Eşimin Attığı Resimde Ki Kadın Mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık konu kapansa bile sende bi şüphe uyandı, ne kadar güveniyorum desen bir yerlerde hep içinde olacak,düşünmeden edemeyeceksin.
Kadın var veya yok ama bende olduğu kanısına vardım. Arkada ve önde 2 bayan var aynaya uzun yüzlü bir surat yansımış. Bilmen eşin mi ama sen bilirsin.

Dervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
" Anlamasi da zor Anlatması da".

Ben kendimi çoğu arkadasa anlatamadigimi düşünüyorum.
Insanlar dedikodu laf soz olmasin diye akrabaya arkadasa soramiyor bazi seyleri. Ama burda tanimayan insanlar daha çok muhalefet yaptı.
Konum kapansın diyorum yetkili görünce kapatır zaten. Ama şunu anladim ki kahve kokulu iyiki varsın. Daha iyi anladim suan seni . Baska da bir sey demiyorum. Herkes iyi eglendi eğlence bitti!

Açan sensin, soran sensin. Bizde gördüğümüzü söylüyoruz. Köpek var diyende bu konuyu bu hale getirende sensin. Bundan eğlence çıkarmayı nerden düşündün. Bende böyle bir ihtimal olmasını istemem zaten. Niye isteyelim ki.
Inşallah oyle bir durum olmaz.

Sen guveniyorsan olay bitmiştir. Geçmiş olsun

Kahve kokulu kadın fotoya bakmadan "dağılın, yok öyle bir sey" dedi. Madem bunu istiyordun keşke konu acmasaydın. Emin ol kimse sevinmedi, niye sevinelim? Sen sevinir misin? Ne alaka?
Doğru söyleyen her zaman 9 dokuz köyden kovulmak zorunda mı?

Kapşonun tüyleri var. Şapkanın kenarlarında boyutunu daraltıp genişletmek için dikdörtgen ya da yuvarlak şeyler oluyor ya parmak zannedilen şey o bence. Başına bere takmış olabilir. Eli eldivenli. Telefonu ile yolun videosunu kaydeder gibi bir hali var. Bazı erkekler zayıf yapılı oluyor. Yaşı 16-23 yaş arası olup böyle zayıf olan birçok kişi var. Bu kişi aralarına beni de götürür müsünüz diye sonradan katılmış olabilir.
Çok düşündükçe her anlam çıkabilir bu fotoğraftan. Boşa günah almak istemem. Doğru söylüyor olabilir.

kahve kokulu kadının olayı da burda açtığı konular ile netlik kazanmıştı,ondandır herkesi susturması.

Canım üç farklı kişiye gösterdim. Ben de aynı önyargıyla bakıyordum arkadan mavi ojeli kadın eli uzanıyor diye. İyice bakınca onun kürkün tüylerinin trafik ışığı vuran kısmı olduğunu anlıyoruz. El rengi almış. Ama öndeki hala kadın olabilir. Ama en azından arkada başka bir kadın yok. İnan ki.

Kahve önce nişanlısı da gitmiştir sonra eşin sen kızarsın diye yalan söylemiştir vs dedi fotoğrafa bakmadı bile eminim
Eşine kızmayacağını zibilyon kez söyledin zaten. Konu açıp sormayacaksın madem beğenmedin.

Arkadasim birazdan konuyu da ben acmadim zaten diyeceksin gibi bir yere gidiyor yorumlarin!

Sana esin seni aldatiyor ayril diyen bir tane yorum yapilmadi burda. (Yada ben gormedim) Herkes fotografta gordugunu anladigini varsayimli belirtti, ve bak ben ve bir kac kisi israrla evet iki bayan iki erkek dort kisi olma ihtimalleri yuksek ama sen yine de esini bir izle konus belki de bir aciklamasi vardir dedik sana. Evet bunca insan bir goz yanilmasi yasiyor olabilir, ama %50 goz yanilmasi yasiyorsak %50 de gorduklerimiz gercek olabilir bu ihtimali simdi yok sayarak bize cikismanin kocana iftira atiyormusuz gibi davranmanin bir manasi varmi?

Burda kimse senin yuvan yikilsin istemez, ama kimse afedersin aptal yerine konmani da istemez.

Ben fotografa bakmadan gun icindeki celiskili konusmalarindan suphelenmistim ilk yorumlarimda gorursun, fotografi inceledigimde suphelerim dogrulanmaya baslamisti. Yaniliyor tabiki olabilirimz ama ya yanilmiyorsak?

hicbirimizin senin kotulugunu istemedigine emin ol. Bu tavrin beni cok kirdi acikcasi.evet evet evet hepimiz cok eglendik

Aynen 1 yaşındaki bebeğimi uyutup burda bu konuyu takip ederek gece boyunca karanlıkta beşik sallaya sallaya eglendim, halada eğleniyorum.

Pes.

Arkadaş inşallah birgün "siz haklıymışsınız" diyerek gelmez.

Bu nasıl bi yorumdur ya, bide iyi niyetle söyler gibi yazmışsın. Az karekterli olun artık,Şu yazdıklarınızı dönün bi okuyun lan.

Has misin nickmisin karakteri senden mi öğrenicem? lan derken ??? gayette iyi niyetli yazdım ya iyi düşünüp adım atıcan yada yutacan sonra herkese kulak tıka aman bunlar yuva yıkar demicen millete ben hiç art niyetli yazmadım sadece birebir kendi olayından insanlara nasihat verilmesi saçma herkesin kendi yaşadığı olay ve durumlar farkli kimi durum kaldırır kimi kaldırmaz. Adamlar naneleri yiyor aman kk dakiler yuva yikiyora donuyor olay
Seni saygıya davet ediyorum yolu biliyorsan.....

Yapilan 60 sayfa yorumun hepsini okuyamadim. Fotografa baktim kafam iyice karisti. Benim sormak istedigim baska bir sey var. Esya bakma kismina kadar gelmis ciftin ayrilmasi boyle mi olur. Yani dun esya bakildi cifte. Aksam ayrildilar o kadar kesin ki ayrilik karari hemen herkes duyuyor. Nisanlilik boyle pat diye bitip aninda herkese ayriligin deklare edildigi bi durum mu?
Aksam ona kadar esinizle birlikteler. Sabah mobilyacıyla onlar ayrildi diye konusuyor esiniz. Cok garip...

Cok komik gerçekten.. Kadın ihaleyi buradaki kadınlara bıraktı. Neden çünkü erkeklere güvenilir, sus çık dışarı dese bile i erkek haklıdır. O kadar çok haklıdır ve güvenilir ki erkekler suçlarıni kadına karşı sinirlenip bastirirlar. Ben de aşırı güveniyorum kocacima derken 9 yıl çok güvendim derken tesadüf yediğim boynuzu görüp boşandım. Not: Bunca kadın birsey diyorsa saygı duyup düşünün biraz. Yada bize ne ya hayde bye byeee

Olay bence de burada kopuyor.
Aslında durum ap açık ortada ama kabak diyorum, bizlerin başı diyorum ve susuyorum.

Konu sahibi bile artık yazmıyor. Biz neyi tartışıyoruzki!!! Polemikten boş yere banlanacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…