HANIMLAR Bİ AKIL VERİN LÜTFEN

eşimin başka bi kadınla telefon görüşmeleri yaptığını öğrendim. bi dedektif gibi takip edip kadının ismini cismini herşeyini öğrendim. kadını başka bi kadınmışım gibi arayıp görüşmeler devam ederse onu kocasına eşim içinde onuda karısına söylerim dedim. biraz ara verildi sonra tekrar görüşmeler eskisi kadar olmasada devam edildi. eşim benim bildiğimi bilmiyor. tensel bi ilişki şimdilik yok gibi duruyor ama belli de olmaz

3 çocuğumuz var 22 yllık evliyiz ve 45 yaşında.belli edersem evde bi fırtına kopacak ve çocuklar çok olumsuz etkilenecek tam da ergenlik dönemindeler zaten küçük çaplıda olsa bi sıkıntıları var birde babalarının bu durumunu öğrenirlerse sıkıntı artar.dersleri zaten kötü bunu duyarlarsa dibe vurur ... ben kendimce şöyle bi yol izlemeyi düşünüyorum sizler dışarıdan bakan biri olarak bi değerlendirir misiniz lütfen .
ben okullar tatil olana kadar hiç bir şey yokmuş gibi davranayaım. sonra bir hafta veya on gün şöyle annemlerle veya halamlarla köye gidip kafamı toparlayayım. onuda sık sık arayıp herşey normalmiş gibi konuşup güleyim. bu kendini gayet rahat hissetsin. geri döndüğümde eğer ben yokken fırsatı ganimet bilip görüşmeler artmışsa kararımı olumsuz yönde veririrm ama ne zamandan beri bu olayı bildiğimi de belli ederim.
ikinci ise döndüğümde baktım ki görüşmeler kesilmiş " demekki bi boşluğa düştü ve bu yanlışı yaptı kendini sıyırmaya yanlışından dönmeye gayret ediyor derim ve 25 yılın ve çocukların hatırına olumlu yönde karar alır ama yine de bu durumu uzun zamandan beri bildiğimi belli ederim konuşurum diyorum
sizce bu düşüncem nasıl
benimle paylaşın lütfen akıl akıldan üstündür...belki siz daha farklı ve orjinal bi fikir verirsiniz
kendimi kötü hissediyorum