- 1 Mayıs 2011
- 715
- 292
- 358
- Konu Sahibi Mutluluk_dukkani
-
Altınlarımı vermek istemediğimde " o altınlar bana dönmeyecek " demiştim o da bana "benim ailem hırsız mı demek istiyosun" gibi şeyler söylemişti... Ben de öyle olmadığını ama o altınların ileride gerekebileceğini fln söylemiştim ama sonunda yine de verdim çünkü gerçekten eşimle kötü olmuştuk. Sen bana güven ben hakkımızı yedirir miyim demişti ben de güvendim ama ... ailesine hiç güvenim kalmadı bu olaydan sonra. oğullarını ellerinde oynatmayı çok iyi biliyolar...
Ben maaşımdan 5 kuruş vermem desem ipler kopma noktasına gelir çünkü eşim bu konu da çok hassas.. Kesin kartımı fırlatır atar ... Ne yapacağımı bilemiyorum onunla knuşmak istemiyorum. Hep ailesi yüzünden huzur bulduğum evlililiğimz bozuluyo ...
ben bütün ailelerin keselerinin farklı olmasını istiyorum ortak kese olmamalı... Çünkü annesi de benim malım oğlumun malı, onun malı da benim malım deyip duruyo ama düşünceleri bana çok farklı geliyo...
canım eviniz sizin mi.arsa yerine bir eve girelim de.veya ben çalışıyorum işe git gel zor oluyo bana araba alalım de
İkimizin maaşı da eşit durumumuz iyi çok şükür ama daha öğrenciyken aldığımız kredileri ödemedik ikimizde. Ve bir iki yere borcumuz bitmedi.. ben durum böyleyken yatırım fln yapmak istemiyorum niye daha hayatımı yaşamamışken kendimi bi borca bağlayım ki? haklı değil miyim?
ayrıca kesinlikle ve kesinlikle ihtiyaçları yok yemin ederim . zor durumda olsalar amenna . ama fazladan şeyler için alıyolar paraları. eşim de hayır diyemiyo. ve yatırıma çok meraklı bir insan. babası da bunu bildiği için oğlunu yanına alıp birşeyler yapmak istiyo. bana kullanıldığı hissini veriyo . daha 9 aylık evliyken hayatımıza bu müdahele neden????????
ve ben eşime nasıl izah edebilirim üzüntümden karşılık bile veremem. aramızın bozulmasına hiç dayanamıyorum o da dayanamıyo biliyrum ama ailesine de karşı gelemiyo...
arayıp babasına" baba siz onunla arsa meselesini konuştunuz mu? dün ben arsa alacağım diye tutturdu ama ben istemiyorum " desem mi??? nasıl bir tepkiyle karşılaşırım veya yapmalı mıyım bunu? eşim geldiği zaman onunla nasıl ve ne konuşmalıyım? bunlar beynimi kemiriyo
altınları vererek en başta hata yapmışsınız sizin altınlara mı güvenip arsa alıyorlar bence eşinizi karşınıza alın herşeyi konuşun yok arsa alıcam yok altınlarını ver böyle hayat geçmez kesin kararlı konuşun bir daha böyle konular olmasın birikmiş paranız olunca alırsınız arsayı sen sakın ailesiyle bu konularla ilgili konuşma sen kötü olursun dahada eşine hiçbirşey verme hatta kartınıda al sana güvenip bu işlere giriyor senin karttan ödediği şeylerin parasını verirsin kart sende kalsın
babasıyla konuşmayın sakıneşiniz daha çok kızabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?