eşimin babasından bıktımmm

başta yazdıkların bizdede yasandı bana agza gelmicek şeyler söyledi eşimede tabi sustum 9 ay hiç gitmedim evlerine eşimin hatrına 9 aydan sonra gittim ama malesef aynı hala onlardan uzaklaşim diye ev deiştirdim daha uzaga taşındım ondada kavga ile taşındık şimdi gene bu evden çıkıp başka bi eve gecmemizi buyuruyor
Dediğim gibi olay eşinde biter. Onun oğlu olmanın yanında bir ailenin reisi olduğunu idrak edememiş hala. Hatırlatmaya çalış. Anlayamazsa da Allah sabır versin ne diyim...

Ben olsam bende soğurum bi çocuklamı evlendiniz yoksa büyük bi adamlamı nerde babasını dinlemesi nerde karıştırmamasını bilmeyen

çok konuştum en son dün gece konuştum sadece tek cevap haklısın dün bi telefon eşimden babam dediki çocuklarımla birlikte yaylaya gidicekmişim orda kalcakmışım eşimde bana sormadan tamam demiş kapatmış
eşine rest çek. seni gitmek için zorlarsa ailenin yanına git.

meraba ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğine eminim ama ailesinin bizim evimizi yönetmesinden eşimin babasının söylediği herşeyi yapmasından çok sıkıldım ve eşimden bu yüzden uzaklaşır oldum ne yapmalıyım

Ailesinin emri altindaki bi erkekle olmazz konusmalisin bunu onunla

Back
X