- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Biraz öyle düşğnüyorum hep bebek gbi sevince :)
Soruyorum o zaman da çok seksi benim minnosum diyor :)))
Ne diyelim bilemedim ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz öyle düşğnüyorum hep bebek gbi sevince :)
İyiymiş "seksi minnoş"Biraz öyle düşğnüyorum hep bebek gbi sevince :)
Aslında o tarz bi insan değildi işteTarzı bu demekki adamın. Fantazi meraklısı olmayan, sevimli insanları seven, kadında şekerli parfümü beğenen bir tip belki
Ne kadar güzel ifade etmıssınızBizim de eşimle aramızda çok garip tabir yerindeyse abidik gubidik hitaplarimiz vardır. Adam bana paçalı güvercin bile diyor yahu hiç alınmak aklıma gelmemişti aksine çok samimi ve tatlı buluyorum.
Benimki de karıcım kelimesini çok nadir söyler hatta söylemez genelde yazışırken onu da çok nadir kullanır.
Öteki taraftan da hitaplara takiktir mesela bir mesajı aceleyle yazsam be sonuna en azından bi aşkım eklemezsem iki saat ne oldu kesin bişeye kızdın neden orda aşkım yok neden hiç sevgi sözcüğü koymamissin diye beni yerbu yüzden standart dışındaki hitaplarindan rahatsız olduğumu dile getirsem bidaha söyleyememeye çalışır benim istediğim şekilde hitap etmeye çabalardi eminim bu konulara dikkat ettiği için belki de...
Ama o içinden geldiği gibi konuşmuyorsa benimle, hayatım karıcım derken otomatiğe bağlamış gibi söylüyorsa ne yapayım öyle hitabı ben... O bana paçalı güvercin desin derken de gozlerinin içi gülsün bana soyledigi o iki kelimelik söz obegi onu gulumsetsin dünyalar benim zaten...
Hayatı bu kadar ciddiye almayın derim... Kelimelere takılmayın. Sizi kadın gibi karısı gibi görmese zaten yanınızda olmaz.
Aksine çok şanslısınız neden mi? eşiniz sadece sizin aynada gördüğünüz kadını değil göremediğiniz ama yureginizde sakladığınız o Kucuk kız çocuğunu da görüyor ve onu da seviyor
Aşkınız daim olsun :)
Bi çocuk yapın minnoş tosbik bi bebiş olsun. Ama o Zaman da tüm ilgi ona giderse sana bişi kalmazsa bu günleri özlersin...Aslında o tarz bi insan değildi işte
Sevgili iken bana hep şık çantalar yüksek topuklu ayakkabılar alırdı
Şimdi hep spor ayakkabı ayıcıklı pijama falan alıyor :)
Değişmesi sorun
Aynen ya çok iyi anlıyorum seni.Aslında o tarz bi insan değildi işte
Sevgili iken bana hep şık çantalar yüksek topuklu ayakkabılar alırdı
Şimdi hep spor ayakkabı ayıcıklı pijama falan alıyor :)
Değişmesi sorun
aynı seylerı yasıyoruz ısteAynen ya çok iyi anlıyorum seni.
İlk başlarda topuklu ayakkabılarını giy evde de, makyaj da çok yakışıyor, evde giymen için bu kıyafetleri seçtim aldım filan derdi. Sonra devamlı makyajsız daha güzelsin demeye başladı, evlendik şimdi de pijamalı, saçımı öylesine topladığım halimi filan sevdiğini söylüyor. Hatta sabah üstüme sabahlığımı giydiğimde ekstra bi sevgi gösterisinde bulunuyor resmen. Süslü giyinsem çıkar bunları ya rahat ol, senin evin burası, pijama giy öyle daha güzelsin diyor. Ben de rahatsız oluyorum, kadın gibi değil çocuk gibi hissettiriyor.. Yanarım yanarım da asıl evlenmeden evvel özellikle aldığım tonla kıyafetlere babydollara filan yanarım..
Dün ben de gaza geldim bi daha söyledim, kötü hissetmiyorum sadece eksik hissediyorum diye anlatmaya çalıştım ama güldü güldü sonra seni her halinle seviyorum, aşkım balım minnaam küçümenim dedi. Aşkım dese de peşine yine minnağım geldi. Minnak olsam neyse de 68 kiloyum ya ben![]()
Şaka gibi gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Hayır yani bir çözüm de bulamıyorum, anca arada söyleniyorum senin gibi, bazen biraz abartıp yatak odasını işaret edip işine geldi mi güzel sözler söylemeyi biliyorsun ben gün içinde de eskisi gibi ol istiyorum diyorum ama nafile..aynı seylerı yasıyoruz ıste
ben de bazen eve gttiğimde üzerımı değişmiyorum makyajlı ve işe gttiğim kıyafet ıle evde oturuyorum:)
minnoşum cok guzel olmus bugun dıyor
üzerıne ucasım gelıyor:))))))))))))
snr cıkarsana kıyafetlerını dıyor aynı senın esın gbı.
ben de evlenmeden evvel aldıgım tum seksı gecelık takım vs lerı oyle dolapta bekletıyorum:)
canım benım de cok sıkılıyor yanı.
dün bana karıcım de dedım eskı gunlerdekı gbı
derım ama küçuk karımsın sen dıyor , minnak karımsın dıyor
sinir oluyorum:)
bu kadar benzerlik olur :))Şaka gibi gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Hayır yani bir çözüm de bulamıyorum, anca arada söyleniyorum senin gibi, bazen biraz abartıp yatak odasını işaret edip işine geldi mi güzel sözler söylemeyi biliyorsun ben gün içinde de eskisi gibi ol istiyorum diyorum ama nafile..
Bir küçük defterim var, evlenmeden önceki tatlı ve hoşuma giden mesajlaşmalarımızı oraya yazmıştım. Geçenlerde onu çıkarttım ortaya, okumaya başladım, hayaller hayatlar filan diyerek. İşte gör bak ne kadar değişmiş hitapların diyorum ama o anca gıcık gıcık gülüp sarılıyor. Sarılırken de sağa sola savuruyor beni minnağım küçümenim diyerek oyuncakmışım gibi oynuyor. Ben bunun çözümünü, sebebini bulamadım. Karısı mıyım oyuncağı mıyım bilmiyorum yani.. Bence biraz var onlarda![]()
Kesinlikle, konudaki tüm yorumları da üstüme alındım... :)bu kadar benzerlik olur :))