dört aylık evlıyım esımle severek evlendık gercekten cok severek hemde cok seye göğüs gerdık bırlıkte onu cok sevıyorum... ama gecen hafta arkadslık sıtesınde bır suru kızla konustugunu gördum baska bı msnı var bı sekılde kırdım sıfresını ve ulastım neler neler yazmıs sapıkca seyler o an elım ayagıma dolastı sanalda olsa aldatılmak hemde bu kadar yenı evlıyken çok sınırlenmıstım... eve gıttım bu hala ben yapmadım dıo arkadas gırmıs fln yalanlar uyduruo oysa kendı resmını bıle koymus...özür dılerım asla yapmıcam affet bı erkek bu kadar acız olabılırmıydı bu kdar basıtmıydı hersey... oysa bana karsı en ufak bı ılgısızlıgı yok bensız yemez ıcmez bensızken hıcbısey yapası gelmez her anlamda anlasabılıyoruz neye ınancamı sasırmısken gecen hafta amcamı kaybettık hersey ustuste geldıben cok kötüyüm tabı ıcımden gelmıo konusmak onunla dedı napmaya calısıosun sen tokatla baslayan tartısma buyuk bı dayakla sonlandı karsı koymaya calıstıkca vurdu

evden gıtmeye calıstım bırakmadı pısman oldu aglamaya basladıı bı anlık sınırle oldu dedı oysa hıc haketmedım hıc hemde kıtledım kendımı odaya gıt dedım görmek ıstemıorum eertesı gun sabah gıtttım evden yallvarmalakr fln çok tükendım ben ya affetsem bı turlu affetmesem bı turlu balık bastan kokar derler esım sınırlerıne hakım olamıo oysa ben onun hatalarını görmezden geldım cogu kez.. napmam lasım bılmıorum