Eşimin başına gelenler

sinemrellim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
6
7
1
24
Merhabalar KK bdv hep takip ederim bu sefer kendi derdim için hesap açtım
Eşimin bir akrabası(dayısı) baya bir insan dolandırıp kaçtı ( sözde battı diyorlar ama malını mülkünü hiç bir şeyini satmadan kaçtı direk işine gelmedi ödemek )
Şimdi akrabaları dolandırıcıyı (onlar batmış falan diyorlar ama öyle bir şey yok )kurtarmak için kendi aralarında para toplamaya çalışıyorlar
Eşimdenden zorla 300.000₺ almaya çalışıyorlar
Eşimle çok büyük kavga ettik
Bu olayı kesinlikle sindiremiyorum ben bu parayla 2 tane çocuğuma ne kadar faydamız katkımız olur eğitimlerinde
Eşim de vermek istemiyor ama yoğun baskıya dayanamamasından çok korkuyorum
Tavrım çok net ama kocama karşı nasıl bir yol izlemeliyim
Çünkü çok huzursuzum

Son düzenleme:
Ne demek 300bin vermek ya. Dolandirip batarken millete mi sormuş, kabul etme bunu, çocuğunun rızkını kime veriyor aklı iyi mi kocanın?! Üç beş bin olsa bı düşünürsün de yardım edilecekse, ihtiyacın olduğu durumda o üç bes bile çok para, asla kabul etme, sen mi yaptın borcu.

Bizde sahit olduk böyle bir olaya, hatta adam o kdr sansli ki en son avukat ile evlenip Kanadaya yerlesti inanilmaz bir durum kafama sıkacagım diyip topladigi borclar ile avukattan onceki sevgilisine pirlanta kolye alip sosyal medyaya atmisti tanidigi herkese borcu var herkes ona uzuluyor.
Tek yolunuz var paraya el koyun sizden habersiz alamasin.

Eşimin bir akrabası baya bir insan dolandırıp kaçtı ( sözde battı diyorlar ama malını mülkünü hiç bir şeyini satmadan kaçtı direk işine gelmedi ödemek )
Şimdi akrabaları dolandırıcıyı (onlar batmış falan diyorlar ama öyle bir şey yok )kurtarmak için kendi aralarında para toplamaya çalışıyorlar
Bu olayı kesinlikle sindiremiyorum ben bu parayla 2 tane çocuğuma ne kadar faydamız katkımız olur eğitimlerinde
Çünkü çok huzursuzum
Kocanizin nesi oluyor bu şahıs?

Eşimin bir akrabası baya bir insan dolandırıp kaçtı ( sözde battı diyorlar ama malını mülkünü hiç bir şeyini satmadan kaçtı direk işine gelmedi ödemek )
Çünkü çok huzursuzum
Ay olaya bak.
çevrende neden bu kadar salak var?
Asla verdirme asla.
Kocana baskı yapanlardan cevabını ver.

Bir kere taviz verirseniz devamı gelir ,siz çalışıyor musunuz hoş calismasaniz bile o parada hakkınız var eşinizi iyi takip edin çocuklarinizin rızkını kimseye yedirmeyin
Çalışıyorum ve eşiminde bu paralar için ne kadar emek verdiğini görüyorum ve böyle bir şeyi bir kere kabul edersem bunun sonu hiç gelmeyecek bunu çok iyi biliyorum
Hatta eşim bunu yaparsa bilemiyorum asla affedemem diye düşünüyorum

Çalışıyorum ve eşiminde bu paralar için ne kadar emek verdiğini görüyorum ve böyle bir şeyi bir kere kabul edersem bunun sonu hiç gelmeyecek bunu çok iyi biliyorum
Hatta eşim bunu yaparsa bilemiyorum asla affedemem diye düşünüyorum
O 300 bini bosanin da size versin madem.

Elinizdeki parayla siz bi yatırım yapıp yok edin nakit parayı, elalem niye biliyor sizin paranızın olduğunu.. Ölüm kalım meselesi olsa neyse ama böyle bir şey için 300 bin az para değil..

Back
X