Eşimin babasının bu işgüzarlığından bıktım artık...

Senin çektiklerin de çok zormuş canım :2: Allah iyi insanlara bir kapı açıyo bi şekilde. dua ediyorum bende...Allah yardımcımız olsun.. Benim işimden ayrılmam mümkün değil çünkü devlete bağlıyım ..

bebek istiyorum desem kabul eder çünkü annesigilde istiyo onun masrafı ne olur ki der :2:

Son düzenleme:

üzülme, gayet kararlı ol, ipleri sen al eline. eşin iyi niyetli , iyi niyetini ailesi kullancağına sen kullan evliliğiniz ve mutluluğunuz için. Hayat bu... Herşey olabilir daha eviniz bile yokmuş.
Ben bi ev buldum de çok beğendim de, seni de kırıcak değil ya, o ev için çalışmaya katlanabilrim ama almıcaksak işten çıkıcam çok mutsuzum de. Al karşına konuş, diğerlerinin de dediği gibi asla ama asla ailesi ile sen muhattap olma, kötü gelin diye çıkarırlar adını, eşinde senden soğur söylim.

Ev alalım desem durduk yere nerden çıktı bu demez mi çünkü daha bu konu bişeye bağlanmadı ki, yani hiç konuşmadık. karşısına neyle çıkacağımı düşünüyorum canım. nasıl bir tepki vermeliyim? :2:

o da konuşmuyo, kendi kararını kendisi vermiş bi açıklama bile yapmadı dünden beri ne oldu sana dedi sadece. Konuyu bilerek dedi bunu, diyecek pek fazla bişeyi olmadığı için. Çünkü kızacağımı ve istemeyeceğimi biliyo...

ne mi olur, sen bir bebek alışverişine çıkarda dudağı uçuklasın. bebek odası dizmenin 2000tl den aşağı olamayacağını görsün, +bununn biberonları emzikleri, doktor masrafları aşıları, kıyafetleri, 40 ı çıkınca mevlt... daha neleer nelerrrr. Ben çocuğum için en iyisini istiyorum de.
çıkınca borcunuda mecbur eşin ödicek, ondan bahset. Çıkmak istiyorum ikimizinkini de sn öde de, yada eğer öyle olmuyorsa kapatalım borcu bilezik paramı al ben dayanamıyorum çıkıcam, topluca ödeyelim de.

durduk yere değil ki, ben çocuk istiyorum ve kiradayken değil, ev alalım de. çocuğumuzla bu sıkıntıyı çekmeyelim de. Sen eşini daha iyi biliyorsun elbette ikna etmenin yolu vardır, babası nasıl ikna ediyor gözlemle biraz taktik al :):):) tepki verme güzel güzel koonuş, eğer bu yaptığına tepki olarak algılarsa hırslanır kesin yapmak ister, sen samimiyetine güvendrr, o durumla alakalı olmadığını senin çocuk istediğini, ama çocuğa iyi bir hayat veremeyeceğin ile ilgili güvensiz olduğundan bahset. olmaz mı ?

Canım ben şeyi demek istiyorum yani bu arsa işi daha dün gece çıktı ortaya ve hiç birşey konuşmadık ben konuşmadım çok üzgün ve kızgın olduğum için .İlk önce bu konu bi konuşulmalı edilmeli ondan sonra bebek işi veya başka şeyler çıkmalı ortaya. çünkü birden hiç bişey olmamış dün konuşmamazlık yapmamamışız gibi bebek istiyorum vs desem garip olmaz mı:2:

Ben çok kızgınım şu an. onunla konuşmak dahi istemiyorum bi çıkar yolu olmalı. O hatalı çünkü bana sormadan etmeden nasıl böyle bir karar verebilir? eminim konuşsak sana soracaktım deer. hep babasının oyunlarına düşüyo...

Senin eşini sen daha iyi tanıyorsun elbetteki konuşş o konuyu. De bak ben istemiyorum de. borçlarımızı bitirelim söz o zaman yaparız babanlara alırız arsa de. ben zorlanıyorum işten çıkıyorum önce şu devlet borcumuzu bitirelim de. Dedğim gibi kızgınlıkla davranırsan kötü gelin olursun ve senden soğur, her yaptığını tersten anlar... Dikkatli olunmalı bence bu durumda.
Güzel güzel sinirlenmeden kızmadan öperek koklayarak onu kndine çekerek istemediğini anlatt.

bileziklerini vermekle hata etmişsin.
ayrıca o arsayı alsanızda sizin üstüne olmuş olması bile farketmez
anladığıma göre işleri düşerse eşin o arsayı da bi çırpıda onlar için satar.

Ev alıcam kendime de doğacak çocuğum için lazım de;
bana güvenip borç yapma kafam kızar çıkarım işten belli olmaz de;
ben ancak para biriktiririm de;
hem eve bakıp hem borç ödeyeceksen ne mutlu de sevinirim de;

oldu bitti ben böyle yapıyorum. bana kimse güvenmesin diyorum.
hemde öyle hiç belli olmaz kadınların işi 5 aylık evliyim yeni bi hayat
bide üstüne hamileyim belki çalışırım belki çalışmam
sende bu yolu denemelisin
allah yardımcın olsun

alınan mülk sisin üzerine olacaksa neden sorun oldu ki size sormadığı için mi? toprak yatırımı ölmez ne yapılırsa gencken yapılır yaslanınca keyif catarsınız

Açgözlü anne,baba,kaynana,kayınpederlerden nefret ediyorumNeye yatırım yapacağınızdan kime ne?Belkide kirada oturuyorsunuz arsa alacağınıza kredi çekip daire alabilirsiniz.Hem yarın birgün çocuk olduğunda ne olacak ona yatırım yapın derim.

bence kayınpederin kötü niyetli sizden para koparma niyetinde bir insan değil tamamen yatırım olarak para istiyor onun üstüne vazife değil tabiki o ayrı ama bence iyilik etmeye calısıyor

İyilik etmeye çalışan bir insan oğlunun ailesinin üstünde bu kadar otorite kurmaya meraklı olur mu canım :2:
Biraz rahat bırakmaz mı oğlunu?

madem yatıırım istiyo niye hep kendiyle alakalı oluyo söylediği şeyler?

otorite konusunda tamam haklısınız bu kadar baskı olmaz ama birde şöyle düşün kendi için bile alıyor olsa ölünce miras cocuklarına kalacak yine ölüm hak miras helal demişler

İyi ama ben gençliğimde rahat etmeyeceksem yaşlanınca rahat etsem nolur ki?:26:

ben senın gibi düşünmüyorum.. bende cocuk olmadan gençken yapılan herşey kar diye düşünüyorum hiç birşeyden kendimi mahrum bırakmıyorum ama sıkabıldıgım kadar sıkıyorum da ilerde rahat etmek için yapabildiğim kadar yatırım yapmaya calısıyorum

neyse düzelir inşallah sizinde durumlarınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…