Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana uzun düz saçlı bir kadın gibi geldi, hatta montu kürklü şapkalı olanlardan.

Kadina benziyor uzun sacli

Yani bir tek ben değil neredeyse herkes kadın diyor.
Demek ki bana yalan söyledi.

Yanlış şeye odaklandı kadın var mı kadın
Bu arada merveyi anlıyorum madem nişanlısıyla gidiyorlar neden mervede gitmemiş saatlerce evde beklemiş gider fotoda çekilirdi en azından ;(
Eliyle tuttugu canta olabilir. Bunu daha once de gordum. His olarak %99 kadin ama %1 lik bir yanilma payi birakiyorum.

Eliyle tuttugu canta olabilir. Bunu daha once de gordum. His olarak %99 kadin ama %1 lik bir yanilma payi birakiyorum.

Bende kadın diye düşünüyorum canım zaten. Ama inanmış gibi yaptim. Çünkü yalan soylemesini gerekterecek hic bir sey yok ortada. Neden yapti acaba. Nasil yaklasmaliyim bundan sonra. Moralim sıfır.

Bende kadın diye düşünüyorum canım zaten. Ama inanmış gibi yaptim. Çünkü yalan soylemesini gerekterecek hic bir sey yok ortada. Neden yapti acaba. Nasil yaklasmaliyim bundan sonra. Moralim sıfır.

Isin kolay aslinda, ispatlamakta fb den bakarsin resimlere. O bu , bu mu dersin . Kendini bakalim nasil savunacak .

Gemileri yakmak icin daha erken...

Ben bu fotoğrafa ne kadın ne erkek diyebilirim. bence kadın diyenler görmek istediklerini görüyor. kolu kaslı erkek bence diyen var aynı fotoğrafa mı bakıyoruz diye sorguladım kendimi. bence o çanta sapı dedikleri şey elini yüzüne götürmüş. arada uzun saç gibi dedikleri şey de camdan gelen bir yansıma. ama ne kol kası ne de kürklü mont görebiliyorum. bence bu fotodan yola çıkarak kendinizi üzmeyin. kadın olsa resim atmazdı ya da inkar etmezdi bence

Yani bu resimden ben kadin mi erkek mi cozemedim. Kurklu mont giymis uzun duz sacli bir kadin gibi gorunuyor ama ayni ozelliklerde bir erkek de olabilir.
Foto atmasi sacma, sanki durup dururken kendini aklama cabasi gibi, tuhaf yani, ben olsam ben de suphelenirdim.

Ilgin icin cok tesekkur ederim canim. Fotoyu zaten ben at demedim. Kendi atti. Esimde sapka var Kürklü mont var diyor. Ama nedense bana uzun duz sacli kadin gibi görünüyor. Birde oturdugu koltuğa bakarsan bacaklari tam koltugu kaplamamis koltuk kenari bos biraz. Yani ince bacakli gibi.

Sağ tarafta kürklü mont giymiş bir şahıs ve kişinin saç telini görüyorum. Ama bu kişi kadın mı erkek mi bilemeyeceğim.

Erkekler de ince bacaklı olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…