Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
velev ki kadin, esinizi ilgilendiren bir kadin olsaydi; esinizin yaninda arka koltukta otururdu. demek ki kadinsa bile, on koltuktaki erkegi ilgilendiren bir kadin.
bu kadar supheci olmayin

"Eşime güveniyorum" diyen birisi buraya asla böyle bir konu açmaz, fotoğraf koyup inceletmez.Kusura bakmayın ama anlayamadım neden böyle bir konu açtığınızı bu son yazınızdan sonra?
Esime guvenmesem ustune giderim olay cikaririm. Sizlere burada ne kadar eskme guveniyorum ispati yapamicagim için. Fotografta birden ondeki kadin gibi geldi gozume. Bu yuzden baska kisilere de sorayım dedim belki benim kuruntu yapmamdir diye.

Son olarak; ayrılmak için aldatma bir etken evet ama burada neler neler okuduk. Benim gördüğüm kadarıyla nişan genelde aileler yüzünden bozuluyor.

Kimse zaten eşine şunu bunu yap demiyor ki yada ayrıl da demedi.
Fotoğraf attın,yorumlandı ortada net olan şeyler var zaten.
Son mesajınla sanki ortada hiç bir şey yok fotoğrafı da biz indirdikte yuvanı yıkmaya çalışıyoruz gibi gösteriyorsun.
Kimsenin yuvası derdi bizleri de germiyor.
O kadar uğraşan gece uyumayan insana " ben eşime güveniyorum ben konumu kapattircam kocacim yapmaz " tarzı yazman gerçekten tuhaf ve komik.

Ya zaten adam bişeyler yapmışsa da bu fotoğrafla kanıtlayamazdın bence de kapat konunu

Esime guvenmesem ustune giderim olay cikaririm. Sizlere burada ne kadar eskme guveniyorum ispati yapamicagim için. Fotografta birden ondeki kadin gibi geldi gozume. Bu yuzden baska kisilere de sorayım dedim belki benim kuruntu yapmamdir diye.
Öyle mi , tebrikler!

Madem guveniyorsun niye kuruntu yaptin o zaman

Tek sorun foto degil, burda bircok kisi de fotografi es gecti.
Gun boyu celisen aciklamalari vardi bunu siz soylediniz konusahibi

Burda biri ciksin benim esim sevgilim nisanlim herneyse erkek arkadasi ve kardesiyle beyaz esya mobilya bakti sabahtan aksama kadar desin konu kapatalim

Çoğu kişiyi de eğlence çıktı

Ben zaten eşime guvendigimi en başından sizlere dedim. Benim anlamadigim sanki fotoda ondeki kadin gibiydi. Bu acaba benim goz yanilmam mi diye baska bakislara da sormak istedim. 2 insanin dedigine göre gidip eşime yoktan yere net bilgi olmadan hesap soramam. Guveniyorum diye saf saf dolaşamam. Tabiki suphelendigim bazi seylerin doğrusunu öğrenmem gerek. Bunu buraya sormam sadece goz yanilmasi mi degil mi ? Zaten konuyu acarken de ilk bunu belirttim.
Kimse bana yuvani yik vs demiyor diyenlerin dediklerini yapacak halim yok. Ama hem cool gorunup hem kocasina sormaya cekiniyorsun yorumlarina istinaden ben o cevabi verdim.

Merve yapma Allah aşkına,güvenen insan kadın mı diye sorup üstelemez bile. Yanlış görmüşüm der kapatır yaninda konuyu.
Sen gece dikiz aynasından köpek görüyorum köpek diye incelemiş insansın,bari bize yapma güveniyorumu.
Güvenen insanın 60 sayfa ile işi ne,güvenen insanın konu açmayla işi ne.

Baştan beri onu söylüyorum. Nişanlı olmadan bu tür alışverişlere çıkılmaz. Hele ki nişanlı erkek, onun erkek kardeşi ve bir arkadaş hiç çıkmaz. Ancak kızlar nişanlı olmadan çıkabilir. "Bu ne saçmalık" diye sorulsa yeter bence. Fotoya gerek bile yok.

Son düzenleme:
Siz resim yüklediniz bizde gördüklerimizi söyledik. Ben hala arabada 4 kişi olduklarında hemfikirim.
Tüm gece uykusuz kalmak tabiki bizim tercihimizdi. Bu konuda sizi suçlamıyorum ama sizde kafanızı kuma gömmeyi tercih ettiniz bence. Çoğunluk ojeli eli görüyorum yazarken bile siz hala köpek gören yokmu yazdınız ısrarla. Madem geceden beri inanmadınız yazdıklarımıza bari eşime güveniyorum kapatın konuyu diye gece yazsaydınızda bizde size boşyere üzülmeseydik. M MerveOkanAsk

O seni kuzeninle resim cektirdin diye kiskansin bitti desin sen biseyden suphelenince cik disari isim var desin sende cik o zaman burda milleti niye ugrastiriyorsun
Kimsenin senin eglencene ihtiyaci yok

Selametle...

Arkadasim neden anlamak istemiyorsunuz. Ben esime guveniyorum. Guvenmesem 10 sene küsür bir iliski yurutip evlenmezdim. Dünkü tandiigim adam degil bu. Guveniyorum diye hic bir seyi arastirmicak da degilim. Tabiki suphelendigim seyi arastiricam. Ayrica baska açıklamalarda yaptim. Esya bakmaya gittikleri kesin magazadan ogrendim bunu. Adam esimide aradi. Ayrica dikkatli olduysaan sabahtan askama durumu yook. Ogleden sonra hatta saat 2 den sonra buluştular. Sizdden sadece fotoğraf yorumu istedim.

bence canım konunun cılkı çıktı yani sende eşine güveniyorsan konunu kapattır artık, kimse birbiriyle kötü olmasın. Hala içine sinmeyen birşey olursada güzel bir dille eşine sor düşüncelerini söyle, eminimki o da güzel bir dille anlatır. Merak etme diye sen istemeden foto atan birisi sonuçta. Eğer bir suç işlemiş olsa adam zaten o anın fotosunu atmazdı.

Evet bunu ilk yazan da bendim buyuk ihtimal
Ne alisveris meraklisi adamlarmis bravo
Bize denk gelmedi
3 tane herif ev duzmeye cikmis neka guzel.
Belki baska bisey var bir organizasyon bi kutlama bisey hazirliyodur, bi aciklamasi vardir fevri davranma sakin ol da dedik ama nedense onlar hiiic dikkat cekmedi

Sana guvenmeye adama bu sonsuz sinirsiz guven niye ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…