- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Herkes iyi eglendi eğlence bitti!
Açan sensin, soran sensin. Bizde gördüğümüzü söylüyoruz. Köpek var diyende bu konuyu bu hale getirende sensin. Bundan eğlence çıkarmayı nerden düşündün. Bende böyle bir ihtimal olmasını istemem zaten. Niye isteyelim ki.Dervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
" Anlamasi da zor Anlatması da".
Ben kendimi çoğu arkadasa anlatamadigimi düşünüyorum.
Insanlar dedikodu laf soz olmasin diye akrabaya arkadasa soramiyor bazi seyleri. Ama burda tanimayan insanlar daha çok muhalefet yaptı.
Konum kapansın diyorum yetkili görünce kapatır zaten. Ama şunu anladim ki kahve kokulu iyiki varsın. Daha iyi anladim suan seni . Baska da bir sey demiyorum. Herkes iyi eglendi eğlence bitti!
Kahve kokulu kadın fotoya bakmadan "dağılın, yok öyle bir sey" dedi. Madem bunu istiyordun keşke konu acmasaydın. Emin ol kimse sevinmedi, niye sevinelim? Sen sevinir misin? Ne alaka?Dervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
Insanlar dedikodu laf soz olmasin diye akrabaya arkadasa soramiyor bazi seyleri. Ama burda tanimayan insanlar daha çok muhalefet yaptı.
Konum kapansın diyorum yetkili görünce kapatır zaten. Ama şunu anladim ki kahve kokulu iyiki varsın. Daha iyi anladim suan seni . Baska da bir sey demiyorum. Herkes iyi eglendi eğlence bitti!
Bu superdi istebir konu da daha kabak KK kadınlarının başına patlamış, geçmiş olsun.
kahve kokulu kadının olayı da burda açtığı konular ile netlik kazanmıştı,ondandır herkesi susturması.Dervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
Kahve önce nişanlısı da gitmiştir sonra eşin sen kızarsın diye yalan söylemiştir vs dedi fotoğrafa bakmadı bile eminimDervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
Arkadasim birazdan konuyu da ben acmadim zaten diyeceksin gibi bir yere gidiyor yorumlarin!Dervişe sormuşlar "hayatta en zor şey nedir"? Diye.
"SÖZ" Demiş.
Aynen 1 yaşındaki bebeğimi uyutup burda bu konuyu takip ederek gece boyunca karanlıkta beşik sallaya sallaya eglendim, halada eğleniyorum.Arkadasim birazdan konuyu da ben acmadim zaten diyeceksin gibi bir yere gidiyor yorumlarin!
Sana esin seni aldatiyor ayril diyen bir tane yorum yapilmadi burda. (Yada ben gormedim) Herkes fotografta gordugunu anladigini varsayimli belirtti, ve bak ben ve bir kac kisi israrla evet iki bayan iki erkek dort kisi olma ihtimalleri yuksek ama sen yine de esini bir izle konus belki de bir aciklamasi vardir dedik sana. Evet bunca insan bir goz yanilmasi yasiyor olabilir, ama %50 goz yanilmasi yasiyorsak %50 de gorduklerimiz gercek olabilir bu ihtimali simdi yok sayarak bize cikismanin kocana iftira atiyormusuz gibi davranmanin bir manasi varmi?
Burda kimse senin yuvan yikilsin istemez, ama kimse afedersin aptal yerine konmani da istemez.
Ben fotografa bakmadan gun icindeki celiskili konusmalarindan suphelenmistim ilk yorumlarimda gorursun, fotografi inceledigimde suphelerim dogrulanmaya baslamisti. Yaniliyor tabiki olabilirimz ama ya yanilmiyorsak?
hicbirimizin senin kotulugunu istemedigine emin ol. Bu tavrin beni cok kirdi acikcasi.evet evet evet hepimiz cok eglendik
Bu nasıl bi yorumdur ya, bide iyi niyetle söyler gibi yazmışsın. Az karekterli olun artık,Şu yazdıklarınızı dönün bi okuyun lan.
Yapilan 60 sayfa yorumun hepsini okuyamadim. Fotografa baktim kafam iyice karisti. Benim sormak istedigim baska bir sey var. Esya bakma kismina kadar gelmis ciftin ayrilmasi boyle mi olur. Yani dun esya bakildi cifte. Aksam ayrildilar o kadar kesin ki ayrilik karari hemen herkes duyuyor. Nisanlilik boyle pat diye bitip aninda herkese ayriligin deklare edildigi bi durum mu?
Aksam ona kadar esinizle birlikteler. Sabah mobilyacıyla onlar ayrildi diye konusuyor esiniz. Cok garip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?