşit sen kaldırabileceksen ben de kaldırıcam de. Senin ne hissettiğini nasıl bi hayal kırıklığı yaşadığını o da yaşayarak anlasın. Görsün bakalım ne kadar kaldırabiliyomuş insan o güvendiği dağlara kar yağınca
Dün buna benzer bir konuya yorum yaptim
konu sahibi bana kizdi şikayet etti
bir gün ceza aldim
tekrar almaya niyetim yok
bence kirmizi gecelikle tangayla kirmizi rujla karsila belki yapmaz bidaha.
sanaldan kizlarla konusma amaci
ordan kiz düsürmek ego tatmini falan degil.
Gadinligini kullanicanO kırmızı gecelik giy ruj sür, saçını boyat bir KK klasiği zaten, bir erkeği değiştirmek, bir ilşkiyi kurtarmak bu kadar kolay onlara göre. :)
Bu erkekleri nası bağlıcaz kendimize ya
evet 7 yıl birliktelikten sonra evlendim 1,5 senedir evliyim emin olun evlenmek yuva kurmak ne zor biliyorum yoksa o kadar sene beklemezdik. ayrıca bu işin çocukla falan alakası yok bu sadece bahane, ben kocamı başka biriyle cinsel içerikli konuştuğunu görsem unutamam yanında oturamam aynı yatakta yatmak şöyle dursun ben bu hayata bane saygısı sevgisi olmayan birini çekmeye gelmedim hayat kısa herkesin kendi tercihiBen kocama inanmıyorum inansam niye derdimi anlatıyım.hani bazen en yakınınıza bile bazı şeyleri anlatamazsınız ya ama birileriyle konuştukca rahatlama ihtiyacınız olur.işte ben bu durumdayım eşimin kabahatini biliyorum farkındayım.evlimisiniz bilmiyorum ama bi evlilik kolay kurulmuyor.ayrılık bi tercih.bi cocugum var.ayrılırsam çok şükür rahatta geçinirim.ama bu kararı vermek çok zor herkesten deneyimlerini bekliyorum bu köyü bişeymi
Google'a bağlama büyüsü yaz...Bu erkekleri nası bağlıcaz kendimize ya
Konu sahibi üzüldüm gerçekten yaşadıklarına onur kırıcı çünkü. Ama bununla karşılaşan çok fazla kadın uzun süredir.bir sürü örnekler var.çünkü sanal ortam iğrençliği çok yaygın artık. Tam da bu konuyla ilgili bir tez yazısı okumuştum geçtiğimiz yaz. Uzman görüşleri,kadınlarla ve asıl bunu yapan erkeklerle yapılan röportajlar vardı içeriğinde.genel olarak şöyle başlayım.erkeklerin çoğu bunu aldatma olarak görmüyo.mantık bunu reelde yaşamıyor oluşları.kadınlar ise kesinlikle bu bir aldatılmadır diyo.
Bu arada sen evliliğinin huzurlu ve mutluluğundan bahsettin.eleştiri de aldın yorumlarda.ama bunu öğrenene kadar öyleydin.çünkü eşin de böyle düşünüyor.seni gerçekten seviyor da olabilir senin düşündüğün gibi.biz kadınların bu konudaki görüşlerinin aksine erkekler için sevmeleri yada mutlu olmaları bunu yapmalarına engel değil.
Yazıda şöyle anlatılmış; erkeklerin içinde bizden çok farklı olarak cinsellik adına daha tabiri caizse hayvani dürtüler var.kadınların duygusal yönü, annelik içgüdüleri, sadık eş durumları daha ağır bastığından beyinleri bu dürtüleri çok daha kolay bastırabiliyor.hatta hiç açığa çıkmıyor bile.eşleriyle yaşamayı seçiyolar. Düşüncesinin bile aldatmaya girdiğini kabul ediyor.(bunlar genelleme tabi.tüm kadınlar böyledir diye bişey yok). Erkeklerde ise bunu bastırmak kadınlar kadar kolay değil.sanal ortam onlar için çok ideal bir yer bu durumda.çünkü bunu en iğrenç dozda,en rahat şekilde, hayal güçlerini sonuna kadar zorlama imkanı buldukları bir yer.istedikleri kimliklere bürünebiliyolar.tüm fantazilerini doruk noktaya taşıyabiliyolar.çünkü burdaki insanlarla hayat bağları yok, en ufak bi duygusal bağları yok.tek amaç cinselliği istediği şekle sokma rahatlığı.evli olanlardan eşlerini çok seven düzgün aile hayatı olanlardan bir kısmı bunları yaptıktan sonra pişman olduklarını söylüyolar ama tekrar yaptıklarını da itiraf ediyolar.kendine yakıştıramayanlar da var. Ama yine sanalın çektiğini ve bunu yaptıklarını söylüyolar.uzmanlar erkeklerin bu aldatma değil savunmasına şöyle bakıyor.bi çeşit mastürbasyon olarak değerlendiriyolar.erkekler bunu yaşadıktan sonra bir sonraki girişimine kadar beyinlerinde bu noktayı kapatıyolar ve normal hayatlarını yaşamaya devam ediyolar. Sonra yine aynı.uzman görüşleri; bunu yaşadıkları anlarda duygusal herşeyden sıyrıldıkları, babalık, eş, mesleki kariyerleri...ne varsa o an için uzaklaştıklarını söylüyor.
Mesela bunlara soruluyo bu kadınlardan herhangi birini eşlerinize değişir misiniz?cevaplar aynı. ASLA!! İçlerinde kendi eşlerinin daha güzel olduğunu söyleyenler bile var. Hatta eşleriyle cinsellikte sorunları olmadığını söyleyenler de var.
Bana çok ilginç gelen şeyler oldu. Bu insanların isimleri gizli tutulmuş yaşları meslekleri ve anlatttıkları kısa hayat özetleri var aile yapısı yaşam tarzları gibi ve konuyla ilgili sorulan sorulara cevaplar vermişler.benim şaşırdığım öyleleri var ki içlerinde insana neden sorusunu sorduyo.bunları yapanlar illa sapık yada eşini sevmiyo mutsuz değil yani. Saklayabilenler yani hiç yakalanmayanlar şanslı. Biri şey demiş mesela. Eşim çocuklarım yada çevrem böyle bişey yaşadığıma asla ihtimal vermezler zaten.
Bir çoğu bunları sadece eşlerinden değil herkesten gizliyo.
Bu tezi okumanı çok isterdim konu sahibi öyle itiraflar açıklamalar vardı ki..
Ama şöyle bir sonuçta çıktı ortaya.çok güvendiğimiz eşlerimiz, çocuklarımız, abilerimiz komşularımız için hayatta yapmaz düşüncemizi ne kadar doğruluyor acaba.
Konu sahibi yazdıklarını okuyunca o tezdeki kadınların anlattıklarına çok benziyo diye sana bunları yazdım. Uzun ve geri kontrolsüz bir yazı oldu. Hatalarım için özür dilerim. Telden yazıyorum.
Sana boşan boşanma ayrıl demiyorum.biraz sakin kal düşün iyice.eşini değil de belki önce kendin gidebilirsin psikoloğa. Nasıl düşünmen konusunda yardımı olabilir. Evliliği noktalamadan önce herşeyiyle değerlendirmen belki daha iyi olur. Çocuğun da var. Ha bu arada bunlardan vazgeçen örnekler de vardı. O teze tekrar ulaşma imkanım olsaydı sana ulaştırıp okumanı çok isterdim.en azından bu süreçte sana çok yönlü değerlendirme imkanı verirdi.
İnşallah sonrasında mutlu olacağın kararı verebilirsin.[ Hay agzina saglik arkadasim ya ne güzel aciklamissin benim bile içime su serpildi helal olsun çok saol
sen ne yaparsan yap ,o yine bildiğini okuyacakArkadaşlar şuan okadar mutsuzum ki anlatamam.aslında bu durumu kimseye anlatamadıgım için şuan buraya yazıp rahatlamak amacım. Aylar önce eşimin tango da bi kızla mesajlarını yakalamıştım ve biraz terbiyesiz yazışmalardı kaç gün konuşmadm ilk defa başıma geldigi için kimseye söylemekte istemedim.her neyse bir daha olmayacagını söyleyerek beni bi şekilde ikna etti.konu kapanmıştı.2 gün önce gece rüyamda eşim bana ben herkesle yazışırım sen karışamazsın diye söyleniyordu.sabah uyandıgımda etkisinde çok kaldım.eşim işten gelip uyuduktan sonra telefonunu karıştırdım.bir ay önce sanal arkadaşlık sitesine üye olmuş.beynimden vurulmuşa döndüm.bende aynı siteye üye oldum ve msj attım.tabi oda karşılık verdi sonra anladımı ne yaptıysa üyeligini iptal etmiş.bu sabahta ağzıma gelen herşeyi söyledim.inkar etti ben degilim falan dedi inanmadım.eve gelme dedim.napıcagımı bilmiyorum beni çok sevdigini söylüyor benimse artık hiç güvenim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?