- 1 Mayıs 2011
- 715
- 292
- 358
- Konu Sahibi Mutluluk_dukkani
-
Ne demek bacım para veremem dersem kızar diye! Çalış para getir, evi çekip çevir, gece gönlünü yap, ailesine para yetiştir eee sen nesin eş mi köle mi?
Bende gerçekten ihtiyaçları olsa verirdim ama kayınpeder bizden isterken hiçte ihtiyacı yoktu 3 yerden kira geliri 2 maaşı vardı eşim o zaman asgari ücretle başlamıştı işe asıl onun bize destek olması gerekiyodu vermedim vermemde çünkü eşimin evi dedikleri evin kirasını bile alıyo bizim başka evimiz var diye onu bile helal etmiyorum yemekten 150 kg oldu ölüp gitcek zaten bigün. 2,5 sene çocuğumuz olmadı dr dr gezdik ben ameliyat oldum 1 kez demedi paranız varmı gittim devlet hastanesinde çok kötü şartlarda hayvan muamelesi görerek ameliyat oldum torun torun diye kafamı yediler 6,5 aylık hamileyim daha 1 patik almadılar iyiki bende o zamanlar vermemişim zaten kat kat çıkardı hakkımızı yiye yiye. Şimdi durumumuz düzeldi eğer iyi insan olsalardı ben onların alışverişini bile yapardım harçlık verirdim ama kendisi kaybetti kayınpeder yoksa kayınvalide iyidir aslında.
Arkadaşların dediği gibi başka bi masraf çıkar araba ev gibi yada bebek istiyorum de hatta işinden memnun değilsen çık gitsin biraz sıkıntı çekip anlasın.
Dün babasıyla ne konuştular hiç bilmiyorum niye birden bire orayı alıcam dedi acaba babası yine zor durumdayım sen al ben parasını veririrm mi dedi...? bilmiyorum... Babasına kredi çekmeye bile hazır benim iyi yürekli eşim.ne desem anlar kiben konuşmamaya kararlıyım. akşam işten geldiğimde de konuşmıcam nereye kadar sürerse... konuşursam da "sen kendi başına bir aile olmuşsun" derim artık... başka diyecek bişeyim var mı bilmiyorum
Senin çektiklerin de çok zormuş canım :2: Allah iyi insanlara bir kapı açıyo bi şekilde. dua ediyorum bende...Allah yardımcımız olsun.. Benim işimden ayrılmam mümkün değil çünkü devlete bağlıyım ..
bebek istiyorum desem kabul eder çünkü annesigilde istiyo onun masrafı ne olur ki der :2:
Ev alalım desem durduk yere nerden çıktı bu demez miçünkü daha bu konu bişeye bağlanmadı ki, yani hiç konuşmadık. karşısına neyle çıkacağımı düşünüyorum canım. nasıl bir tepki vermeliyim? :2:
o da konuşmuyo, kendi kararını kendisi vermiş bi açıklama bile yapmadı dünden beri ne oldu sana dedi sadece. Konuyu bilerek dedi bunu, diyecek pek fazla bişeyi olmadığı için. Çünkü kızacağımı ve istemeyeceğimi biliyo...
Canım ben şeyi demek istiyorum yani bu arsa işi daha dün gece çıktı ortaya ve hiç birşey konuşmadık ben konuşmadım çok üzgün ve kızgın olduğum için .İlk önce bu konu bi konuşulmalı edilmeli ondan sonra bebek işi veya başka şeyler çıkmalı ortaya. çünkü birden hiç bişey olmamış dün konuşmamazlık yapmamamışız gibi bebek istiyorum vs desem garip olmaz mı:2:
Ben çok kızgınım şu an. onunla konuşmak dahi istemiyorum bi çıkar yolu olmalı. O hatalı çünkü bana sormadan etmeden nasıl böyle bir karar verebilir? eminim konuşsak sana soracaktım deer. hep babasının oyunlarına düşüyo...
bileziklerini vermekle hata etmişsin.
ayrıca o arsayı alsanızda sizin üstüne olmuş olması bile farketmez
anladığıma göre işleri düşerse eşin o arsayı da bi çırpıda onlar için satar.
Kızlar benim Allah'a şükür mutl bir evliliğim var. 9 aydır nadiren kavga ettik. Bu kavgaların çoğu da babasının oğlundan istekleri yüzünden oldu. Her türlü para mevzusunda oğluna danışıyo sanki ben söyleyemiyorum sen anla der gibi...:2: Benim eşimde ailesine düşkün biri. Ne isterlerse veya ne demeye çalışırlarsa diyeyim, o benim babam ya tabi bakacağım diyo.. En büyük kavgalarımız bu yüzden oldu. kayınvalidemler hali vakti yerinde insanlar. hatta ortalamanın çok çoook üstünde de diyebilirim..Tarlaları vs leri var.
Geçenlerde tarla almak için benim altın bileziklerimi sattılar(bana danıştılar yani eşim bana da sormalarını istediği için sordular) ben de ilk başlarda hiç istemedim çünkü o bileziklerin bana döneceğinden pek emin değilim. neyse ki sonunda izin verdim (eşim için) çünkü bü yüzden de büyük bir tartışma yaşamıştık...
en son olayda artık dur dedim kendi kendime .. Çünkü dün güllik gülistanlık otururken babasından telefon geldi. konuştu etti. Sonra durup dururken ben babamların yanındaki bi arsayı almaya karar verdim dedi( Bu benim hiç duymadığım bir şey değildi yani bana şaka yollu söylemişti ben kesinlikle reddetmiştim daha erken biraz kendimize keyfimize bakalım ilerleyen yaşlarda düşünürüz demiştim)
neyse; arsayı alacağım galiba diyince benim beynime kan fışkırdı bağırıp çağırmadım nerden çıktı vs dedim ama o sırada tam konuşamadık evde misafir vardı... sonra misafirin gitmesini bekledim ama gidince de tek kelime konuşamadım o da olayın farkında olduğu için normal davranmadı... ne bu halin fln dedi normalde öyle demez gelip sarılırdı hemen.. bende yok bişey dedim gitti yattı... bende 2 saat sonra gittim yattım. Sabah olunca bana hiç birşey demeden çıkmış gitmiş işine. en çok bu dokundu. ailesinin istekleri için beni kenara koyabiliyo... ben de çalışan biriyim bir evde herşey ortak olmalı öyle değil mi? ne yapacağımı bilmiyorum eşip babasıyla konuşmayı düşündüm..sonra vazgeçtim nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar çok kötüyüm :2:
İyilik etmeye çalışan bir insan oğlunun ailesinin üstünde bu kadar otorite kurmaya meraklı olur mu canım :2:
Biraz rahat bırakmaz mı oğlunu?
madem yatıırım istiyo niye hep kendiyle alakalı oluyo söylediği şeyler?
İyi ama ben gençliğimde rahat etmeyeceksem yaşlanınca rahat etsem nolur ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?