- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Daha once de benzer konu acilmisti baska bir uye tarafindan herkes demisti ki esinin parasi senin de paran insan kendi parasini calamaz diyenormal diyenlere anlam veremiyorum nasıl normal olabilir hanımlar?
tamam senin paran benim param muhabbeti olmamalı
fakat bu arkadan çevrilen bir iş
günlük okudular diye kıyameti koparanlar
eşinin özel eşyalarını karıştırıp birde üzerine izinsiz almasına ses etmiyor
söyleyeceği yalanlarda yardımcı oluyor bravo
siz kendiniz o adamın yerine koyun bakalım eşiniz sizin çantanızı karıştırıp para alsa
yakalanınca da bana güvenmiyorsun diye sitem etse?
Yaptığınız bi ayıbı yalanla kapatmaya çalışıyorsunuz. Neden karşınızda bir insan olduğunu hatırlayıp konuşma yoluna gitmiyorsunuz. Alın eşinizi Karşınıza deyin ki verdiğin harçlık az geliyordu sende bizim için çalışıp para kazandığın için parayı Almanın kötülük olacağını düşünemedim. Şimdi tekrar düşününce yaptığımıb yanlıs olduğunu anladım özür dilerim. Sende bundan sonra bana daha fazla pra bırakırsan eğer benim sıkıntım da hallolmuş olırAkidem soyle bisey desem olur my sence..
GEcen eltim kaynima sort aldi...
BEnim esim hic iyi giyinmeyi bilmez. Bende ona kazak almistim 2 gun once soyle soylesem..
KAlpim sender bu kadar para aldim dogru am a senin icon biseyler alcaktim... benim harcliklarm yetmezdi falan...
cepçilik nedemek anlamadım ben.. ayrıca eşiniz diyelim ki para bırakmadı benim param yok para bırakırmısın niye diyemezki insan. bizde mesala ortadadır bütün paralar kimin ne ihtiyacı varsa alır ama hesabın takibi açısından haber verilir..Ben evlenirken demistim esime beni parasiz bırakma, cepcilige alıştırma beni diye. Faydalı olmuş sanırım istemeden birakir. Ayrıca hirsizlik değil yaptığınız. Ama eltinize uymasaydiniz keske
Sizde öyle ortada olabilir tüm para ama herkes öyle değil malesef. Benim babam da birakmazdi para ne anneme ne bizlere, annem calisiyodu ondan alirdim ben parami. Esime de ilk gun bunu soyledim (cepcilik işin sakasi tabi) o da sagolsun beni bu konuda hiç uzmedicepçilik nedemek anlamadım ben.. ayrıca eşiniz diyelim ki para bırakmadı benim param yok para bırakırmısın niye diyemezki insan. bizde mesala ortadadır bütün paralar kimin ne ihtiyacı varsa alır ama hesabın takibi açısından haber verilir..
tabi erkekler bizim kadar ince düşünebiliyorlar. ama bence kesinlikle direk söylenmeli param yok para bırakır mısın diye belki böyle böyle alışırlarSizde öyle ortada olabilir tüm para ama herkes öyle değil malesef. Benim babam da birakmazdi para ne anneme ne bizlere, annem calisiyodu ondan alirdim ben parami. Esime de ilk gun bunu soyledim (cepcilik işin sakasi tabi) o da sagolsun beni bu konuda hiç uzmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?