• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

zynbm975

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
702
1.102
63
29
Merhaba. Eşim babasıyla konuşmuyor. Daha doğrusu babasından nefret ediyor. Sebebi ise babasının annesine kötü davranması. Zamanında amcası annesinin namusuna laf etmiş. Başkalarıyla görüşüyor falan demiş. Babası da annesini hiç savunmamis. O zamandan beri sevmiyor babasını. Ben yeni evlendim. Haliyle konuşuyorum babasıyla benim bir problemim yok. Onların meselelerine karışmak istemiyorum. Ama eşim muhatap olma o adamla diyor. Ne yapmalıyım? Adam benle konuşuyor cevap vermeyim mi?

Bence mesafeli durun, mecbur olmadıkça sohbet etmeyin. Eşinizden fazla yakın durmaya gerek yok. Vardır bir bildiği. Araları düzelirse ona göre davranırsınız.

Anne baba boşanmamış anladığım kadarıyla.
Tehlikeli insan ben olsam olabildiği kadar uzak dururum...

Böyle çirkin bir olaya çocuğu dahil etmeleri çok çok yanlış..anneye söylüyorum..eşin namusa gelmiş lafa tepki vermiyorsa ve sen evliliğini sürdürüyorsan susup oturacaksın!!! yani anne babayı hala aynı evde barındırıyor konu olmuyor sen konuşuncamı sorun oluyor?? o evde başka sıkıntılar var

Ben olsam böyle bir konuda eşimi dinler onun gibi davranirdim. Aile toplantılarında, bayramlarda, düğünlerde vs benimle konuşursa konuşurdum. Haricinde sohbet edeyim, evime davet edeyim, gülüşüp eğleneyim demezdim.

Ya ama üzülüyorum da adama. Biz hep beraber oturup sohbet ediyoruz o diğer odada tek başına oturuyor. Sofrada onu istemiyorlar biz yedikten sonra gelip yiyor.

Aynı uyarıyı eniştem ablama yapmıştı. Anne babası ayrı, babamla muhattap olma diye. Ablamda ilk baslar konuşuyordu ama şuan aradığında telefonu bile açmak istemiyor. O da anladı adamın ne olduğunu. Siz o aileye sonradan dahil oldunuz sonuçta, ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. Eşinizi dinleyin, sonucta siz eşinizle aynı evde yaşayıp bir ömür geçireceksiniz.

Ya ama üzülüyorum da adama. Biz hep beraber oturup sohbet ediyoruz o diğer odada tek başına oturuyor. Sofrada onu istemiyorlar biz yedikten sonra gelip yiyor.
Adam demekki suçlu olduğunu biliyor , yoksa nasıl benimle konuşmadiniz ozaman evime gelme der. Sofrada istenmediği halde evliliği sürdürmesi ilginç.

Adam demekki suçlu olduğunu biliyor , yoksa nasıl benimle konuşmadiniz ozaman evime gelme der. Sofrada istenmediği halde evliliği sürdürmesi ilginç.
Hiç sorma niye evliler bende anlamıyorum.

Merhaba. Eşim babasıyla konuşmuyor. Daha doğrusu babasından nefret ediyor. Sebebi ise babasının annesine kötü davranması. Zamanında amcası annesinin namusuna laf etmiş. Başkalarıyla görüşüyor falan demiş. Babası da annesini hiç savunmamis. O zamandan beri sevmiyor babasını. Ben yeni evlendim. Haliyle konuşuyorum babasıyla benim bir problemim yok. Onların meselelerine karışmak istemiyorum. Ama eşim muhatap olma o adamla diyor. Ne yapmalıyım? Adam benle konuşuyor cevap vermeyim mi?
Mesafeli ol , eşini dinle

Nasıl birşey yahu? Adama dış kapı muamelesi yapılıyor 😔

Back
X