Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı fotoya bakıyoruz değil mi ilk sayfadaki. Bacaklarını nasıl gördünüz yaa

Saç gibi görünen uzun yer arabanın ön camının kenarı. Erkek diyorsa erkektir. Yoksa zaten eliyle kuyusunu kazmazdı. Bere takan biri var gibi görünüyor.

Ya şimdi de ojeli uzun tırnak gördüm. Bi bakın hatunlar :S

Eklentiler

• Screenshot_20170121-205931.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 273
Saç gibi görünen uzun yer arabanın ön camının kenarı. Erkek diyorsa erkektir. Yoksa zaten eliyle kuyusunu kazmazdı. Bere takan biri var gibi görünüyor.
Kesinlikle katılıyorum, arabanın ön camının kenarı ve dediğiniz gibi kadın olsa foto çekip atmazdı. Zaten foto net değil bulanıklık var saç telleri bu fotoda net olmazdı. Eşinize güvenin M MerveOkanAsk

Attığım fotoya bak ama, yakınlaştırınca uzun tırnak gördüm. Ay bu konu beni şizofren yaptı 2dkda.

El narin bir ele benziyor. İnce narin pek erkek eli olamaz gibi. Günahını da almayalım. Ama kocan bu ayrıntıyı farkedemeyecek kadar aptal olamaz ki belli oluyor sonuçta. Bilemedim şimdi

Ya böyle konularda kötümser yaklaşmam ama birden tırnak gördüm sanki. Sen de gördün mü? Uzun ve ojeli tırnak :/
Canim simdi tekrar inceledim. El olsa kolu havada degil. Kol asagida gibi. Her baktigimda farkli goruyorum. Kadin olduguna emin olsam hesap sorcam tekrar.

ben bısey cıkaramadım net degıl ladın da olabılır adamın nısanlısıdır cunkı mantıken adam evlenecek evıne mobılya alacak beyaz esya alacak tek basına mı sececek sacma tabıkı evlenecegı kadınla brlıkte sececek bence oradakı kadınsa abı dedıgı adamın nısanlısıdır cunku onun yanına oturmus sanada trıp atarsın dıye soylememıstır ... Hanı sen madem abının nısanlısı vardı bende gelseydım cıft cıft olsaydık dersın dıye trıp atma dıye dememıstır ben olay cıkaracak bısey grmuyrum durumda

Nisanlisi mi dedim. Hayir dedi. Erkek o dedi canim. Hem 10 once yemek yiyoruz dedi. Mesaj olarak. 10 dk somrs arabada bir kisi daha gordum. Hani ikisi vardi tek. Ert3si gun de nisanlisindan ayrildilar dedi. Ne kadar sacmalik. Esya boşuna baktilar o zaman. Bir yalan var gibi.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Kesinlikle kadın bence ama size yalan söylemesi içinde sebep olmadığını söylüyorsunuz. Neden saklamış olabilirki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…