eşimin babası

Hahaha sağol canım inşallah yakalnmayiz da babanız da bizde

Ben kendim de taşıdım üstümde tek başıma 25bin euro falan almanyadan. 5er 5er zarflara koydum. El bagajıma eşyaların arasına sıkıltırdım bi ayakkabıya soktum. Çantama. Pantolon cebime. Kimse bana üstünde para var mı diye de sormadı. Boşuna panik yapma. Yakalanırsan da eşinin parası salla. Versin vergisini otursun aşağı :-)

Merhaba bayanlar ilk olarak hepimizin başı sagolsun benimki cok büyük bir dert değil ama sinirliyim arkadaşlar
ben yurtdışında yaşıyorum birdahaki hafta türkiye ye gitcez eşimin babası eşime yüklü bir para verecekmiş akrabalarina götürelim diye. Eşim de hemen tamam demiş sordum nekadar para yirmi bin euro iyi de okadar para götürülürmü diye sordum evet götürülürmüş yasak değilmiş. Iyi de bizim üstümüzdeki paraylan da yirmi bini geçecek bizde güzel bir ceza yeriz rezil oluruz havaalaninda bebeklen felan bende istemiyorum hep kullaniyorlar bizi biktim eşim de saf saf herşeye nerdeyse tamam diyor. Tamam ceza yemiyeceksek götürsün ama eşim niye bukadar saf ya Allah sabir versin. Ben napim eşim de hic birseye hayir diyemez. Şimdi o para üstümüzde çalınsa kim bilir kayinpeder felan belki inanmaz bile calindigini siz aldiniz derse korkuyorum yani para da herkese verilmezki tamam oğluna veriyor ama ne biliyim emanet para içimde hiç rahat değil
tatlım eşin tınlamıyosa sen neden stres yapıyosun. kocan yakalanırsa yakalansın oh olsun belki aklın başına gelir de bebeğinle güzel güzel otur. takma kimseyi. stresten erken yaşlanırız vallahi

Ben kendim de taşıdım üstümde tek başıma 25bin euro falan almanyadan. 5er 5er zarflara koydum. El bagajıma eşyaların arasına sıkıltırdım bi ayakkabıya soktum. Çantama. Pantolon cebime. Kimse bana üstünde para var mı diye de sormadı. Boşuna panik yapma. Yakalanırsan da eşinin parası salla. Versin vergisini otursun aşağı :-)

Sendki cesaret bendede olsa
Sonucta suc islemiyoruz da yani sorun ciksin isteniyorum yakalanirsak da vergiyi kendi öder artik napalim

Eşimin babası çünkü borclu ve o parayi banka yoluyla yollarsa folyası ortaya çikacak ve borlclarini ödemek zorunda kalacak
Yok canim esinin babasiyla ne alakasi var, para sende ve esinde,zaten miktar az,insanlar ticaret yapiyor alisverise gidiyor hic birsey olmaz, cok rahat goturursunuz parayi kafaniza takmayin

eşinizin hesabı yokmu oraya yatırıp göndersin yada sizin.. illa kendi hesabından göndermesi gerekmiyorki
Ben su an calismiyorum devletden bir miktar yardim aliyoruz her ay. Ben simdi ya da eşim hesabimiza okadar para yatirsak devlet bunu aninda görür ve bize patlar nerden buldunuz okadar parayi ve okadar paraniz varsa biz size o yardimi her ay etmeyiz derler yani üstünede birde dava açarlar devleti kandirdik diye

Yok canim esinin babasiyla ne alakasi var, para sende ve esinde,zaten miktar az,insanlar ticaret yapiyor alisverise gidiyor hic birsey olmaz, cok rahat goturursunuz parayi kafaniza takmayin
Insallah birsey olmaz peki yirmi bini gecerse birsey olurmu bir bilginiz varmi

Insallah birsey olmaz peki yirmi bini gecerse birsey olurmu bir bilginiz varmi
Hic birsey olmaz
Ben kac kere gittim daha fazlasiyla
Alisverise gidiyorum sonucta herhalde bozuk para goturcek halim yoktu ;) birazini el cantana koy, birazini cuzdanina biraz da ceplerine bolustur rastgele tamamdir hic birsey olmaz,zaten iki kisisiniz esinle, soran eden olursa alisverise gidiyoruz deyin

Hiçbirşey olmaz canım, bildirirseniz olur biter. Biz 50000 euro getirdik böyle

sizin kp banka diye birşye duymamış mı?

Muhtemelen vergisiz bir kazancı gönderecek. Hatta belki ülkenin sosyal yardımlarından bile yararlanıyor olabilir Kp. O sebeple böyle taşıma usulü para gonderiyorlardir. Banka transferi yaparsa 20 -30 euro maliyeti olur taş çatlasa. Ama işte devlet fark eder bu parayı nerden buldun niye gönderiyorsun diyebilir

Western Union ve money gram gibi yöntemler ile para transferi yapabilirsiniz. Ama 20 bin euroya belki 500-800 euro masraf çıkabilir.

Back
X