Esimin bana namussuz damgasi, lutfen yardim cok doluyum

Eşinizin imaları da sizin cevabınız da hiç hoş değil… eşinizin sizi kısıtlamaya çalışması da sizin kabul edip sonradan caymanız da hoş değil. Karşılıklı yanlış durumlar var, konuşabiliyorsunuz sakin zamanınızda hatalarınızı kabul edip yapıcı bir konuşma yapın. Öyle konuşulacak bir adam değilse ya dışardan biri(evlilik terapisti veya bir büyük vs.) sizinle konuşsun ya da olayın üstünü örtüp devam edeceksiniz. Ya da belki kocanız pişman olur umarım. Son seçenek de boşanmak…

Eşinin yanında olsan daha iyi olmaz mı şu açıdan söylüyorum eşin cinselliğini nasıl gideriyor bunu hiç düşündün mü ? Ve yurtdışında 50 dolara kendisini satıyor insanlar. Yani evliliğinize baktığımda kişi kendinden bilir işi diye bir söz var. Namussuzluk o kadar çok görmüş çalıştigi ortamda siI de oyle saniyor ve iğrenç bir durum. Yani imkan var ise eşin nerede ise sende orada ol. Neler neler dönüyor yurt dışında şimdi burda anlatsam mideniz kaldırmaz. Yani eşinin bu kavgasından çok eşinle yakın olman daha önemli. Hele ki birde içiyor aman aman.

Eşinizin saçma tavrından önce,
Siz niye arkadaşınızın size anlattığını eşinize anlatıyorsunuz? Hiç güvenilir bir arkadaş değilsiniz. Neymiş cok ağlamış, pardon da ne alaka sizin çok aglamaniz

Tamam eşiniz size büyük ihtimal suçluluk psikolojisinden ötürü öyle konuşmuş, namusunuza kadar ama siz de de biseyler var gibi geldi bana .

Bosarim. Yere batsin böyle düskünlükte evlilikte. Zaten bu nasil evlilik sen orda o baska biyerde Gorki kimlerle ne haltlar karistiriyor evi falan tasirim baska biyere davayi acarim tel WhatsApp heryerdende engellerim.

Evliliginiz zaten yalama olmus bir ayril bir baris. Siz ayrilik donemlerinde onun istemedigi kisilerle gorusuyorsunuz o da sizi aldatiyordur. Bunu kaldirabilecekseniz devam edib evlilige ama bari yurt disina yanina gidin sizde ya da o burda bir is bulsun boyle evlilik mi olur

Eşimin karısını aldatan ve bunu ballandıra ballandıra anlatan bir arkadaşı olduğunu bilsem asla onunla arkadaşlığına devam etmesini istemem. Bence eşiniz bu konuda haklı. Aklını çeleceğinden değil fakat karısını aldatan ve bundan rahatsızlık duymayan biri bence sağlam pabuç değildir. Öyle biriyle ne görüşürüm ne kocamı görüştürürüm. Gayet normal. Evlilikte bu tarz 3.kişiler için inatlaşmanın, huzur kaçırmanın anlamı yok. Üstelik kan bağınız olan biri bile değil. Bu kişi kardeşiniz olsa hadi anlarım işte o benim canım der vazgeçemezsiniz falan ama arkadaş sonuçta. Huzursuzluk yaşamaya değmez. Üstelik olay çok çirkin yerlere gitmiş. Kocam bana bu konuda yine imada bulunsa o cümlenin devamını bile getirtmeden gemileri yakardım muhtemelen.

insan dostunun, arkadaşının sırrını dedikodu yapıcam diye eşine anlatırsa...
hayır yani amaç ne bak ne kadınlar var x bile böyle yapıyor ben farklıyım mı?
arkadaşının eşini aldattığını eşinize söylemenizdeki motivasyonu cidden merak ettim. ayağınıza dolanmış işte böyle..
eşinize gelince güvenilmez olduğunuz konusunda haklı ama gerekçeleri saçma onu aldattığınız değil insanları hemen satacak biri olduğunuz için güvenilmezsiniz. aradan geçmiş 2 sene kendi yediği halt yüzünden kavga çıkartıp boşanmak istiyor olabilir.

Alkollüyken çenesi düşer bunların. Nie he diyip geçmedin.
Benimkide içince neler söyler. Hiç birini umursamam

Alkollüyken çenesi düşer bunların. Nie he diyip geçmedin.
Benimkide içince neler söyler. Hiç birini umursamam
Alkollüyken söylediğimiz şeylerin yalan yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylemeye cesaret edemeyip söylediğimi ya da yaptığımız şeyler olduğunu düşünüyorum.

eşinizin yurtdışında biriyle sizce bir ilişkisi var mı?
ve sizi genel olarak sosyal medyalarda kısıtlıyor mu?

Alkollüyken söylediğimiz şeylerin yalan yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylemeye cesaret edemeyip söylediğimi ya da yaptığımız şeyler olduğunu düşünüyorum.
Bizimki tanımadıgı adamada sövüyor. Oyüzden hiç bişeyi kişisel almam

Size kötü bir haberim var…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…