eşimin başka bayanla konuştuğunu gördüm

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
öneki konularımı okuyan arkadaşlar bilir.eşim eski nişanlısının facebookta,msn de fotoğraflarına bakıyordu.bende o bayanın resmini çalıp onun adıyla msn açık teklif yolladım.eşim reddetti.bende tamam belli ki unutmuş dedim.5-6 ay sonra açtığım sahte msn(eşimin eki nişanısı adına)baktım.arkadaşlık teklifi gelmiş.msn adresi farklıydı ama eşim olduğunu anladım.çünkü hep kullandığı nickiyle almış msn.neyse dedim bir kaç gün bekledim emin olmak için.profil resmi yükleyince eşim olduğunu anladım.o msnle facebook adresi de almış.eski nişanlısına benim peşimi bırak demek için.kaç zamandır şifresini istiyordum hep bahane buluyor.kapattım kullanmıyorum vs.diyordu.ben bugün bya hırs yaptım.şifreyi buldum tabiki.benim akıllı kocam soyisimveisim olarak koymuş şifreyi.başka bir bayanla konuşmuş

Eşim(facebookta): oldumu cok agır konustun
bu kapalıydı
Gönül adında bayan:defol

eşim(msn de):ya kırdıysam gercekten cok özürdilerimbe tatlı cadı (diye yazmış)(belgin diye bir bayana yazmış)

ne yapacağımı şaşırdım.şifreleri değiştirdim ama iyi mi yaptım.yoksa delil mi toplamalıyım?

Son düzenleme:

git eşinle konuş herşeyi biliyorum de görmezden gelme arkadasım eger gelirsen yine yapar yine yapar anlamıyorum erkek milletini ya karısı yetmiyormuş gibi illa bide gözleri dışarda oluyoya çıkaracan o gözlerini nasıl sinirlendim şimdiiii

Konu çok ciddi bir konu. Bence açık açık konuşup neden böyle yaptığını öğrenmelisin. Malesef erkeklerin %90 'ı bu şekilde.

bence boşver bilmiyormus gibi yap görmezden gel bu gibi basit konularla yuvanı huzursuz etme

bence boşver bilmiyormus gibi yap görmezden gel bu gibi basit konularla yuvanı huzursuz etme

arkadsım pardonda neresi basit bunun yada söyle deyim hangi konu ciddi olur kolaymı bi insanın kocasını baskasıyla paylasması kocası bu kocası baska bişi degil biz boşan demiyoruzki konuş diyoruzki saf sanmasın karsını farkında oldugunu bilsinki oda anlasın yaptıgı hatayı yazık degilmi o gül gibi eşine

Ben kesinlikle basit olduğunu düşünmüyorum. Eşinin bilgisayarını kontrol et bence sürekli geçmişe bakmayı falan biliyorsundur. Ne olursa olsun bu aldatmadır. Gözardı edilemez.Bugün internet üzerinden yapan yarın buluşur, görüşür. En kısa zamanda çözmelisiniz bu konuyu. Çocuk falan var mı?

Kesinlikle haklısın. Nasıl bir mantıkdır bu. Çaresiz, savunmasız görmesi erkeklerin bizi böyle düşünenlerden dolayı demek ki...

çok kötü bi durum belkide eşin heyecan arıyo bazen sadece sevmek yetmiyo gerçekten. seni seviyodur senden vazgeçemez ama biraz heyecan arıyo

Ben olsam direk suçüstü yapmayı düşünebilirdim. Açtığım o adresten resim ya da cam açmasını isteyerek. Kamera açtığında bakalım karşısında beni görünce ne yapardı...

arkadaşım bence açıkca konuş. bilmediğini düşünürse dahada ilerletebilir. görmemezlikten gelmeyi ben başaramazdım herhalde

evet bir oğlumuz var 1.5 yaşında

bir arkadaş boşanma konusunu sormuş.boşanacak olsam bütün aile arkamda.en önemlisi de annem.kapım sana açık ölene kadar ben senin arkandayım demişti.bu akşam belli olacak.şimdi evde değil.ilk gördüğümde sinirlendim motorunu devirip dikiz aynalarını kırdım

msn ve facebookun şifresi aynı.ikisinide açtım.msn 4 tane bayan kayıtlı.hepsi de çevrimdışı.

Yine de sakin konuşmaya çalış. Bir anla bakalım sebebi neymiş. Sinirle konuştuğun zaman seni de suçlu çıkartabilir, yok çocukla ilgilenmekten benle ilgilenmiyordun falan gibi suçlamalarda bulunur büyük ihtimalle. Sakin sakin konuş.

arkadaşa katılıyorum hırsızın ev sahibini bastırması gibi birşey olur sakin konuşmaya çalış.ne kadar kararlı olduğunu anlasın siniri geçince unutur havalarına girmesin erkeklerde böyle birşey var çünkü siniri geçince affeder diye düşünüyor bir çoğu

boşanmak gibi bir planın yoksa ki ortada 1.5 yaşında bir bebek var onun için boşuna huzursuzluk çıkartma bence. erkektir yapar. yuvanı mı bozcaksın bunun için ha dersen ki ben en ufak birşeye bile katlanamam bu benım için aldatmadır boşancam o zaman ortalığı ayağa kaldır.

Ben hiçbir kadının böyle düşüneceğine akıl erdiremiyorum açıkcası. Siteye girmek için bayan gibi mi kayıt oldunuz acaba?
Ne demek erkektir yapar ya? Ufak birşeymiş. Siz oturun evinizde, kocanız onla bunla bütün gün gezinsin dursun. Siz bekleyin evde. Bir de üstüne hizmet edin buna layıksınız. Hatta üstüne bir de dayak yiyin. Kocanızdır döver de sever de nasılsa dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…