İstediğiniz şey bir yere kadar normal ama öğretmeniniz gibi sürekli bişeyler öğretmesini istemeniz abartı değil mi?Bugün farkettiğim durum.. ne katabilirdi bilemiyorum ama son yıllarda ondan öğrendiğim hiçbir şey olmadığını farkettim. İlk yıllarda satrancımı geliştirdi, araba kullanmama yardımcı oldu biraz, pratikle geliştirdim. Eşim yanımdayken hala panik olurum ama. Kayağı da biraz ondan, biraz başkalarından öğrendim. Fırsatı olmasına rağmen kayak konusunda çok fazla desteklemedi. Müthiş keyif aldığımı da bilir kendisi. Farklı kurumlarda çalışıyoruz. İş hayatından hiç bahsetmez, neymiş kadınlar her şeyi bilmezmiş.
Ama ben başka birşey istiyorum. Mesela bir konuyu derinlemesine açıklasın, bilgisayarda bilmediğim birşey öğretsin. Hayata dair görüşlerini paylaşsın. Haberleri tartışsın. Ne bileyim bana bir katkı sağlasın. Herkes bildiğini anlatır evet ama eşim de zaten bildiğini de anlatmayan, çok konuşmayı sevmeyen, arkadaş ortamında kabak çiçeği gibi açılan bir yapıya sahip.
Haksız mıyım ama? Ne gibi katkılar sağlayabilir? Başka Neler öğrenebilirim ki eşimden?
Ne alakası var Allah aşkına. Eşimden birşeyler öğrenmek istemem suç mu? Ben fikrinizi sordum ayrıca, ayrılıp ayrılmayacagıma karar vermenizi değilOzaman birşey katmayacağının farkında olmadan mı evlendiniz. Satranç öğretmiş kayak öğretmiş . Sizinle evlenmiş.
Size kocalık yapıyor daha ne yapsın.
Kendinize birşeyler katmak istiyorsanız kurslara katılın sosyal olun.
Nezamandır tanışıyosunuz?
Çözüm nedir ayrılmak mı bu saatten sonra?
Kaç yaşındasınz?
Bugün farkettiğim durum.. ne katabilirdi bilemiyorum ama son yıllarda ondan öğrendiğim hiçbir şey olmadığını farkettim. İlk yıllarda satrancımı geliştirdi, araba kullanmama yardımcı oldu biraz, pratikle geliştirdim. Eşim yanımdayken hala panik olurum ama. Kayağı da biraz ondan, biraz başkalarından öğrendim. Fırsatı olmasına rağmen kayak konusunda çok fazla desteklemedi. Müthiş keyif aldığımı da bilir kendisi. Farklı kurumlarda çalışıyoruz. İş hayatından hiç bahsetmez, neymiş kadınlar her şeyi bilmezmiş.
Ama ben başka birşey istiyorum. Mesela bir konuyu derinlemesine açıklasın, bilgisayarda bilmediğim birşey öğretsin. Hayata dair görüşlerini paylaşsın. Haberleri tartışsın. Ne bileyim bana bir katkı sağlasın. Herkes bildiğini anlatır evet ama eşim de zaten bildiğini de anlatmayan, çok konuşmayı sevmeyen, arkadaş ortamında kabak çiçeği gibi açılan bir yapıya sahip.
Haksız mıyım ama? Ne gibi katkılar sağlayabilir? Başka Neler öğrenebilirim ki eşimden?
Ne zamandır tanışıyorsunuz.Benim eşime nasıl bir katkıda bulundugumu sormuşsunuz. Anlatayım. Öncelikle daha çok hizmet konusunda katkı sağladığım kesin. Kahvaltı, yemek, temizlik, alışveriş, çocuk bakımı, vs.
Bunların haricinde Öğrendiğim yeni ve ilginç herhangi bir bilgiyi mutlaka paylaşırım.bu konu tarih olur, coğrafyadır, eğitimdir. . Eğitimine devam etmemiz konusunda birbirimizi karşılıklı destekledik aslında. Yeni çıkan faydalı programları tanıtırım. Birkaç masa oyunu öğrettim mesela. Yabancı dil öğretmeye çalıştım. Öğrenmek istemedi. Felsefi inançlardan falan bahsederim, sonra okuduğum kitaplar, bazı özel ve başarılı insanların hayatlarını okuyup araştırınca anlatırım mutlaka. Sanırım dediğiniz gibi paylaşım daha çok olsa daha çok şey öğreneceğiz ama şimdilik bu kadar..
Eş değil de öğretmen almak istediniz hayatınıza galiba. Siz bir eğitim-öğretim kurumuna kaydolun, ordan öğrenirsiniz bir şeyler.Bugün farkettiğim durum.. ne katabilirdi bilemiyorum ama son yıllarda ondan öğrendiğim hiçbir şey olmadığını farkettim. İlk yıllarda satrancımı geliştirdi, araba kullanmama yardımcı oldu biraz, pratikle geliştirdim. Eşim yanımdayken hala panik olurum ama. Kayağı da biraz ondan, biraz başkalarından öğrendim. Fırsatı olmasına rağmen kayak konusunda çok fazla desteklemedi. Müthiş keyif aldığımı da bilir kendisi. Farklı kurumlarda çalışıyoruz. İş hayatından hiç bahsetmez, neymiş kadınlar her şeyi bilmezmiş.
Eş değil de öğretmen almak istediniz hayatınıza galiba. Siz bir eğitim-öğretim kurumuna kaydolun, ordan öğrenirsiniz bir şeyler.
Mesleki açıdan olmayabilir evet ama mesleki anlamda bildiği herşey benim de günlük hayatta işimi kolaylaştıracak şeyler olabiliyor bazen ve bu konuda pek paylaşımcı değil. Ama ben sohbetimiz sürsün istiyorum. Hayata dair bahsettiğiniz gibi benzer şeylerden açıklasın, örnekler versin. Yeni birşeyler katsın istiyorumEşimin çalıştığı alana dair en ufak bir bilgim yok... O da benim çalıştığım alanda benim gibi derinlemesine bilgi sahibi değil ve gerekmedikçe de ona anlatmıyorum.
Ama hayata dair paylaşımlarımız daha farklı, mesela o bana kötü insanlara bile iyilik yapabilmeyi, hayattan korkmamayı, gerginlikten nasıl uzak kalabileceğimi, sosyal hayatta nasıl sevilen biri olabileceğimi öğretiyor ve böyle şeyler paylaşıyoruz. Ve sanırım bu da beni artık tatmin ediyor. Kısa bir süre önce aynı alanda olmadığımız için bile üzülüyordum ama hayat arkadaşı olmak artık daha farklı bir anlama sahip benim için... Sizin de böyle paylaşımlarınız var mı? Illa ki mesleki açıdan katkıda bulunmak zorunda değilsiniz bence.
Hayatta herşeyin eğitim öğretim kurumlarından öğrenilemeyeceğini anlamamış olduğunuza üzüldüm doğrusuEş değil de öğretmen almak istediniz hayatınıza galiba. Siz bir eğitim-öğretim kurumuna kaydolun, ordan öğrenirsiniz bir şeyler.
Eşinize anlatın bu beklentileriniziArkadaşlar gerçekten çok tuhafsınız. Hemen tiye almışsınız. Ne için evlenilir peki? Eşimin bana bilgi yönünden katkı sağlamasını istememin neresi abes? Hayat bir gelişim ve dönüşümden ibaretken.. bu değişimi hayatımızı paylaştığımız insana yansıtmak kadar güzel birşey olmasa gerek.Mune konumu kapatabilir misiniz? Daha fazla moralim bozulsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?