- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Aynı fotoya bakıyoruz değil mi ilk sayfadaki. Bacaklarını nasıl gördünüz yaaIlgin icin cok tesekkur ederim canim. Fotoyu zaten ben at demedim. Kendi atti. Esimde sapka var Kürklü mont var diyor. Ama nedense bana uzun duz sacli kadin gibi görünüyor. Birde oturdugu koltuğa bakarsan bacaklari tam koltugu kaplamamis koltuk kenari bos biraz. Yani ince bacakli gibi.
Ayni foto canım. Koltuk kenari bos gibi. Ordan çıkardım ince bacakli oldugunu.Aynı fotoya bakıyoruz değil mi ilk sayfadaki. Bacaklarını nasıl gördünüz yaa
Ayy fotodan korktum canimYa şimdi de ojeli uzun tırnak gördüm. Bi bakın hatunlar :S
Ya şimdi de ojeli uzun tırnak gördüm. Bi bakın hatunlar :S
Kesinlikle katılıyorum, arabanın ön camının kenarı ve dediğiniz gibi kadın olsa foto çekip atmazdı. Zaten foto net değil bulanıklık var saç telleri bu fotoda net olmazdı. Eşinize güvenin M MerveOkanAskSaç gibi görünen uzun yer arabanın ön camının kenarı. Erkek diyorsa erkektir. Yoksa zaten eliyle kuyusunu kazmazdı. Bere takan biri var gibi görünüyor.
Soldaki kisa sacli erkek. Sagdakide koltuk olabilir mi diye dusundum ama o zaman soldakinin erkek oldugu belli olmazdi. Sagdakide duz sacli bir kadin gibi
Ya böyle konularda kötümser yaklaşmam ama birden tırnak gördüm sanki. Sen de gördün mü? Uzun ve ojeli tırnak :/Ayy fotodan korktum canimofg kesin bu kadin.
Attığım fotoya bak ama, yakınlaştırınca uzun tırnak gördüm. Ay bu konu beni şizofren yaptı 2dkda.Kesinlikle katılıyorum, arabanın ön camının kenarı ve dediğiniz gibi kadın olsa foto çekip atmazdı. Zaten foto net değil bulanıklık var saç telleri bu fotoda net olmazdı. Eşinize güvenin M MerveOkanAsk
Canim simdi tekrar inceledim. El olsa kolu havada degil. Kol asagida gibi. Her baktigimda farkli goruyorum. Kadin olduguna emin olsam hesap sorcam tekrar.Ya böyle konularda kötümser yaklaşmam ama birden tırnak gördüm sanki. Sen de gördün mü? Uzun ve ojeli tırnak :/
4. sayfada fotoyu aydınlattım bir bak istersen koltuğun yanı boşAynı fotoya bakıyoruz değil mi ilk sayfadaki. Bacaklarını nasıl gördünüz yaa
ben bısey cıkaramadım net degıl ladın da olabılır adamın nısanlısıdır cunkı mantıken adam evlenecek evıne mobılya alacak beyaz esya alacak tek basına mı sececek sacma tabıkı evlenecegı kadınla brlıkte sececek bence oradakı kadınsa abı dedıgı adamın nısanlısıdır cunku onun yanına oturmus sanada trıp atarsın dıye soylememıstır ... Hanı sen madem abının nısanlısı vardı bende gelseydım cıft cıft olsaydık dersın dıye trıp atma dıye dememıstır ben olay cıkaracak bısey grmuyrum durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?