Eşimin arkadaşlık sitelerinde başkalarıyla yazışmalarını okudum:(

Ben kocama inanmıyorum inansam niye derdimi anlatıyım.hani bazen en yakınınıza bile bazı şeyleri anlatamazsınız ya ama birileriyle konuştukca rahatlama ihtiyacınız olur.işte ben bu durumdayım eşimin kabahatini biliyorum farkındayım.evlimisiniz bilmiyorum ama bi evlilik kolay kurulmuyor.ayrılık bi tercih.bi cocugum var.ayrılırsam çok şükür rahatta geçinirim.ama bu kararı vermek çok zor herkesten deneyimlerini bekliyorum bu köyü bişeymi

Allah kimsenin başına vermesin... bacım sen affetsen içindeki şüpheyle yaşıyablcekmisin, devam edebilcek misin?? heran kimle konuştu napıyo diye düşünmekk ayy Allah kimseye vermesin. canım daha çok başındayken çocuk yokken bitirmek en iyisi.ailende kalıyomuşsn zaten tekrar dön ailene boşan. 4 aylıkken böyleyse sonra nolcak peki?

Bence eşlerinizin bu tarz olaylarını yakaladığınız da hemen ortalığı ayağa kaldırıp evden kovmayın.
Boşanmayı göze alamıyorsanız eğer;

Biraz daha takip edin. Gözlemleyin. Sakin olun.
Sonra bu olayları sanki bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatın. "Benim başıma gelse işte ortalığı yıkarım boşarım" fln fişman diye gözünü korkutun. Sonrasında yine gözlemlemeye devam edin. Baktığınız devam ediyor işte o zaman ortalığı ayağa kaldırın evden kovun.
Yapmayı bıraktıysa da eşiniz mesajı almıştır.

Şimdi adamı evden kovdun, boşanmayı da düşünemiyosun.
Ee bir kere yapan yine yapar. Yapacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez. Nasıl olsa bi kere yaptım affetti. Bi kere daha affeder diye düşünür.

Kolay gelsin.

bi kez yapan affedildiğin de tekrar yapıyor arkadaşım..
verdiğimiz tavizlerin dönüşü malesef bizi bir öncekinden daha fazla yaralıyor.
önünde iki secenek var.
ya kabullenip görmezden geleceksin yada ayrılıp yoluna devam edeceksin..

Dün buna benzer bir konuya yorum yaptim
konu sahibi bana kizdi şikayet etti
bir gün ceza aldim
tekrar almaya niyetim yok
bence kirmizi gecelikle tangayla kirmizi rujla karsila belki yapmaz bidaha.
sanaldan kizlarla konusma amaci
ordan kiz düsürmek ego tatmini falan degil.

Bu nasıl bir öneri yaa.

Konu sahibi arkadaşım aylar öncesinden yapmış affetmişsiniz görüldüğü üzere tabiri caizse alışmuş kudurmuştan beterdir misali devam etmiş. Büyük ihtimalle siz sorular sorunca o anlamıştır sizin olduğunuzu diye düşünüyorum kapatmıştır profilini. Zaten kendi telefonundan girilmiş ondan başkası olamaz. Bu böyle devam eder. Ya ben artık nefret ettim şu internetten onunla olmuyor onsuzda olmuyor. Kaç evlilik birliktelik bitiyor bunun yüzünden, 4 yıl öncesine kadar hukuk bürosunda çalışıyordum, o zamanlarda hep bu olay yüzünden ayrılan o kadar insan vardı ki. Şimdi daha fazla var. Çok üzülüyorum gerçekten.

O kırmızı gecelik giy ruj sür, saçını boyat bir KK klasiği zaten, bir erkeği değiştirmek, bir ilşkiyi kurtarmak bu kadar kolay onlara göre. :)

O kırmızı gecelik giy ruj sür, saçını boyat bir KK klasiği zaten, bir erkeği değiştirmek, bir ilşkiyi kurtarmak bu kadar kolay onlara göre. :)
Gadinligini kullanican
benim anlamadigim daha once paçali don
mu giyorlarmis ta aldatilmislar

Bu erkekleri nası bağlıcaz kendimize ya

Erkeği kendine bağlamak için özel bir çaba harcamak anlamsız.
Sadakat insanın içinde olacak içinde.
İçinde yoksa ne yapsan boş.
Al bak huzurlu, çocuklu evlilik.
Güya sevgi de var..
Derdi ne herifin yakalanmış olmasına rağmen yinelemiş!

evet 7 yıl birliktelikten sonra evlendim 1,5 senedir evliyim emin olun evlenmek yuva kurmak ne zor biliyorum yoksa o kadar sene beklemezdik. ayrıca bu işin çocukla falan alakası yok bu sadece bahane, ben kocamı başka biriyle cinsel içerikli konuştuğunu görsem unutamam yanında oturamam aynı yatakta yatmak şöyle dursun ben bu hayata bane saygısı sevgisi olmayan birini çekmeye gelmedim hayat kısa herkesin kendi tercihi

Valla boşanıp boşanmamak sana kalmış ama bu kadar aciz ve itaatkar olduğun müddetçe kocandan ne saygı bekle ne de sadakat. Daha en başta ilk yakaladığında iyi bir ders vermen gerekiyordu.
Erkekler itaatkar kadınlara saygı duymuyorlar, bir de güzel ağızlarına tükürüyorlar işte kabullenin bu gerçeği. Bu devir dişli, tırnaklarını göstermesini bilen kadınların devri. Şimdi bu sitede bunu çoğu kadın kabul etmek istemez ama gerçek bu. .
Şimdi sana gelip de ''Canım suyuna git, seksi gecelik giy, pişman olur yaptığına.'' diyen kadınlara sormak lazım kendileri bunları uyguladıklarında kocalarından çok mu değer ve ilgi görüyorlar? Dünya böyle dönmüyor, bu hayatta güçlü olduğun kadar değerlisin. Kabullenin bu gerçeği artık. Büyüyün artık.

Nedense aldatan erkeklerin esleri konu actiklarinda hep hzuurlu guZel bir evliligimiz var diyorlar. Bu erkekler aldattiklari icin evde daha ilgili ve anlayisli mi oluyorlar ne?
Belki de esimiz aldatmadigi icin huzurumuz yok diye dusunmeye basladim artik

Sizi seven bir insanın böyle yanlış işlerde gözü olmazdı üzülerek söylüyorum. Aldatmanın sanalı reeli yoktur. Ha internette müstehcen muhabbetlere girmiş ha gerçekten kadını yatağa atmış aynı şey. Ki sanalda bunu yapan reel de fırsat bulunca hiç yapmaz mı ? Çok fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Ya yaptıklarını ve yapacaklarını kabullenip evliliğinize devam edeceksiniz. Ya da boşanacaksınız. Böylesi uçkura sahip olan adam değişmez.

Hay agz

sen ne yaparsan yap ,o yine bildiğini okuyacak
bu adamlar doymaz kardeş..

istiyorlar ki evde bir tane var,
bir tane de dışarıda olsun
iş yerinden 5 erkek le geçenlerde kadın erkek ilişkileri hakkında konuşuyoruz. 3 ü evli 2 si bekar. dediler ki erkek evlenir ama gözü hep dışarıdadır ne kadar mükemmel bir kadınla evlenirse evlensin.dışarıdaki hep daha caziptir.

Seni seven bırı bunu yapmazdı ve yıne yapacaktır..Yol yakınken kurtul ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…