Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esinizin dedigi gibi degilse neden foto atsın kendi kendini ele verir gibi o da enteresan yandaki uzun saclı kadına benziyor evet ama illa yok kadın degil diyorsa kapsonlu biridir ozaman

Biraz mantıklı olsanız diyelim ki yanındaki kadın sana yalan söylemiş olsa arabadan fotoğraf atmak gibi bir riske girer mi sizce zaten eve geliyormuş niye foto atsın rahat rahat görüştüğü kadının arabasından yahu. Ayrıca bu abi dediğiniz kişiyi tanıyormuşsunuz onla görüşmemiş olsa önünde sonunda haberdar olacağını da bilir yani yandaki kadın bile olsa arabayı kullanan eşiniz olmadığına göre o arkada oturuyordur yine kadınla bi bağlantısı yok yani arabanın içi karanlık çünkü akşam olmuş çok doğal

kürklü bir kapüşon

artı çanta sapı var fotoda

uzun saç var bir de

erkek olma ihtimali de var kürklü şapka kullanıyor bazı erkekler kafaya kulakları kapatan bir bere taktıysa önünde sırt çantası vardır belki sapını tutuyordur.

ben olsam o abinin kardeşinin netteki fotolarına bakarım. eğer tarzı böyle hipster gibiyse kıllanmazdım.

bişi yapsa foto atmazdı gibime geliyor ama.

kişiliğine bağlı. için rahat etsin de flu foto atmaya çalışırken eline yüzüne bulaştırmış da olabilir.

belki kardeşi kızdır da siz kıllanmayın diye erkek demiştir vs.

Resme bakmadim.. Ama bence eşini sıkmıssın biraz, ki sana otomobilin içinden resim atıp seni mutmain etmeye çalışmış. Yoksa arabadan resim atmak ne alaka yani...

Canım düz uzun saçlı ve uzun tırnaklı bir kadına benziyor ama suçlu bir insan da kendine bu kadar güvenip resim atamaz

Resme bakmadim.. Ama bence eşini sıkmıssın biraz, ki sana otomobilin içinden resim atıp seni mutmain etmeye çalışmış. Yoksa arabadan resim atmak ne alaka yani...
Canim eşimi onca yil sevgililik döneminde bile sıkmadım. Ben hic aramadik aramam da zaten. Kendi arayip haber verdi hep. En son da merak etmr arabadayiz diye foto attı. Fotoya bile cevap yazmadim. Eve gelince agzini aradim. Kadin arkadas mi vardi diye. Şapkalı erkek o dedi. Kadin vardi dese sorun cikarmam zaten.

Ne kadar manasiz bir foto, niye atmis ki bunu?
Bilmiyom ki canim. Zaten dedigim gibi hic sıkmam sorun cikartan biri degilim. Arayip sormam bile o disardayken. Durduk yere arabadayiz geliyorum merak etme demis whatsapptan atmis fotoyu. Sordum gelince şapkalı erkek o diyor. Ama nedense ilk defa suphelendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…