Yo beraberler hâlâAnne baba boşanmamış anladığım kadarıyla.
Tehlikeli insan ben olsam olabildiği kadar uzak dururum...
Ya ama üzülüyorum da adama. Biz hep beraber oturup sohbet ediyoruz o diğer odada tek başına oturuyor. Sofrada onu istemiyorlar biz yedikten sonra gelip yiyor.
Adam demekki suçlu olduğunu biliyor , yoksa nasıl benimle konuşmadiniz ozaman evime gelme der. Sofrada istenmediği halde evliliği sürdürmesi ilginç.Ya ama üzülüyorum da adama. Biz hep beraber oturup sohbet ediyoruz o diğer odada tek başına oturuyor. Sofrada onu istemiyorlar biz yedikten sonra gelip yiyor.
Haklısın dostum valla dertsizlik batıyorYa Bacim kv.nin klimasindan yeni kurtuldun, dertsiz basina dert arama otur oturdugun yerde :)
Hiç sorma niye evliler bende anlamıyorum.Adam demekki suçlu olduğunu biliyor , yoksa nasıl benimle konuşmadiniz ozaman evime gelme der. Sofrada istenmediği halde evliliği sürdürmesi ilginç.
Mesafeli ol , eşini dinleMerhaba. Eşim babasıyla konuşmuyor. Daha doğrusu babasından nefret ediyor. Sebebi ise babasının annesine kötü davranması. Zamanında amcası annesinin namusuna laf etmiş. Başkalarıyla görüşüyor falan demiş. Babası da annesini hiç savunmamis. O zamandan beri sevmiyor babasını. Ben yeni evlendim. Haliyle konuşuyorum babasıyla benim bir problemim yok. Onların meselelerine karışmak istemiyorum. Ama eşim muhatap olma o adamla diyor. Ne yapmalıyım? Adam benle konuşuyor cevap vermeyim mi?
Nasıl birşey yahu? Adama dış kapı muamelesi yapılıyorYa ama üzülüyorum da adama. Biz hep beraber oturup sohbet ediyoruz o diğer odada tek başına oturuyor. Sofrada onu istemiyorlar biz yedikten sonra gelip yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?