- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Esime guvenmesem ustune giderim olay cikaririm. Sizlere burada ne kadar eskme guveniyorum ispati yapamicagim için. Fotografta birden ondeki kadin gibi geldi gozume. Bu yuzden baska kisilere de sorayım dedim belki benim kuruntu yapmamdir diye."Eşime güveniyorum" diyen birisi buraya asla böyle bir konu açmaz, fotoğraf koyup inceletmez.Kusura bakmayın ama anlayamadım neden böyle bir konu açtığınızı bu son yazınızdan sonra?
Öyle mi , tebrikler!Esime guvenmesem ustune giderim olay cikaririm. Sizlere burada ne kadar eskme guveniyorum ispati yapamicagim için. Fotografta birden ondeki kadin gibi geldi gozume. Bu yuzden baska kisilere de sorayım dedim belki benim kuruntu yapmamdir diye.
Kimse zaten eşine şunu bunu yap demiyor ki yada ayrıl da demedi.
Fotoğraf attın,yorumlandı ortada net olan şeyler var zaten.
Son mesajınla sanki ortada hiç bir şey yok fotoğrafı da biz indirdikte yuvanı yıkmaya çalışıyoruz gibi gösteriyorsun.
Kimsenin yuvası derdi bizleri de germiyor.
O kadar uğraşan gece uyumayan insana " ben eşime güveniyorum ben konumu kapattircam kocacim yapmaz " tarzı yazman gerçekten tuhaf ve komik.
Merve yapma Allah aşkına,güvenen insan kadın mı diye sorup üstelemez bile. Yanlış görmüşüm der kapatır yaninda konuyu.Çoğu kişiyi de eğlence çıktı
Ben zaten eşime guvendigimi en başından sizlere dedim. Benim anlamadigim sanki fotoda ondeki kadin gibiydi. Bu acaba benim goz yanilmam mi diye baska bakislara da sormak istedim. 2 insanin dedigine göre gidip eşime yoktan yere net bilgi olmadan hesap soramam. Guveniyorum diye saf saf dolaşamam. Tabiki suphelendigim bazi seylerin doğrusunu öğrenmem gerek. Bunu buraya sormam sadece goz yanilmasi mi degil mi ? Zaten konuyu acarken de ilk bunu belirttim.
Kimse bana yuvani yik vs demiyor diyenlerin dediklerini yapacak halim yok. Ama hem cool gorunup hem kocasina sormaya cekiniyorsun yorumlarina istinaden ben o cevabi verdim.
Baştan beri onu söylüyorum. Nişanlı olmadan bu tür alışverişlere çıkılmaz. Hele ki nişanlı erkek, onun erkek kardeşi ve bir arkadaş hiç çıkmaz. Ancak kızlar nişanlı olmadan çıkabilir. "Bu ne saçmalık" diye sorulsa yeter bence. Fotoya gerek bile yok.Öyle mi , tebrikler!
Madem guveniyorsun niye kuruntu yaptin o zaman
Tek sorun foto degil, burda bircok kisi de fotografi es gecti.
Gun boyu celisen aciklamalari vardi bunu siz soylediniz konusahibi
Burda biri ciksin benim esim sevgilim nisanlim herneyse erkek arkadasi ve kardesiyle beyaz esya mobilya bakti sabahtan aksama kadar desin konu kapatalim
Bariz ojeli el var , öyle diyorsa bu da erkek dayananışması o zaman.
Çoğu kişiyi de eğlence çıktı
Ben zaten eşime guvendigimi en başından sizlere dedim. Benim anlamadigim sanki fotoda ondeki kadin gibiydi. Bu acaba benim goz yanilmam mi diye baska bakislara da sormak istedim. 2 insanin dedigine göre gidip eşime yoktan yere net bilgi olmadan hesap soramam. Guveniyorum diye saf saf dolaşamam. Tabiki suphelendigim bazi seylerin doğrusunu öğrenmem gerek. Bunu buraya sormam sadece goz yanilmasi mi degil mi ? Zaten konuyu acarken de ilk bunu belirttim.
Kimse bana yuvani yik vs demiyor diyenlerin dediklerini yapacak halim yok. Ama hem cool gorunup hem kocasina sormaya cekiniyorsun yorumlarina istinaden ben o cevabi verdim.
Soldaki kisa sacli, sagdaki uzun sacli. Benden bu kadar.
Arkadasim neden anlamak istemiyorsunuz. Ben esime guveniyorum. Guvenmesem 10 sene küsür bir iliski yurutip evlenmezdim. Dünkü tandiigim adam degil bu. Guveniyorum diye hic bir seyi arastirmicak da degilim. Tabiki suphelendigim seyi arastiricam. Ayrica baska açıklamalarda yaptim. Esya bakmaya gittikleri kesin magazadan ogrendim bunu. Adam esimide aradi. Ayrica dikkatli olduysaan sabahtan askama durumu yook. Ogleden sonra hatta saat 2 den sonra buluştular. Sizdden sadece fotoğraf yorumu istedim.Öyle mi , tebrikler!
Madem guveniyorsun niye kuruntu yaptin o zaman
Tek sorun foto degil, burda bircok kisi de fotografi es gecti.
Gun boyu celisen aciklamalari vardi bunu siz soylediniz konusahibi
Burda biri ciksin benim esim sevgilim nisanlim herneyse erkek arkadasi ve kardesiyle beyaz esya mobilya bakti sabahtan aksama kadar desin konu kapatalim
Evet bunu ilk yazan da bendim buyuk ihtimalBaştan beri onu söylüyorum. Nişanlı olmadan bu tür alışverişlere çıkılmaz. Hele ki nişanlı erkek, onun kardeşi ve bir arkadaş hiç çıkmaz. Ancak kızlar nişanlı olmadan çıkabilir. "Bu ne saçmalık" diye sorulsa yeter bence. Fotoya gerek bile yok.
Sana guvenmeye adama bu sonsuz sinirsiz guven niye ???Arkadasim neden anlamak istemiyorsunuz. Ben esime guveniyorum. Guvenmesem 10 sene küsür bir iliski yurutip evlenmezdim. Dünkü tandiigim adam degil bu. Guveniyorum diye hic bir seyi arastirmicak da degilim. Tabiki suphelendigim seyi arastiricam. Ayrica baska açıklamalarda yaptim. Esya bakmaya gittikleri kesin magazadan ogrendim bunu. Adam esimide aradi. Ayrica dikkatli olduysaan sabahtan askama durumu yook. Ogleden sonra hatta saat 2 den sonra buluştular. Sizdden sadece fotoğraf yorumu istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?