esimin bana olan guvenini sarstim..

Eşiniz haklı. Hırsızlıktır bu. Eşim para vermiyor diye dövüneceğine kendin çalışıp kendi paranı biriktirsen nasıl olur ?

çok yanlış yapmışsın. bence ne kadar pişman olduğunu ona hissettir bir şekilde böylelikle seni affedebilir. sonra da tekrar güvenini kazanırsın zamanla

'umarim seni boşar' diyen bile oldu, ben insan agzina almaya korkar su cumleyi..

Kaldırıma çıkmasına gerek yok. Kendi emeğiyle ve namusuyla para kazanabilir değil mi ?

Ne kadar sağlıklı aile ilişkileriniz var yahu?

Kocan sana para vermiyor ve senin bişeye ihtiyacın olup olmadığını düşünmüyor, eltin kocandan çal diyor, sen çalıyorsun, eltine saklatıyorsun, kaynın eltinden gizli çanta karıştırıyor, eltin gambazcı, kocan 5-10 kuruş için seni boşuyor.

Ayyy daraldım yazarken. Kocana anlat neden yaptığını. O da çok mantıklı biri değil zaten önce bi kendini sorgulat adama..

Yuh yani!
Adam karısına para vermiyor,ama adam haklı!
Adam karısına para vermiyor, ama konu sahibi yine de cebinden para alamaz, alırsa hırsızdır!

Konu sahibi hırsız olan eşiniz, siz değilsiniz.
Asıl o, o paradan sizin hakkınızı vermeyerek hırsızlık yapıyor.

Kaldırıma çıkmasına gerek yok. Kendi emeğiyle ve namusuyla para kazanabilir değil mi ?

Zaten ev işlerini yapmıyor mu emeğiyle.

Bunun bir para karşılığı yok mudur?

Para zaten ortak para. Hırsızlık ile alakası yoktur. Konudaki eş de insanlıktan nasibini almamış, kadını ne durumlara düşürüyor.

Öyle demeyin

Kadınlara fırsat çıktı ben asla kocamın cüzdanına uzaktan bile bakış atmam nutukları atmak için.

Halbuki aç bırakılmışlar mı hiç, istedikleri bir şeye özene özene baktıkları olmuş mu para olduğu halde, bir de onları düşünsünler.

Ve evet, hırsız olan eş aslında. Hem de sistematik bir şekilde hırsız 4 yıldır.

Hem ev işlerini yapıp hem çalışabilir çoğu kadın bunu yapıyor artık. Para tabi ki ortaktır ama eşim bana para vermiyor diye ağlayacağına gidip çalışabilir zor değil. Gizli kapaklı alıyorsa hırsızlıktır bu da benim fikrim.

Neler okuyoruz ya.

Adamın yaptığı hırsızlık nasıl yükleniyor kadına.

5 kuruş koklatmasa da kendi bilir yani, nasıl olsa kendi parası ya?
Ya kadının hakkı?
Yok kadının hakkı.

Hem ev işlerini yapacak, hem çalışacak.

Eşi de çalışıp para mı saklayacak?

Çok adil bir çözümmüş. Öyle yapan kadınlar da kendilerine yazık ediyor. Hem para paylaşılacak, hem işler.

Arkadaşım tabii ki böyle bir adamın avucuna bakmaktansa keşke çalışabilse.

Ama bu kadına hırsız derken adama da diyebiliyor musunuz aynısını, hatta daha ağır hırsız olduğunu?

Hem ev işlerini yapacak, hem çalışacak.

Eşi de çalışıp para mı saklayacak?

Çok adil bir çözümmüş. Öyle yapan kadınlar da kendilerine yazık ediyor. Hem para paylaşılacak, hem işler.

Ben saklasın demiyorum ki zaten farkındaysanız para ortaktır diyorum. Adam da suç yok da demiyorum sadece konu sahibinin yaptığını etik bulmuyorum. En adili ikisinin de çalışıp kimsenin cebinden para yürütülmemesi.

Elbette etik değil. Ancak bu adi bir hırsızlık değildir.

Baklava çalan çocuklar gibi, konu sahibi mecburmuş.

Eşinizden para çalıyor birde bana güvenmiyorsun diye üste çıkıyorsunuz vay canına

GUzel cevaplar verip beni salon last item let..cook tesekkur ederim..
Ben hirsiz degilim..
4yil kocamin ceybine elimi sokmadim ilk oldu by yuzumede bulastrdm zateb..

Yani yakalanmasan devam edeceksin demek oluyor bu. Yaptığının yanlış olduğunu eşin karşısında sessiz kalmandan anlaman gerekir. O sakladığın para ile ne yapmayı düşünüyordun. Zaten ne ihtiyaç varsa eşin hallediyormuş.

Evet eşlerin parası ortaktır. Ama adam sana para vermiyor ama eksik te bırakmıyor. ilk şeytanca fikire Ama de olmuşsun. Ve hala bunu savunuyor sun. Madem yaptığın doğru bu çıkışını aynen kocana yap.

Ben de konu sahibine hırsız diyen herkesi tek tek alkışlamak istiyorum.

Herbirimiz o kadar erdemli, o kadar prensipliyiz ki konu sahibi, o belirlediğimiz kırmızı çizgiler hiçbir durumda geçilemez, erdem falan filan hiçbir durumda tartışılamaz.

Utanın yaptığınızdan.

İşte bunlar kocası yıllardır döven kadına ama sen de tırmalamışsın, o da şiddet diyenler.

eşinde sana adam akıllı para versın erkeklerın bencıllıgınden nefret edıyorum...ayrıca evet yaptıgın hos degıl ama kalk evden gıt demesı cok ıgrenc bısey erkeklerın en ufak seyden kadınları postalama ısteklerı bu özguvenlerı benı delırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…