- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 33
- 29
- Konu Sahibi cehennet06
-
Bana o konu için çok pişmanım dedi arkadaşım.. Bende üzüldüm insanlar hata yapar diye dusundum. Ha evet eşimle bugün olsa öyle Bi mevzu için kavga etmezdim ama bana bu yaptığı bugün çok yanlışCanım madem arkadaşın böyle yalnis yoldan gitmis neden hala onunla görüştüm eşine gelirsek Allah ıslah etsin bende olsam durmam çeker giderim
Kendisi yapmistir emin olBana o konu için çok pişmanım dedi arkadaşım.. Bende üzüldüm insanlar hata yapar diye dusundum. Ha evet eşimle bugün olsa öyle Bi mevzu için kavga etmezdim ama bana bu yaptığı bugün çok yanlış
Pardon eşinizin size güvenmiyorum dediğini yeni farkettim. Ağır olmuş haklısınız.Onlar için beni nasıl kırarsın kısmını anlayamadım.Eşiniz görüşme demesine rağmen görüştüğünüz için mi bunu söyledi yoksa başka sorunlarınız da olmuş muydu bu konuyla ilgili? Yani haklısınız hassas bir konu ama ben eşinizin bu konuya çok takılıp üzüldüğünü hissettim.İnsanlar alkol alınca içlerini döker baya içine atmış. Bence çözülemeyecek bir sorun yok. Geçmişte kalsın her şey ikinizde konuyu açmamak üzere kapatın bitsin. Tabi tek sorun buysa.
Nazar etmeyesin diye.Baştan eşi övüp sonrasında size bilmem ne damgası yapistirmasini anlatmaniz.
Sorunda bu ortada hiç bir sorun yokken böyle birsey yaşandı.Baştan eşi övüp sonrasında size bilmem ne damgası yapistirmasini anlatmaniz.
Bence yurtdışında bi b.klar yiyip hastalık kaptı, kadının üstüne atacak, senden bana geçti diye.Eşiniz yurt dışında bir haltlar yiyor bence. Kendi pisliğini böyle saçmalıklarla kapatmaya çalışma ihtimali yüksek.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim sizce yarın nasıl davranmaliyimEşiniz yurt dışında bir haltlar yiyor bence. Kendi pisliğini böyle saçmalıklarla kapatmaya çalışma ihtimali yüksek.
Buyuk konuşuyorum esim bana bunun imasini etsin ertesi gün boşarım.Sorunda bu ortada hiç bir sorun yokken böyle birsey yaşandı.
Ben bu muameleyi kabul edecek bir insan değilim inanın sabahtan beri ağlıyorum dediğim gibi 2 tane çocuğum var ve küçükler amanoyle birseyi nasıl kabul eder insan birde beni tanısanız gerçekten çok düzgün bir insanımdırBuyuk konuşuyorum esim bana bunun imasini etsin ertesi gün boşarım.
Daha önceki iyiliği, ilişkimizin guzel tarafları falan gram umrumda olmaz.
Yenilip oturulacak bir lafta değil.
Umarim gerekeni yaparsınız.
Yeni versiyonu zeynep ergulden gelsin o zaman.O kadar hakaretten sonra halada bana düskündür demeniz? Akskskkdslls ve namusuma laf atamazsın nedir ayrıca ya 1890 larda kalmadı mı o söz
Sanırım anlamıyorsunuz aramızda bir sorun yoktu ben de bu şoku yaşıyorumO kadar hakaretten sonra halada bana düskündür demeniz? Akskskkdslls ve namusuma laf atamazsın nedir ayrıca ya 1890 larda kalmadı mı o söz
Esiniz düzgün bir insan değilmiş.Ben bu muameleyi kabul edecek bir insan değilim inanın sabahtan beri ağlıyorum dediğim gibi 2 tane çocuğum var ve küçükler amanoyle birseyi nasıl kabul eder insan birde beni tanısanız gerçekten çok düzgün bir insanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?