- 16 Mayıs 2022
- 844
- 941
- 53
- Konu Sahibi cehennet06
-
Eşinizin imaları da sizin cevabınız da hiç hoş değil… eşinizin sizi kısıtlamaya çalışması da sizin kabul edip sonradan caymanız da hoş değil. Karşılıklı yanlış durumlar var, konuşabiliyorsunuz sakin zamanınızda hatalarınızı kabul edip yapıcı bir konuşma yapın. Öyle konuşulacak bir adam değilse ya dışardan biri(evlilik terapisti veya bir büyük vs.) sizinle konuşsun ya da olayın üstünü örtüp devam edeceksiniz. Ya da belki kocanız pişman olur umarım. Son seçenek de boşanmak…7 senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 5 yaşında. Esimin ailesi ile gorusmuyoruz ne eşim nede ben.. bana senelerdir çok çektirdiler eşim için çok katlandım. Birçok sefer de ayrılıp barıştık. Eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor.. benim ve çocukların her dediğini yapar.. alır.. bana düşkündür ( bunları iliskimizi anlamanız açısından yazıyorum) yurt dışında çalışmadan öncede bana düşkündü halada öyle ilgilidir. Şimdi gelelim soruna benim bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra.birdaha onunla gotusmeyeceksin vs diye kavga ettik bende uzun süre sonra arkadaşım yanlış yaptığını vs söyleyince görüşmeye başladım eşimle ayrıldık o dönem birlestigimizde soyledim.. Birtane eşimle ortak erkek arkadaşımız var hatta onunda sevgilisi var bana onlara gorusmeyecrksin demişti neyse onlara konuşmuştum.sevgilisiyle falan tanistirmisti beni telefondan o süreçte eşimle ayrılık surecindeydim kız arkadaşı bana destek vs oluyordu. Herneyse üzerinden 2 sene geçti eşimle Bi sorunumuzu yoktu içmiş.. görüntülü konuşuyorduk bu mevzuları.acti yok bana guvenmiyormus it iti tekkede bilmem neyi mekkede bulur mus vs. Gibi laflar wtti okadar sinirliyim ki cümleleri unuttum. Bulurmuş vs.. Sen dedim bana yok sana güvenmiyorum dlvs diye konuşamazsın güvenmiyorsun kapı orda kimse benim namusum.laf edemez Allaha şükür ben kendimi biliyorum falan dedim yok sen onları nasıl bana savunurken sen onlar için beni zamanında nasıl kırarsın hala aynı şeyler, sinirlendim küfür ettim senin ağzına s...rm şeref...siz dedim telefonu yüzüme kapadı sonra mesaj attiim hala sen bana hesap ver degdimi onlar için sen git onların ağzına s..c vs diyor. Bakın ne yapacagim8 gerçekten bilmiyorum sizce yarın ne yapmalıyım
Eşinin yanında olsan daha iyi olmaz mı şu açıdan söylüyorum eşin cinselliğini nasıl gideriyor bunu hiç düşündün mü ? Ve yurtdışında 50 dolara kendisini satıyor insanlar. Yani evliliğinize baktığımda kişi kendinden bilir işi diye bir söz var. Namussuzluk o kadar çok görmüş çalıştigi ortamda siI de oyle saniyor ve iğrenç bir durum. Yani imkan var ise eşin nerede ise sende orada ol. Neler neler dönüyor yurt dışında şimdi burda anlatsam mideniz kaldırmaz. Yani eşinin bu kavgasından çok eşinle yakın olman daha önemli. Hele ki birde içiyor aman aman.7 senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 5 yaşında. Esimin ailesi ile gorusmuyoruz ne eşim nede ben.. bana senelerdir çok çektirdiler eşim için çok katlandım. Birçok sefer de ayrılıp barıştık. Eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor.. benim ve çocukların her dediğini yapar.. alır.. bana düşkündür ( bunları iliskimizi anlamanız açısından yazıyorum) yurt dışında çalışmadan öncede bana düşkündü halada öyle ilgilidir. Şimdi gelelim soruna benim bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra.birdaha onunla gotusmeyeceksin vs diye kavga ettik bende uzun süre sonra arkadaşım yanlış yaptığını vs söyleyince görüşmeye başladım eşimle ayrıldık o dönem birlestigimizde soyledim.. Birtane eşimle ortak erkek arkadaşımız var hatta onunda sevgilisi var bana onlara gorusmeyecrksin demişti neyse onlara konuşmuştum.sevgilisiyle falan tanistirmisti beni telefondan o süreçte eşimle ayrılık surecindeydim kız arkadaşı bana destek vs oluyordu. Herneyse üzerinden 2 sene geçti eşimle Bi sorunumuzu yoktu içmiş.. görüntülü konuşuyorduk bu mevzuları.acti yok bana guvenmiyormus it iti tekkede bilmem neyi mekkede bulur mus vs. Gibi laflar wtti okadar sinirliyim ki cümleleri unuttum. Bulurmuş vs.. Sen dedim bana yok sana güvenmiyorum dlvs diye konuşamazsın güvenmiyorsun kapı orda kimse benim namusum.laf edemez Allaha şükür ben kendimi biliyorum falan dedim yok sen onları nasıl bana savunurken sen onlar için beni zamanında nasıl kırarsın hala aynı şeyler, sinirlendim küfür ettim senin ağzına s...rm şeref...siz dedim telefonu yüzüme kapadı sonra mesaj attiim hala sen bana hesap ver degdimi onlar için sen git onların ağzına s..c vs diyor. Bakın ne yapacagim8 gerçekten bilmiyorum sizce yarın ne yapmalıyım
Eşinizin saçma tavrından önce,bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra
imzamı atarım başka bir şey düşünme bile soru sahibiDurup dururken bu konuları açtıysa kesin yurtdışında bir haltlar yedi. Onun suçluluğu bu.
Ortada hiçbir şey yokken demeyelim de yurtdışında yemediği nane kalmadı diye diyelimSorunda bu ortada hiç bir sorun yokken böyle birsey yaşandı.
Alkollüyken çenesi düşer bunların. Nie he diyip geçmedin.7 senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 5 yaşında. Esimin ailesi ile gorusmuyoruz ne eşim nede ben.. bana senelerdir çok çektirdiler eşim için çok katlandım. Birçok sefer de ayrılıp barıştık. Eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor.. benim ve çocukların her dediğini yapar.. alır.. bana düşkündür ( bunları iliskimizi anlamanız açısından yazıyorum) yurt dışında çalışmadan öncede bana düşkündü halada öyle ilgilidir. Şimdi gelelim soruna benim bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra.birdaha onunla gotusmeyeceksin vs diye kavga ettik bende uzun süre sonra arkadaşım yanlış yaptığını vs söyleyince görüşmeye başladım eşimle ayrıldık o dönem birlestigimizde soyledim.. Birtane eşimle ortak erkek arkadaşımız var hatta onunda sevgilisi var bana onlara gorusmeyecrksin demişti neyse onlara konuşmuştum.sevgilisiyle falan tanistirmisti beni telefondan o süreçte eşimle ayrılık surecindeydim kız arkadaşı bana destek vs oluyordu. Herneyse üzerinden 2 sene geçti eşimle Bi sorunumuzu yoktu içmiş.. görüntülü konuşuyorduk bu mevzuları.acti yok bana guvenmiyormus it iti tekkede bilmem neyi mekkede bulur mus vs. Gibi laflar wtti okadar sinirliyim ki cümleleri unuttum. Bulurmuş vs.. Sen dedim bana yok sana güvenmiyorum dlvs diye konuşamazsın güvenmiyorsun kapı orda kimse benim namusum.laf edemez Allaha şükür ben kendimi biliyorum falan dedim yok sen onları nasıl bana savunurken sen onlar için beni zamanında nasıl kırarsın hala aynı şeyler, sinirlendim küfür ettim senin ağzına s...rm şeref...siz dedim telefonu yüzüme kapadı sonra mesaj attiim hala sen bana hesap ver degdimi onlar için sen git onların ağzına s..c vs diyor. Bakın ne yapacagim8 gerçekten bilmiyorum sizce yarın ne yapmalıyım
Hanımefendi olaylara fazlasıyla objektif bakabiliyor :)Baştan eşi övüp sonrasında size bilmem ne damgası yapistirmasini anlatmaniz.
Alkollüyken söylediğimiz şeylerin yalan yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylemeye cesaret edemeyip söylediğimi ya da yaptığımız şeyler olduğunu düşünüyorum.Alkollüyken çenesi düşer bunların. Nie he diyip geçmedin.
Benimkide içince neler söyler. Hiç birini umursamam
eşinizin yurtdışında biriyle sizce bir ilişkisi var mı?7 senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 5 yaşında. Esimin ailesi ile gorusmuyoruz ne eşim nede ben.. bana senelerdir çok çektirdiler eşim için çok katlandım. Birçok sefer de ayrılıp barıştık. Eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor.. benim ve çocukların her dediğini yapar.. alır.. bana düşkündür ( bunları iliskimizi anlamanız açısından yazıyorum) yurt dışında çalışmadan öncede bana düşkündü halada öyle ilgilidir. Şimdi gelelim soruna benim bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra.birdaha onunla gotusmeyeceksin vs diye kavga ettik bende uzun süre sonra arkadaşım yanlış yaptığını vs söyleyince görüşmeye başladım eşimle ayrıldık o dönem birlestigimizde soyledim.. Birtane eşimle ortak erkek arkadaşımız var hatta onunda sevgilisi var bana onlara gorusmeyecrksin demişti neyse onlara konuşmuştum.sevgilisiyle falan tanistirmisti beni telefondan o süreçte eşimle ayrılık surecindeydim kız arkadaşı bana destek vs oluyordu. Herneyse üzerinden 2 sene geçti eşimle Bi sorunumuzu yoktu içmiş.. görüntülü konuşuyorduk bu mevzuları.acti yok bana guvenmiyormus it iti tekkede bilmem neyi mekkede bulur mus vs. Gibi laflar wtti okadar sinirliyim ki cümleleri unuttum. Bulurmuş vs.. Sen dedim bana yok sana güvenmiyorum dlvs diye konuşamazsın güvenmiyorsun kapı orda kimse benim namusum.laf edemez Allaha şükür ben kendimi biliyorum falan dedim yok sen onları nasıl bana savunurken sen onlar için beni zamanında nasıl kırarsın hala aynı şeyler, sinirlendim küfür ettim senin ağzına s...rm şeref...siz dedim telefonu yüzüme kapadı sonra mesaj attiim hala sen bana hesap ver degdimi onlar için sen git onların ağzına s..c vs diyor. Bakın ne yapacagim8 gerçekten bilmiyorum sizce yarın ne yapmalıyım
Kesin aldattı sonra da ama sende de potansiyel var deyop esini suclayarak vicdan yapıyir kendinceDurup dururken bu konuları açtıysa kesin yurtdışında bir haltlar yedi. Onun suçluluğu bu.
Bizimki tanımadıgı adamada sövüyor. Oyüzden hiç bişeyi kişisel almamAlkollüyken söylediğimiz şeylerin yalan yanlış olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylemeye cesaret edemeyip söylediğimi ya da yaptığımız şeyler olduğunu düşünüyorum.
Şu konuya bu yorumu ben yapsam eşim bana senden güzel senarist olurmustu derdiBence yurtdışında bi b.klar yiyip hastalık kaptı, kadının üstüne atacak, senden bana geçti diye.
Size kötü bir haberim var…Eşimin karısını aldatan ve bunu ballandıra ballandıra anlatan bir arkadaşı olduğunu bilsem asla onunla arkadaşlığına devam etmesini istemem. Bence eşiniz bu konuda haklı. Aklını çeleceğinden değil fakat karısını aldatan ve bundan rahatsızlık duymayan biri bence sağlam pabuç değildir. Öyle biriyle ne görüşürüm ne kocamı görüştürürüm. Gayet normal. Evlilikte bu tarz 3.kişiler için inatlaşmanın, huzur kaçırmanın anlamı yok. Üstelik kan bağınız olan biri bile değil. Bu kişi kardeşiniz olsa hadi anlarım işte o benim canım der vazgeçemezsiniz falan ama arkadaş sonuçta. Huzursuzluk yaşamaya değmez. Üstelik olay çok çirkin yerlere gitmiş. Kocam bana bu konuda yine imada bulunsa o cümlenin devamını bile getirtmeden gemileri yakardım muhtemelen.
Ne diyon bacimSize kötü bir haberim var…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?