esimin bana olan guvenini sarstim..

Daha once de benzer konu acilmisti baska bir uye tarafindan herkes demisti ki esinin parasi senin de paran insan kendi parasini calamaz diye
Oyle sey mi olur adam belki bir odeme yapacak birinden borc aldi birsey oldu nasil o parada benim de hakkim var diyeyim yani?parada hakkim bile olsa bana 50lira lazim demek bu kadar zor mu?iste versin vermiyorsa da otur karsisina duzgunce anlat param yetmiyor diye calmak da nedir ?

GUzel cevaplar verip beni salon last item let..cook tesekkur ederim..
Ben hirsiz degilim..
4yil kocamin ceybine elimi sokmadim ilk oldu by yuzumede bulastrdm zateb..

Yaptığınız bi ayıbı yalanla kapatmaya çalışıyorsunuz. Neden karşınızda bir insan olduğunu hatırlayıp konuşma yoluna gitmiyorsunuz. Alın eşinizi Karşınıza deyin ki verdiğin harçlık az geliyordu sende bizim için çalışıp para kazandığın için parayı Almanın kötülük olacağını düşünemedim. Şimdi tekrar düşününce yaptığımıb yanlıs olduğunu anladım özür dilerim. Sende bundan sonra bana daha fazla pra bırakırsan eğer benim sıkıntım da hallolmuş olır

yahu bir koca olacak adam karısına niye para vermezkii.. kiiii kadında bu işe tevessül eder..erkeklere çok yüz verir olmuşuzz..

eşimin parasının benim param olması canım istediğinde HABERSİZCE cebinden alacağım anlamına gelmez.. bırakın eşinizi, çocuğunuzun kumbarasından bile ondan habersiz para almayın.. Yaptığınız şey çok çirkin ve güven kırıcı.. sakın bir de yalan söyleyerek içinden çıkılmaz bir duruma sokmayın kendinizi..

Ben evlenirken demistim esime beni parasiz bırakma, cepcilige alıştırma beni diye. Faydalı olmuş sanırım istemeden birakir. Ayrıca hirsizlik değil yaptığınız. Ama eltinize uymasaydiniz keske

Yaptığınız hata, önce bunu kabul edin, ilk defa bile olsa eşinizin cebinden ondan habersiz para almışsınız, eşiniz olması habersiz para almanızı haklı kılmıyor.
Eltime uydum vb bahaneler arkasına da sığınmayın eşinizden özür dilerken, eltinizin verdiği fikir aklınıza yatmasaydı yapmazdınız, demek size de cazip gelmiş ki yapmışsınız.

Tabii bu hata tek taraflı değil, elinizde size para vermemekle kabahatli, size düzenli olarak para vermesi gerekiyor, illa birşeye ihtiyacınız olması gerekmiyor para vermesi için, evde sıkılır cafede oturmak istersiniz, belki bir tişört gördünüz almak istiyorsunuz, belki saçınızı kestireceksiniz, cebinizde para olması gerekir, hele ki yurtdışındaymışsınız aniden birşeye ihtiyacınız olsa eşinizi mi bekleyeceksiniz para getirsin diye.

Bahanelerin arkasına sığınmadan kendinize özel harçlığınızın Olmasını istediğinizi söyleyin eşinize.
Ne oluyorsa zaten bu iletişimsizlik ve Nasılsa ben evin ihtiyaçlarını karşılıyorum tavırlarından oluyor evliliklerde.

çok verme arsız, az verme hırsız olur diye boşa dememişler

madem eşiniz para vermiyordu bu sorunu çözmeye çalışsaydınız, gerek konuşarak, gerekirse başka şekilde çözülebilirdi bu sorun, eşim bana para vermiyor ben de çalayım bari demek, tam anlamıyla kendini haklıyken haksız duruma düşürüp bir de tüy dikmek hem de en alasından.

sizin yerinizde olsam eşimin para vermemesini, gizlice parasını çalabilecek kadar sorun ediyorsam başka yollarla çözer, çözemiyorsam ayrılırdım.

eşinizin yerinde de olsam benden gizli paralarımı çalıp biriktiren bir kadına hayatım boyunca asla hiçbir konuda güvenmezdim.

Tamam çok yanlış bir davranis. Yapmamaniz gerekirdi. Kimse cebinden gizli gizli para alınmasını istemez.
Ama kusura bakmasın o kocanda otursun bi düşünsün. Sen bir insansın ve paraya ihtiyacın var. Bunun acil durumu var oyu var buyu var. Hicmi düşünmez insan karisini.
Karnını doyuruyor diye para vermemek ne ya. Siz yanlış yapmışsınız ama esiniz dahada yanlış yapıyor. Allah akil versin.
Bence oturup sakince konusun. Ve kendi yanlışını da söyleyin.

Ben evlenirken demistim esime beni parasiz bırakma, cepcilige alıştırma beni diye. Faydalı olmuş sanırım istemeden birakir. Ayrıca hirsizlik değil yaptığınız. Ama eltinize uymasaydiniz keske
cepçilik nedemek anlamadım ben.. ayrıca eşiniz diyelim ki para bırakmadı benim param yok para bırakırmısın niye diyemezki insan. bizde mesala ortadadır bütün paralar kimin ne ihtiyacı varsa alır ama hesabın takibi açısından haber verilir..

Zaten eşinizin size para vermiyor olması saçmalık, sizin ondan aşırmanız daha saçmalık yani sizin evliliğinizde biraz fazla saçma.
Bizim evde babam çalışır ama para annemin elindedir.
Sigara parası elektirik su doğal gaz parası ve eve alacağı şeylerin parası hariç tüm para annemin elindedir ve hepsini harcasa ne yaptın demez babam.
Evlenince siz onun herşeyine ortak oluyorsunuz karılık yapıyorsunuz hizmetçilik yapıyorsunuz resmen,ama beş kuruş yok çok saçma. Eş değil köle almış kendine eşiniz.
Bu dünyada kaynana elti görümcenin fikri en son uyulacak fikir bile değildir.

4 yılda eşine haklıyken bile çemkirmemişsin
Elti çaktırmadan yürüt deyince yürütmüşsün
Eşin eve para bırakmak zorunda, ne olur ne olmaz tek eve ekmek almakla bitmiyo iş
Bunu eşinle konuşmalıydın çoktan
Ama sen 4 yıldır çıt çıkarmayıp bir çuval inciri berbat etmişsin

Yaptığın bir nevi değil düpedüz hırsızlık!!!
Eşinin yerinde olsam 1 dk evli kalmam seninle...hiiicc kandim kandirildim pozlarina girme...Bu konuda çok katiyim...aklım almıyor evlenmiş barklanmis bir kadın bunun hırsızlık olduğunu düşünmüyor...o anda eltimi bir güzel benzetirdim....ne olmuş esin para vermiyorsa ben de çarşı pazarda çok şeye iç geçiriyorum ama kimse vermiyor...azcık don azcık sütyen mi calayim....
Ben eşimin cüzdanına dokunmam,ne kadar parası var bilmem bile...Ayrıca öyle market cart curt parası bile olsa gizlice almam...ya adam o paraya güvenip bişey almaya kalksa....
Eşini bilmem ama ben affetmezdim....

Siz eltinizin aklıyla neden iş yapıyorsunuz ki madem eşinizin para vermesini istiyorsunuz diliniz var eşinize söyleseydiniz bana daha fazla para ver diye çok çirkin yani eşin birşeyiini eksik etmiyormuş ki bir de anlamadığım şey neden eltine veriyorsun biriktirdiklerini evde tutmak varken ne alaka yani ve eltin o parayı neden çantasında taşıyor valla garip geldi konunuz bana eşinizde resmen hırsızlık olarak görmüş bunu. Sizin aklınız yok mu başkasının aklıyla iş yapıyorsunuz.

Benim anlamadigim esin ihtiyaclarini mi karsilamiyodu, mesela deodorantin bitti ya da rujun almaz miydi?
Bide o parayla ne yapicaktin, yani diyelim 500 lira yaptin ve gidip bisey aldin, esin sormiycak miydi nasil aldin bunu diye?

Eltin; sen salak misin cebinden 5-10 al dediginde,salak olmak hirsiz olmaktan iyidir diyecektin.

Kocan da olsa ne olursa olsun,kocanin cebinden para almak hirsizliktir.

Ayrica eltine neden veriyosun parayi. Senin evinde kiyinda kosende gizli biyerlerin yok mu? Hadi boyle bi hata yaptin,bide gidip eltine vermissin parayi.

Simdi esin senin ne zamandir boyle biraey yaptigini asla bilmeyecek. 200 lira biriktirdin ama belki 2000 lira diye dusunecek. Ayrica kazara para kaybetse,senden suphelenecek.

Bunlar cok mide bulandirici seyler. Esin hakli.

Sizde öyle ortada olabilir tüm para ama herkes öyle değil malesef. Benim babam da birakmazdi para ne anneme ne bizlere, annem calisiyodu ondan alirdim ben parami. Esime de ilk gun bunu soyledim (cepcilik işin sakasi tabi) o da sagolsun beni bu konuda hiç uzmedi

Sakın yalan söylemeyin direk doğruyu söyleyin eşinize. Eltinizin sizi yönlendirdiğini fakat yaptığınızın yanlış oldugunun farkına vardığınızı pişman olduğunuzu söyleyin ve hissettirin eşinize,bence zamanla sizi affedecektir diye düşünüyorum

tabi erkekler bizim kadar ince düşünebiliyorlar. ama bence kesinlikle direk söylenmeli param yok para bırakır mısın diye belki böyle böyle alışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…