- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi cehennet06
-
Yanlışta olsa sizin kiminle görüşeceğinize eşiniz karar veremez ayrıca işin içine tehditkar bir tavır girdi mi ben görüşmeyeceksemde görüşürüm nefret ediyorum kendini çok saygılı, edepli sanıp eşine emir verenlerden. Şimdi ettiği küfürlerle adam mı sanıyor kendisini? Ben ayrılırdım net. Zaten ayrılma sürecinden de geçmişsiniz demek ki sıkıntı büyük.7 senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 diğeri 5 yaşında. Esimin ailesi ile gorusmuyoruz ne eşim nede ben.. bana senelerdir çok çektirdiler eşim için çok katlandım. Birçok sefer de ayrılıp barıştık. Eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor.. benim ve çocukların her dediğini yapar.. alır.. bana düşkündür ( bunları iliskimizi anlamanız açısından yazıyorum) yurt dışında çalışmadan öncede bana düşkündü halada öyle ilgilidir. Şimdi gelelim soruna benim bir kız arkadaşım vardı çocukluk evli.patronuyla birseyler yaşamış ve bana bunu mesaj atmış ballandıra ballandıra güzel birseymis gibi ben böyle şeylere karşı biriyim asla hoşlanmam o dönemde hamileydim çok aglamistim neyse eşimde noldu diye sorunca anlatmıştım daha sonra.birdaha onunla gotusmeyeceksin vs diye kavga ettik bende uzun süre sonra arkadaşım yanlış yaptığını vs söyleyince görüşmeye başladım eşimle ayrıldık o dönem birlestigimizde soyledim.. Birtane eşimle ortak erkek arkadaşımız var hatta onunda sevgilisi var bana onlara gorusmeyecrksin demişti neyse onlara konuşmuştum.sevgilisiyle falan tanistirmisti beni telefondan o süreçte eşimle ayrılık surecindeydim kız arkadaşı bana destek vs oluyordu. Herneyse üzerinden 2 sene geçti eşimle Bi sorunumuzu yoktu içmiş.. görüntülü konuşuyorduk bu mevzuları.acti yok bana guvenmiyormus it iti tekkede bilmem neyi mekkede bulur mus vs. Gibi laflar wtti okadar sinirliyim ki cümleleri unuttum. Bulurmuş vs.. Sen dedim bana yok sana güvenmiyorum dlvs diye konuşamazsın güvenmiyorsun kapı orda kimse benim namusum.laf edemez Allaha şükür ben kendimi biliyorum falan dedim yok sen onları nasıl bana savunurken sen onlar için beni zamanında nasıl kırarsın hala aynı şeyler, sinirlendim küfür ettim senin ağzına s...rm şeref...siz dedim telefonu yüzüme kapadı sonra mesaj attiim hala sen bana hesap ver degdimi onlar için sen git onların ağzına s..c vs diyor. Bakın ne yapacagim8 gerçekten bilmiyorum sizce yarın ne yapmalıyım
Off olmayan namusum yüzünden şu cümleye düstüm diye kullanmam sagda solda akamnanamsYeni versiyonu zeynep ergulden gelsin o zaman.
Namusum sofra mi ki herkesin önüne sereyim
Şöyle söyleyim eşiniz size düşkün falan değil. Normalde ayvayı anyayı konyayı yiyen erkekler uzaklardayken karısına düskün her dedigini yapan biri olarak görünür. Ama iyice yerse felfelaket yerse ayvayı böyle bu laflarla karşı tarafı vurur yani.Sanırım anlamıyorsunuz aramızda bir sorun yoktu ben de bu şoku yaşıyorum
Sen tanıdığım en delikanlı hatunsun bebegim, namussuzlar ortada bak, gizliden gizliden her haltı yiyip açıktan yapana tu kaka diyenlerOff olmayan namusum yüzünden şu cümleye düstüm diye kullanmam sagda solda akamnanams
Burada bir konu vardı. Kadın babasının evine gitti diye kocası ona or*spu demişti.Buyuk konuşuyorum esim bana bunun imasini etsin ertesi gün boşarım.
Daha önceki iyiliği, ilişkimizin guzel tarafları falan gram umrumda olmaz.
Yenilip oturulacak bir lafta değil.
Umarim gerekeni yaparsınız.
Düşünüp duruyorum bu hangi kelimenin yanlış yazımı diye. Random gülüş olma ihtimali sonradan geldi.Off olmayan namusum yüzünden şu cümleye düstüm diye kullanmam sagda solda akamnanams
Benimkide gemide çalışıyorDüşkün eş niye yurt dışında yaşıyor. Öyle evlilik çeşidi mi olur? Benim ablamında evliliği bu model. Enişte gemilerde çalışıyor. Resmen tiyatro. Ben inanmıyorum. Sağlıklı bir erkek aylarca cinsellik yaşamadan durmaz.
Düşkün erkek ailesini de alır yanına. Şantiyede mi kalıyor. Hafta sonları gelir.
Namus konusuna gelirsekte, benim namusuma dil uzatacak adam anasının karnından doğmadı. Yeltenmeye çalışanla da saç başa kavga etmişliğim var.
Eski arkadasiBir de şu geldi aklima
Ortak erkek arkadasimiz dediginiz kisiyle esiniz gorusmenizi istemiyorsa, kendisinin neden arkadasi bu kisi? Hani demis ya esiniz haci haciyi mekkeden tanir fakan filan. Eee o zaman esiniz de bu arkadasi nerden taniyor?
Peki bu eski arkadasi ve onun sevgilisiyle gorusmenizi neden istemiyor? Ne hatalarini gordu ki?Eski arkadasi
Özünde iyi biri kesin.Baştan eşi övüp sonrasında size bilmem ne damgası yapistirmasini anlatmaniz.
3 ayda bir gelse senede dört kez anca bir araya geliyorlar. Çocuk bile yapmış olabilir adam. Onun yolunu yapıyor da olabilir. Habire ayrılıp barışıyorlarmış.Bence yurtdışında bi b.klar yiyip hastalık kaptı, kadının üstüne atacak, senden bana geçti diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?