- Konu Sahibi Nickimnick
-
'umarim seni boşar' diyen bile oldu, benŞu hırsızlık yapmışsınız diyenleri anlamadım doğrusu. Kadın diyor ki bana para vermiyor ee ne yapsın yani kimden istesin. Kaldırıma mı çıksın ne yapsın. Yok bosasa yeriymis yok bilmem ne. Asıl siz onu bosayin eve para vermiyor diye.Beni başka yollara sürüklüyor diye. Apaçık git bul demektir kadina para vermemek.
Şu hırsızlık yapmışsınız diyenleri anlamadım doğrusu. Kadın diyor ki bana para vermiyor ee ne yapsın yani kimden istesin. Kaldırıma mı çıksın ne yapsın. Yok bosasa yeriymis yok bilmem ne. Asıl siz onu bosayin eve para vermiyor diye.Beni başka yollara sürüklüyor diye. Apaçık git bul demektir kadina para vermemek.
Kaldırıma çıkmasına gerek yok. Kendi emeğiyle ve namusuyla para kazanabilir değil mi ?
Yuh yani!
Adam karısına para vermiyor,ama adam haklı!
Adam karısına para vermiyor, ama konu sahibi yine de cebinden para alamaz, alırsa hırsızdır!
Konu sahibi hırsız olan eşiniz, siz değilsiniz.
Asıl o, o paradan sizin hakkınızı vermeyerek hırsızlık yapıyor.
Zaten ev işlerini yapmıyor mu emeğiyle.
Bunun bir para karşılığı yok mudur?
Para zaten ortak para. Hırsızlık ile alakası yoktur. Konudaki eş de insanlıktan nasibini almamış, kadını ne durumlara düşürüyor.
Öyle demeyin
Kadınlara fırsat çıktı ben asla kocamın cüzdanına uzaktan bile bakış atmam nutukları atmak için.
Halbuki aç bırakılmışlar mı hiç, istedikleri bir şeye özene özene baktıkları olmuş mu para olduğu halde, bir de onları düşünsünler.
Ve evet, hırsız olan eş aslında. Hem de sistematik bir şekilde hırsız 4 yıldır.
Hem ev işlerini yapıp hem çalışabilir çoğu kadın bunu yapıyor artık. Para tabi ki ortaktır ama eşim bana para vermiyor diye ağlayacağına gidip çalışabilir zor değil. Gizli kapaklı alıyorsa hırsızlıktır bu da benim fikrim.
Arkadaşım tabii ki böyle bir adamın avucuna bakmaktansa keşke çalışabilse.Hem ev işlerini yapıp hem çalışabilir çoğu kadın bunu yapıyor artık. Para tabi ki ortaktır ama eşim bana para vermiyor diye ağlayacağına gidip çalışabilir zor değil. Gizli kapaklı alıyorsa hırsızlıktır bu da benim fikrim.
Hem ev işlerini yapacak, hem çalışacak.
Eşi de çalışıp para mı saklayacak?
Çok adil bir çözümmüş. Öyle yapan kadınlar da kendilerine yazık ediyor. Hem para paylaşılacak, hem işler.
Ben saklasın demiyorum ki zaten farkındaysanız para ortaktır diyorum. Adam da suç yok da demiyorum sadece konu sahibinin yaptığını etik bulmuyorum. En adili ikisinin de çalışıp kimsenin cebinden para yürütülmemesi.
GUzel cevaplar verip beni salon last item let..cook tesekkur ederim..
Ben hirsiz degilim..
4yil kocamin ceybine elimi sokmadim ilk oldu by yuzumede bulastrdm zateb..
Ben de konu sahibine hırsız diyen herkesi tek tek alkışlamak istiyorum.
Herbirimiz o kadar erdemli, o kadar prensipliyiz ki konu sahibi, o belirlediğimiz kırmızı çizgiler hiçbir durumda geçilemez, erdem falan filan hiçbir durumda tartışılamaz.
Utanın yaptığınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?