Eşimin babası vefat ettikten 4 gün sonra bana yanaşması

prenseskizimyagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
5
-7
1
25
Öncelikle sizden yardım birazda akıl almak için soruyorum . Kayınpederimi 4 gün önce kaybettik eşim haliyle ağladı falan neyse dün ben evde oturuyorum eşim geldi açtım kapıyı elinde alkol şişesi vardı tekelden almış biseyler ( normalde de alkol alan birisi ) benim çenem durmadı bak içme ayıp olur daha baban yeni rahmetli oldu haftası çıkmadı dedim dinlemedi içti neyse ( alkolü pis değildir 2 tane bira içti zaten ) bana yanasmaya çalıştı cinsellik istiyor bende çocuğu bahane edip gitmedim ... Ve ben dün eşime karşı birden içim soğudu sanki uzaklastim ondan yani babası rahmetli olmuş aklına o iş nasıl geliyor anlamış değilim . Tamam bende dini görevlerimi tam yapmıyorum ama en azından 4 gündür evde kızıma bile TV ses actirmadim ayıp olur diye . Şimdi size soruyorum benmi anormalim yoksa esimmi normal . Eğer sorun bende ise kendime çeki düzen vermek isterim .. teşekkürler simdiden

Herkesin acı yaşama durumu farklıdır. Oda kendince içerek acısını geçirmeye çalışmış herhalde bilemedim ki… cinselliğe gelince erkekler ihtiyaç maksadıyla yapmak isteyebilir o an gözü dönmüştür ya da alkol etkisiyle.. Siz eşisiniz daha iyi tanırsınız. Bir kötülüğü olmadıkça bugünler de alttan alın bence

Alkol etkisiyle yapmış olabilir. Öyle degilsede gerçekten saçma bir davranış. Bende eşimden soğurdum böyle bir zamanda böyle bir talebi olursa. Sonuçta babası ve evin ayrı bile olsa. Şimdi sizin evinizde yas evi gibidir.

Alkol etkisiyle yapmış olabilir. Öyle degilsede gerçekten saçma bir davranış. Bende eşimden soğurdum böyle bir zamanda böyle bir talebi olursa. Sonuçta babası ve evin ayrı bile olsa. Şimdi sizin evinizde yas evi gibidir.
Bunu demek istiyorum çünkü huyunu biliyorum 2 birayla sarhoş olmaz asla tepki çekmek istemiyorum ama üzgün insanın şeyi mi kalkar ya valla bilemiyorum

Bunu demek istiyorum çünkü huyunu biliyorum 2 birayla sarhoş olmaz asla tepki çekmek istemiyorum ama üzgün insanın şeyi mi kalkar ya valla bilemiyorum
Abartmayin isterseniz tovbe tovbee biraz konusmanizin sınırını bilin yahu

Babası ile iliskileri nasildi, bence olabilir neden olmasın, senin baban değil ki sen böyle tribe giriyorsun, eşin seninle birşeyler paylaşmak istemiş sende itmissin, sarhoşluk değil de alkolle biraz rahatlamis belli ki, soğudum falan demeniz bana çok saçma geldi. Üzüntüsünü nasıl yaşayacağına da karışmayın isterseniz...

Babası ile iliskileri nasildi, bence olabilir neden olmasın, senin baban değil ki sen böyle tribe giriyorsun, eşin seninle birşeyler paylaşmak istemiş sende itmissin, sarhoşluk değil de alkolle biraz rahatlamis belli ki, soğudum falan demeniz bana çok saçma geldi. Üzüntüsünü nasıl yaşayacağına da karışmayın isterseniz...
Benim tuhafima gidende bu babasıyla arası çok iyidi hiç ayrilmazlardi bide ani ölüm babasinin ölümü ...

kişiden kişiye göre değişen şeyler bunlar. kimisi bir hafta yemek yiyemez kimisi hayatın akışı diyip normale cabucak döner.eşinizin libidosu yuksektir belki. acıyı ıcınde yasıyordur belki. bunu yapması kötü oldugunu göstermez

Ne sorunu var anlamadım babası öldü diye cinsellik ne kadar yaşamamalı mesela size göre adam belki çok üzgün üzüntüsünü böyle geçirmeye çalışıyor he alkol almasına karşıyım sağlığa zararlı ayrıca pis kokar yahu

Herkesin acısı kendine göre farklıdır kp vefat ettiğinde eşim sürekli işe gidiyordu kendi işi vardiyalıydı evde olması gerekiyordu ama o yine ekstra işe gidiyordu kafam dağılıyor diyordu

Üslubunuzun maşallahı var gerçekten. Eşinizin yası nasıl yaşayacağına da siz karar vermeyin bir zahmet. İstememişsiniz kabul etmemişsiniz iyi daha niye uzatıyorsunuz ki kapatın konuyu geçsin.

Erkeklerin kafa bizden farklı çalışıyor, duyguları da farklı yaşıyorlar.
Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba

Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba
Yahu konuyu ben eşinden destek görmek istemek onunla zaman geçirerek acısını unutmak olarak görüyorum siz direkt ben ölsem böyle yapacak demek ki diyorsunuz. Her şeyi bu kadar kendinize yormak yorucu ve saçma değil mi sizce de ??

Öncelikle sizden yardım birazda akıl almak için soruyorum . Kayınpederimi 4 gün önce kaybettik eşim haliyle ağladı falan neyse dün ben evde oturuyorum eşim geldi açtım kapıyı elinde alkol şişesi vardı tekelden almış biseyler ( normalde de alkol alan birisi ) benim çenem durmadı bak içme ayıp olur daha baban yeni rahmetli oldu haftası çıkmadı dedim dinlemedi içti neyse ( alkolü pis değildir 2 tane bira içti zaten ) bana yanasmaya çalıştı cinsellik istiyor bende çocuğu bahane edip gitmedim ... Ve ben dün eşime karşı birden içim soğudu sanki uzaklastim ondan yani babası rahmetli olmuş aklına o iş nasıl geliyor anlamış değilim . Tamam bende dini görevlerimi tam yapmıyorum ama en azından 4 gündür evde kızıma bile TV ses actirmadim ayıp olur diye . Şimdi size soruyorum benmi anormalim yoksa esimmi normal . Eğer sorun bende ise kendime çeki düzen vermek isterim .. teşekkürler simdiden
Herkesin acısını yansıtma şekli aynı değildir. Ayrıca eşinden cinsellik istemesinden doğal ne varki? Ama ben olsam ayık kafa ile yaşamak isterim. Alkol aldığı haliyle birlikte olmak istemezdim. Bu soğumak için bir sebep değil.

Back
X