esimin bana olan guvenini sarstim..

Kocan parasiz harcliksiz nasil hayatina devam etmeni bekliyor ki !! Ama senin hatan gizli almak olmus . iisteyeceksinn kendi dusunup vermiyorsa gizli gizli cebinden para almak olmaz

Cok ilginc geliyor bana bu durum. Ne zaman istesem online olarak esimin hesabindan kendime transfer ederim.
Cebinden alinca mi sorun?
Asil mesele sizin almaniz degil almanizi sorun eden esiniz bence.

Cok yalancisin biliyor musun ..

KAlpim sender bu kadar para aldim dogru am a senin icon biseyler alcaktim... benim harcliklarm yetmezdi falan...

Bunu sen yazmissin yeni gordum adam sana para vermese harcliklarim yetmezdi yazmazdin bence adam evin ihtiyaclarini alip sanada para veriyor ama sana az geldigi icin caldın

Eşin seni aç susuz bırakıp, kişisel ihtiyaçlarını karşılamıyorsa evet alman mahzur görülebilir, ama seninki düpedüz hırsızlığa giriyor. Neden iletişimi ağzınızla kurmuyorsunuz. Ya bu para bana yetmiyor, 5-10 tl versen hergün bende birikse sonra bi ihtiyacımızı gideririz desen, vermezmi eşin? Ayrıca saklayamayacağın parayı niye çalıyorsun? Bi Hatayı baska bi hatayla kapatmak icin sakın yalan söyleme. Yaptım bi aptallık de, ama yalan söyleme. Bide rica ediyorum biraz daha düzgün yazın su yazıları ya, telefondan giriyorum diyeceksiniz kesin,hep aynı espriyi yapmak istemiyorum ama cogumuz telefondan giriyoruz aramızda ütüden veya çamaşır makinesinden giren yok bildigim kadarıyla

Kusura bakmayin ama evin icinde resmen hirsizlik yapmissiniz.. Yok olsa parasi ve evden kissa neyse diyecem ama hic olmamis bu. Ben olsam acikcasi bende guvenmezdim.

Hayatimda kocamin cebini karistirmadim cuzdaninda ne var onu bile bilmem. Kendi zaten kiyafetlerini camasir sepetine koyar. Diger turlusu bence saygisizlik ve evin icinde "sen ve ben" olmak, "biz" olamamak.

Insan kocasinin cebinden para neden alamasin ki... ev arkadaşin degil .kocan o senin.. kazanilan para ikinizin zaten ona ait degil. 15 yasinda filansin heralde.. insan eltisine ne diye paylasir boyle birseyi.. biraz olgunlasmalisin.. kocan da cok abartmis. Sanki bir misafirin cebinden para aldin...

Bence konuya yazmaya bile gerek yok hala esime ne uydursam ne desem diye hesap yapiyor
Neymis kazak alacaktim sana BENIM HARCLIKLARIM YETMEZDI diye aldim mi diyim diye soruyor bide
Harcligim yetmezdi dedigine gore harclik aliyomusdun demek azda olsa ..
Buradakilerede yalan soyluyorsun,esinede yalan soyleyeceksin eminim ve para caliyorsun BOSARDA KURTULUR umarim senden hirsimi alamadim bune aymazlik

Kocan olabilir ama onun cebinden parasını izinsiz alman yinede hırsızlık olur..
umarım hatanın farkına varırsın

kız hayatbenıbastanyarat eltıye guwen olurmu sende ???koy ewın bıyerıne sakla..ıkıncı kısıyı karısstırma bole seylere..eltının kocasıda neden canta karıstırır kı tuhaf geldı yanı???kocanda abartmıs yanı sende dıyemedınmı ılerde zor zaman olur onun ıcın dıyemedın mI===??

insan kocası dahi olsa HABERSİZ kimsenin cebinden para almamalı....bence özür dileyip bir daha yapmamak için söz verin ve yapmayın....hataya daha büyük hata ile karşılık vermek cahilliktir

eşinizin bir ihtiyacınız var mı diye sorup sizi maddi açıdan bu durumda bırakması onun suçu ama canım ne olursa olsun sen eşinden habersiz bunu yapmamalıydın. en güzeli konuşsaydın keşke.

Oldukça Saçma birşey yaptığınız ama boşanmak için çok büyük bir neden mi bilemedim...
Si çalışmıyorsunuz sanırım eşiniz size harçlık falan vermiyor mu acaba?

adam haklı hanımlar dağılın
kusura bakmayın ama siz de haketmişsiniz bu muameleyi.
hem de 200 tl için. isteseniz vermez miydi yani ?
para istiyorsanız açık ve net bana para lazım deseydiniz.
bi şey olmaz merak etmeyin evlilik bu ama sizin için eksi olmuş tabi.

Harcamak için değil biriktirmek için ufak ufak aldıgınızı soyleyın kenarda paraMIZ olsun dıye yaptım dıyın bizi düşündüm kendım için alırmıyım hiç falan diyin

Ne var alırsın eşinin parası helal sana şimdi yaz tatilindeyim evdeyim kredi kartıyla evin alışverişini yapıyorum yetiyo ama okula giderken alıyorum uyuyo oluyo alıyorum cebinden hortumcu diyo dalga geçiyo benimle nevar yani suçlu gibi davranma o suçlu seni muhtaç etmiş ben gizli almıyorum ama sen mıhtaç olmasan almazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…