Eşimin babası başkası olabilir mi?

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Merhabalar. Olayların gecmisi cok uzun ve cok seviyesiz. Bahsetmek istemiyorum ama ozetle esimin ailesiyle gorusmuyoruz. Cok cirkin olaylar yasandi. Ayda bir kv arayip aglayinca esim gidip yarim saat dert dinleyip geliyor o kadar.

Yeni ogrendigimiz bir sey oldu. Esimin babasi esime soyledi arayip. Annenin kocası degilim ben dedi. Bu bir sır dedi. Nasil yani dedi esim. Kv birisiyle kacmis kp ile evlenmeden once. Sonra da kp ile evlenmis. Esim deşmedi konuyu ama cok gec yasta evlendikleri icin icimde hep bi sorun varmis gibiydi.

Isin arkaplanini bilmiyorum. Kp ile acele evlenmisler onu biliyordum zaten. Birbirimizi tanimaya firsat olmadi derdi kv hep.

Simdi kafamda deli sorular. Esimin babasi onceki adam kimse o olabilir mi. Kvnin esini sevdigine hic sahit olmadim bu arada. Hep kanli bicaklilar. Kpnin bizden maddi beklentileri var. Acaba olayin tamamini o yuzden anlatmamis olabilir mi. Esime konuyu bu kadar acamadim tabiki.

Yerinizde olsam bana ne der cekilirdim. Esiniz konuyu desmemis size neden dert oldu ki?
Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.

Ne alaka ya,esinize bundan bahsetmek gibi bir hata yapmayin. Eğer gerçekten babasıyla görürsünüz anyayi konya yi..
Yok soylemem esime. Ama artik birseye sasirmam diyor esim. O kadar beklemedigimiz sey yasadikki cunku. Bunu ortaya atsam ve babasi gercek babasi ciksa bana bisey olmaz. Ben esimin uzulmesini istemem asla.

Bence karışmayın erkekler bu konularda cok.hassas ve paylaşmayı sevmez benim esimde öz babasıyla görüşmez onla ilgili konismaz soru sormaz size tavsiyem ellesmeyin kendi içinde çözer bu problemi

Merhabalar. Olayların gecmisi cok uzun ve cok seviyesiz. Bahsetmek istemiyorum ama ozetle esimin ailesiyle gorusmuyoruz. Cok cirkin olaylar yasandi. Ayda bir kv arayip aglayinca esim gidip yarim saat dert dinleyip geliyor o kadar.

Yeni ogrendigimiz bir sey oldu. Esimin babasi esime soyledi arayip. Annenin kocası degilim ben dedi. Bu bir sır dedi. Nasil yani dedi esim. Kv birisiyle kacmis kp ile evlenmeden once. Sonra da kp ile evlenmis. Esim deşmedi konuyu ama cok gec yasta evlendikleri icin icimde hep bi sorun varmis gibiydi.

Isin arkaplanini bilmiyorum. Kp ile acele evlenmisler onu biliyordum zaten. Birbirimizi tanimaya firsat olmadi derdi kv hep.

Simdi kafamda deli sorular. Esimin babasi onceki adam kimse o olabilir mi. Kvnin esini sevdigine hic sahit olmadim bu arada. Hep kanli bicaklilar. Kpnin bizden maddi beklentileri var. Acaba olayin tamamini o yuzden anlatmamis olabilir mi. Esime konuyu bu kadar acamadim tabiki.
TV programı etkisi olabilir mi?

Evlilik tarihlerini bilmiyorum ki. Ama hemen esim dogmus. Yani bir iki sene bekleyelim dememisler onu biliyorum. Esim yedi aylik dogmus onu biliyorum bir de.
e devletten vukuatli nufus kagit orneginden d bakabilirsiniz hemen resmi nikah yaptilarsa.

bu arada herkes sanane demis ama ben olsam ben de araştırırdim. esime falan da fikrimi söylerdim. herkes gercek ailesini bilmek ister. esim de esim olduguna gore banane diyip cekilmezdim. ama gizli kapaklı da yapmazdım. kvme falan da sorardım. zaten kpniz biliyordur gercegi. olasi bir durumda aile faciasına sebep olmaz

ben annenin kocasi degilim ne demek onu anlamadim neyiymis kocasi degilse
Ilk esi ben degilim mi demek istedi yoksa kari koca olmadik mi demek istedi anlamadim. Kv esim kucukken guvenip babasina vermezmis mesela. Bilmiyorum ne demek istedi ama cok buyuk bir sir bu soyledigi ona eminim. Telefonda konustular. Esimin yanindaydim. Esime defalarca yalniz misin kimse duymuyor dimi diye sordu soylemeden once.

Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.

Baskasinin hayati, yasanmisliklari neden benim aklimi kurcalasin? Herkes kendi hayatindan sorumludur. Kimseyi yargilamak benim haddim degildir diye dusunurum ben. Size dedikodu malzemesi cikti bence itiraf edin ;) fazla merakakli bir tipsiniz bence :)

Sizde ki bu merak nedir, bende bunu çözemedim!!!

Back
X