eşimin başka bayanla konuştuğunu gördüm

bana göre önemsiz bir konu değil.kaç ay önce bende kendi adıma facebook adresi açmıştım.sadece bayan akrabalarım vardı listemde.eşim görünce kızmıştı.Aradığını bulamadın mı demişti bana.
bir arkadaş çocukla ilgileniyorsun benimle ilgilenmiyorsun diye bahaneler bulur demiş ama eşim öğlene doğru uyanır güvercinlerinin yanına gider.sonrada kahvehanesine gider(kendisi işletiyor)saat 17:00 ye kadar eleman var ama bizimle pek vakit geçirmez.bazen ilçedeki markete alışverişe gidecek olurum bana yardım edermisin derim tamam der.ertesi gün işim var deyip gelmez.bir yere gidip (kafe vs)oturalım derim onu da kabul etmez.bir kaç gün önce hava güzeldi.çocukla gezelim dedim.tamam dedi.sonra sen istersen gelme biz çocukla gezeriz dedi.ama anlamadığım ailemin yanına memlekete gidince dibimden ayrılmaz.köye dönünce çok değişir.sabah çıkar gece gelir.

Msn şifresini eskisine çevirmeniz iyi olmuş bence şimdilik bişe demeden takibe alın bakalım neler yazışacak belkide meraktan açmıştır
benim eşiminde ben öyle bir msn adresini yakalmıştım bana merak ettiğim için açtım demişti ve gerçektende öyleymiş

Sen takip et bakalım bilgisayarını kurcala biraz neler yapıyormuş. Geçmişe falan bak. Msn sohbetlerini de bilgisayar kaydetmiş olabilir. Çok bilgisayardan anlayan biri değilseniz muhtemelen eşiniz silmemiştir konuşmaları ya da geçmişi.

o zaman senı yakınında yörendeki birisiyle aldatıyor olabilir senınle görünmek istememesi normal değil çünkü.

sevgili zeukso arkadaş yoruma yorum yapmanın site kuralları gereği yasak olduğunu biliyorsundur umarım.

Erkektir yapar ne demek ya, ne demek? Nasıl bir zihniyettir bu?
Ya sizin mideniz çok geniş ya da erkeksiniz hiç kusura bakmayın. Kadınlar "erkektir yapar" deyip susacak kadar değersiz mi? Terbiyesizlik, ahlaksızlık, aldatmak her iki cinsiyeti kapsar. Kadın yapamazsa, erkektir yapar diye bir şey olamaz. Hiç kusura bakmayın.

Konu sahibine gelince sakın susup, unutmaya çalışmaya. Sen açık açık konuşmazsan, çözmeye çalışmazsan hiçbir şey değişmez. Tabi konuştuktan sonra eşin değişmeyebilir de. Ama bence sıkı bir ders verip bir şans vermelisin.

canım birkaç gün daha takibe alın.iyice emin olun.sonrada iyice düşünün ne yapmanız gerekeceğini.
ama asla altta kalmayın.iyi yapmışsınız.motorunu devirmekle.bu erkekler ne zannediyor kendini yaa.

az önce eve geldi.ben facebook şifreni hatırlıyormusun diye sordum.hatırlamıyorum dedi.bende adın soyadın olmasın dedim.madem biliyorsun neden soruyorsun dedi.msn deki bayana 'ya kırdıysam gercekten cok özürdilerimbe tatlı cadı' yazmışsın dedim
Ben:.barıştın mı bari sevgilinle dedim(ters ters).
Eşim:evet barıştık dedi.Ben:
bende iyi o zaman size mutluluklar dilerim dedim.
Eşim:sende hep benim açığımı arıyorsun
Ben:Açığını aramama gerek yok sen hemen belli ediyorsun

adamdakı rahatlıga bak yaaaa nası sınır oldum desenıze kım o neden konusuyosun ne bıcım ınsansın hesap sorsanıza
ay ben catlıcam smdı sınırden sızı dusunemıyorum

şimdi sizin eskı konularınıza baktım maşşallah nasıl bir kocanız var.. hala evi terketmemişsiniz ya brawo...

eşiniz kaç yasında?
bana hiç olgun gelmedı
sizede hiç deger werdıgını dusunmuyorum konularınızdan
destek olabilecek bır ailenız varsa yanına gıdın bence belkı aklı basına gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…