- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Yeminle bende bakar bakmaz yuz gordum yaw:/sarisin bir kadin yuzu camdan disari bakar gibi sanki. Korktum valla,sayfalari okuyorum tek tek henuz sona gelmedim o zaman yapicam yorumumu bende..Eki Görüntüle 1942896 Burada yüz gören birtek benmiyim ?
+1111111Eşime güveniyorum diyorsun. İki kere sorduğun sorunun cevabı aynıysa gelip burada konu açmaman gerekir. Acaba eşim yalan mı söylüyor diye.
Eşime güveniyorum diyorsun. Dediklerine inanmıyorsun. Burada tanımadığın bir sürü kadına foto yorumlatıyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Çoğu kişi kadın dedi amaaaa... diyorsun. Kafam karıştı diyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Şurda kafam karışık vallahi bana anlatsana şu fotodaki kadın gibi ne iş diyerek eşine sormuyorsun. Burada tanımadığın etmediğin kişilere inanıyorsun. Tanımadığın etmediğin kadınlara inanıyorsun.
Sen eşine güvenmiyorsun. Cesaretin yok. Hayatında özgüvenin yok. Yoksa gerzek bir foto için bu kadar dert edermi insan eşine güveniyorsa. Sonrada elinden bişey gelmiyor aciz kalıyorsun ben eşime güveniyorum diyorsun. Allah kimseyi böyle bir güven arayışına itmesin. İnanmadan etmeden ergenlik bitmeden evlendirmesin. De ki gücüm yok duyacaklarıma göreceklerime eyvallah. Ama eşime güveniyorum deme. Güven yok.
Kimse birbirini yemiyor. Sen kendi beynini yedin sadece. Yazık olduYetkililerin konumu görüp kapanmasını bekliyorum. Birbirinizi yemeniz anlami yok. Cevap bile vermiyorum. Benim sorum gayet açıktı goz yanilmasi mi degil mi ?
Gayet anlaşılır bir soru sordum. Cevabimi aldim. Herkese Teşekkür.
Kimsenin birbirini yediği yok. Sen insanları kırdın sadece. Eşine de burdaki özgüvenini göstermen dileğiyle.Yetkililerin konumu görüp kapanmasını bekliyorum. Birbirinizi yemeniz anlami yok. Cevap bile vermiyorum. Benim sorum gayet açıktı goz yanilmasi mi degil mi ?
Gayet anlaşılır bir soru sordum. Cevabimi aldim. Herkese Teşekkür.
Yeminle bende bakar bakmaz yuz gordum yaw:/sarisin bir kadin yuzu camdan disari bakar gibi sanki. Korktum valla,sayfalari okuyorum tek tek henuz sona gelmedim o zaman yapicam yorumumu bende..
Eşime güveniyorum diyorsun. İki kere sorduğun sorunun cevabı aynıysa gelip burada konu açmaman gerekir. Acaba eşim yalan mı söylüyor diye.
Eşime güveniyorum diyorsun. Dediklerine inanmıyorsun. Burada tanımadığın bir sürü kadına foto yorumlatıyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Çoğu kişi kadın dedi amaaaa... diyorsun. Kafam karıştı diyorsun.
Eşime güveniyorum diyorsun. Şurda kafam karışık vallahi bana anlatsana şu fotodaki kadın gibi ne iş diyerek eşine sormuyorsun. Burada tanımadığın etmediğin kişilere inanıyorsun. Tanımadığın etmediğin kadınlara inanıyorsun.
Sen eşine güvenmiyorsun. Cesaretin yok. Hayatında özgüvenin yok. Yoksa gerzek bir foto için bu kadar dert edermi insan eşine güveniyorsa. Sonrada elinden bişey gelmiyor aciz kalıyorsun ben eşime güveniyorum diyorsun. Allah kimseyi böyle bir güven arayışına itmesin. İnanmadan etmeden ergenlik bitmeden evlendirmesin. De ki gücüm yok duyacaklarıma göreceklerime eyvallah. Ama eşime güveniyorum deme. Güven yok.
Cevap versin vermesin onemli degil, ben arkada biri olduguna inandirma cabasinda da degilim, keyfi bilir. Kendi hayati kendi karari, eglendiniz lafi beni cok kirdi. Esim isten gecenin korunde gelmis, bu sabah karanlikta gitti yine calismaya, ben o halde o yorgunlukla adamla yapacagim baska eglence olmadigi icin mi bakalim su fotografa dedim sacma! Adamcagiz isten geldi, birsey isticem senden bi bakarmisin dedim tamam dedi bilgisayari acti inceledik sonra yatti. Ugrasmak problem degil maksat birilerine yardimci olmak, gorduklerimizi aktardik kendi dusuncesi ister sorgulasin takip etsin ister sorgusuz sualsiz guvensin. Ama eglendiniz demesi cok agir oldu cidden. Ne demek eglenmek?kirmizigitar
En çok sen uğraştın. Kırıldım yazmana rağmen yorumuna cevap bile verilmiyor. Kendimi hiç bu kadar salak ve kullanılmış gibi hissetmemiştim. Üstüne birde biz suçlu olduk eğlendik diye şaka gibi
Ha demekki sende yatakta bassan sineye çekip oturacaksın ki bu örneği verdin. Orda bariz el var. Ama senin dün tek bir cümlen oldu. Eğer kocama sorarsam bu fotoyu beni boşar dedin. Bu yüzden korkuyosun sen ve soramıyosun kocana.Dediklerine dikkat et. Karşında senin 20 lik kız yok. Guveniyorum hala güveniyorum diyorum. Burada 2 insan vay irda kadin var dedi diye eşime gidip hesap soracak halim yok. Dediklerine inanmasam zaten ben konuşurum tekrar tekrar eşimle. Foto garibime gitti. Her baktigimda farkli şeyler gördüm. Benim mi gozum yanildi diye sormak istedim. Guveniyorum diye suphe duydugum seyi sorgulamicagim anlamina gelmez. Burda kadin gorduk dediler diye de hesap soracagim anlamına gelmez. Dışardan davulun sesi hos gelir. Burada atip tutmak kolay. Kocasini yatakta basıp ama çocuğum var ama emegim var diye ayrilmayan kadinda gordu bu gözler burada. Ben net belli olmayan ve belki sadece goz yanilmasi bir foto için neden adamim üstüne gideyim.
Galuba fakeymisFotograf o kadar net ki hiç birşey anlaşılmıyor
Böyle hemen sonucu bilince eglenceli olmuyorGaluba fakeymisNe kadar da inanmistim oysa ki
Evet bu konu fake kendisi itiraf etmişti zatenGaluba fakeymisNe kadar da inanmistim oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?