Eşimin başka bir facebook hesabı var

Şöyle ihtimal var.
Eski bir hesapsa yani telefon no şartı yokken açılmış bir hesapsa biri numarayı sallamış olabilir.

Sil hesabı gitsin, eğer açamazsa ve aktif olarak kullanıyorsa rahatsız olur kesinlikle ama bekarlıktab kalma ise fark bile etmez

Ya başkası rastgele açmış olsa diyelim neden eşinin telefonunda giriş yapıldığı görülsün ki. Adam demek ki o telefondan o hesaba giriş yapmış ki o hesapta tanımlı gözüküyor yanlış mıyım Kızlar ?

Bayağı organize iş yapmış adam
Çaktırmasanız bıle ,ıcınızde hep süphe olacak

O telefon numarasını kendisi girmiş ve gelen smsle kendisi onaylamış. Kimse kimsenin numarasını kullanamaz. Facebook’tan gelen sms onay kodu ile kaydolmuştur.

İşte bundan bahsediyorum. Oradan giriş yapılmasa telefonda ne işi var hesabın.
Sil hesabı gitsin, eğer açamazsa ve aktif olarak kullanıyorsa rahatsız olur kesinlikle ama bekarlıktab kalma ise fark bile etmez
Kendisi silmek için aradı bulamadı sonra sildi nasıl oluyorsa dondurdu ama yine giriş yapılıyor neticede istenirse

Hiç mesaj falan gelmiyor öyle olsa bana mesaj gelirdi diyor.

İşte bundan bahsediyorum. Oradan giriş yapılmasa telefonda ne işi var hesabın.

Kendisi silmek için aradı bulamadı sonra sildi nasıl oluyorsa dondurdu ama yine giriş yapılıyor neticede istenirse
Bir yorumda resim paylaştım ona bakar mısınız? Ve evet orda hesap adı varsa girilmistir

Malesef yalan söylüyor eşiniz,orda olması girdiği anlamına geliyor başka hiç bir açıklaması yok,çok üzgünüm
Dimi ? Eğer sadece hesap açılmış olsa başka bir telefondan bakınca görsem numarasını araştırdığımda tamam ikna olacağım. Ama telefonundan giriş yapılmış olmasa orada kayıtlı olmaz. Çok teşekkür ederim.

Aynen,kaydettiği için gözüküyor orda. Allah yardımcınız olsun ne diyim

Bir de yeminler edılıyor haberim yok diye anlayamıyorum bu erkekleri..
siz dediniz mi ee peki hesaptan haberin yoksa burada neden kayıtlı çıkıyor diye

Bir de yeminler edılıyor haberim yok diye anlayamıyorum bu erkekleri..
siz dediniz mi ee peki hesaptan haberin yoksa burada neden kayıtlı çıkıyor diye
Tabiki dedim ama o çalıntı olayından sonra olmuş nasıl olmuş bilmiyorum diyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…