Esimin bana namussuz damgasi, lutfen yardim cok doluyum

Yanlışta olsa sizin kiminle görüşeceğinize eşiniz karar veremez ayrıca işin içine tehditkar bir tavır girdi mi ben görüşmeyeceksemde görüşürüm nefret ediyorum kendini çok saygılı, edepli sanıp eşine emir verenlerden. Şimdi ettiği küfürlerle adam mı sanıyor kendisini? Ben ayrılırdım net. Zaten ayrılma sürecinden de geçmişsiniz demek ki sıkıntı büyük.

Aynen ya kendi bir haltlar etti kendini üste çıkarmaya çalışıyor. Hemen hazırlıklara başla bence . Bankada hesap açtır bir tane kasa kirala altınları oraya koy. Hesap ortaksa parayı altına çevir oraya koy. Seni üzmek istemiyorum ama orada yaşadığı şeyden içip içip sana sarması.

Sonra sakinleşince mesaj atarsın. Bana söylemek anlatmak istediğin bir şey var mı? Sakın saklamaya çalışma diye. Ben olsam alttan alır eve gelince tüm mesaj telefon başka telefon var mı uygulama var mı bakar sonrada karşısına geçer sorardım

Sanırım anlamıyorsunuz aramızda bir sorun yoktu ben de bu şoku yaşıyorum
Şöyle söyleyim eşiniz size düşkün falan değil. Normalde ayvayı anyayı konyayı yiyen erkekler uzaklardayken karısına düskün her dedigini yapan biri olarak görünür. Ama iyice yerse felfelaket yerse ayvayı böyle bu laflarla karşı tarafı vurur yani.

Bişeyler var.

Buyuk konuşuyorum esim bana bunun imasini etsin ertesi gün boşarım.
Daha önceki iyiliği, ilişkimizin guzel tarafları falan gram umrumda olmaz.

Yenilip oturulacak bir lafta değil.
Umarim gerekeni yaparsınız.
Burada bir konu vardı. Kadın babasının evine gitti diye kocası ona or*spu demişti.

Bir üye gelip demişti ki; "Canım niye bu kadar sinirlendin? Namusuna laf eden eşin sonuçta, bir başkası değil."

Düşkün eş niye yurt dışında yaşıyor. Öyle evlilik çeşidi mi olur? Benim ablamında evliliği bu model. Enişte gemilerde çalışıyor. Resmen tiyatro. Ben inanmıyorum. Sağlıklı bir erkek aylarca cinsellik yaşamadan durmaz.
Düşkün erkek ailesini de alır yanına. Şantiyede mi kalıyor. Hafta sonları gelir.
Namus konusuna gelirsekte, benim namusuma dil uzatacak adam anasının karnından doğmadı. Yeltenmeye çalışanla da saç başa kavga etmişliğim var.

Bir de şu geldi aklima
Ortak erkek arkadasimiz dediginiz kisiyle esiniz gorusmenizi istemiyorsa, kendisinin neden arkadasi bu kisi? Hani demis ya esiniz haci haciyi mekkeden tanir fakan filan. Eee o zaman esiniz de bu arkadasi nerden taniyor?

Benimkide gemide çalışıyor

Bir de şu geldi aklima
Ortak erkek arkadasimiz dediginiz kisiyle esiniz gorusmenizi istemiyorsa, kendisinin neden arkadasi bu kisi? Hani demis ya esiniz haci haciyi mekkeden tanir fakan filan. Eee o zaman esiniz de bu arkadasi nerden taniyor?
Eski arkadasi

Arkadasiniz evli adamla iliski kuruyor ballandira ballandira size anlatiyor siz boyle biriyle arkadaslik mi kuruyorsunuz kocanizi hakli buldum zarar gelecegini dusunup sizi kollamak istiyor he ben ayni durumda olsam o kadin isterse kapimda yatsin umrumda olmaz

Evlilik guven, sevgi ve saygi uzerine kurulur. Esinjzin o laflari soylemesi hos degil. Bu guveninin olmadigini gostrrir. Sizin de esinize kufur etmeniz arada sayginin bittigini gosterir. Bu olay iyi olmamis. Ve bu konu simdi kapatilsa ya da sumen alti edilse de ileride yavas yavas iliski giderek yipranir.

Bence yurtdışında bi b.klar yiyip hastalık kaptı, kadının üstüne atacak, senden bana geçti diye.
3 ayda bir gelse senede dört kez anca bir araya geliyorlar. Çocuk bile yapmış olabilir adam. Onun yolunu yapıyor da olabilir. Habire ayrılıp barışıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…