Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya dun aksam bir yorum yazdim kapattim konu nerelere gelmis.

Ayni anda yuzlerce kisinin online oldugu bir platforma boyle bir resim atip yorum isterseniz tabiki herkes kendi dusuncesini yazar. Cesit cesit yorum gelip her kafadan bir ses cikmasi normal.

Buradaki insanlarla bu konuyu cozemezsiniz.

Esinize sorun aklinizda ki supheleri.

Esinize sormak en dogal hakkiniz bu hakki kendinizde neden gormuyorsunuz?

Eger yaniliyorsaniz suphelerinizde sormak sizi siclu duruma dusurmez.

Artik evlisiniz sevgili degilsiniz taraflarin birbirinin suphelerini aciga kavusturmasi lazim.

Buradaki konularda sivri dilliliginize vurgu yapip duruyorsunuz. Esinize gelince bu kadar cekingen olmaniz sasirtti beni dogrusu.

Benim adam hala uyuyor yahu.
Karnım da acıktı, kahvaltımı kalkar kalkmaz yaptım tabi.
sanırım ona kahvaltı koyarken ben ögle yemeği yiyeceğim

Eşime güveniyorum diyorsun. İki kere sorduğun sorunun cevabı aynıysa gelip burada konu açmaman gerekir. Acaba eşim yalan mı söylüyor diye.
Eşime güveniyorum diyorsun. Dediklerine inanmıyorsun. Burada tanımadığın bir sürü kadına foto yorumlatıyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Çoğu kişi kadın dedi amaaaa... diyorsun. Kafam karıştı diyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Şurda kafam karışık vallahi bana anlatsana şu fotodaki kadın gibi ne iş diyerek eşine sormuyorsun. Burada tanımadığın etmediğin kişilere inanıyorsun. Tanımadığın etmediğin kadınlara inanıyorsun.
Sen eşine güvenmiyorsun. Cesaretin yok. Hayatında özgüvenin yok. Yoksa gerzek bir foto için bu kadar dert edermi insan eşine güveniyorsa. Sonrada elinden bişey gelmiyor aciz kalıyorsun ben eşime güveniyorum diyorsun. Allah kimseyi böyle bir güven arayışına itmesin. İnanmadan etmeden ergenlik bitmeden evlendirmesin. De ki gücüm yok duyacaklarıma göreceklerime eyvallah. Ama eşime güveniyorum deme. Güven yok.

+1111111

Yetkililerin konumu görüp kapanmasını bekliyorum. Birbirinizi yemeniz anlami yok. Cevap bile vermiyorum. Benim sorum gayet açıktı goz yanilmasi mi degil mi ?
Gayet anlaşılır bir soru sordum. Cevabimi aldim. Herkese Teşekkür.

Olay ne kadar büyümüş. Eşinizle son kez konuşun hala kafamda soru işaretleri kaldı deyin. Size son açıklamasını yapsın. Kadınsınız hissedersiniz sözlerinde yalanın olup olmadığını. Sonra kapatın konuyu. Yalan söylemişse bir yerde eninde sonunda ortaya çıkıyor zaten.

Kimse birbirini yemiyor. Sen kendi beynini yedin sadece. Yazık oldu

Kimsenin birbirini yediği yok. Sen insanları kırdın sadece. Eşine de burdaki özgüvenini göstermen dileğiyle.

Yeminle bende bakar bakmaz yuz gordum yaw:/sarisin bir kadin yuzu camdan disari bakar gibi sanki. Korktum valla,sayfalari okuyorum tek tek henuz sona gelmedim o zaman yapicam yorumumu bende..

Boşuna okumayın bütün sayfaları ihale bizlerin başına patladı.
Konu sahibi konunun kapanmasını rica etti, bizler eğlenmişiz ve kocasına güveniyormuş.
Kötü biz olduk yani. :)

Dediklerine dikkat et. Karşında senin 20 lik kız yok. Guveniyorum hala güveniyorum diyorum. Burada 2 insan vay irda kadin var dedi diye eşime gidip hesap soracak halim yok. Dediklerine inanmasam zaten ben konuşurum tekrar tekrar eşimle. Foto garibime gitti. Her baktigimda farkli şeyler gördüm. Benim mi gozum yanildi diye sormak istedim. Guveniyorum diye suphe duydugum seyi sorgulamicagim anlamina gelmez. Burda kadin gorduk dediler diye de hesap soracagim anlamına gelmez. Dışardan davulun sesi hos gelir. Burada atip tutmak kolay. Kocasini yatakta basıp ama çocuğum var ama emegim var diye ayrilmayan kadinda gordu bu gözler burada. Ben net belli olmayan ve belki sadece goz yanilmasi bir foto için neden adamim üstüne gideyim.

Cevap versin vermesin onemli degil, ben arkada biri olduguna inandirma cabasinda da degilim, keyfi bilir. Kendi hayati kendi karari, eglendiniz lafi beni cok kirdi. Esim isten gecenin korunde gelmis, bu sabah karanlikta gitti yine calismaya, ben o halde o yorgunlukla adamla yapacagim baska eglence olmadigi icin mi bakalim su fotografa dedim sacma! Adamcagiz isten geldi, birsey isticem senden bi bakarmisin dedim tamam dedi bilgisayari acti inceledik sonra yatti. Ugrasmak problem degil maksat birilerine yardimci olmak, gorduklerimizi aktardik kendi dusuncesi ister sorgulasin takip etsin ister sorgusuz sualsiz guvensin. Ama eglendiniz demesi cok agir oldu cidden. Ne demek eglenmek?

Ha demekki sende yatakta bassan sineye çekip oturacaksın ki bu örneği verdin. Orda bariz el var. Ama senin dün tek bir cümlen oldu. Eğer kocama sorarsam bu fotoyu beni boşar dedin. Bu yüzden korkuyosun sen ve soramıyosun kocana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…