Eşimin başka bir kadınla telefon görüşmeleri var :(

becerebilecekseniz düşünceniz güzel.ama sakın çocuklara yansıtmayın hiç bir anını.
gitmeyin diyenler olmuş ama adam aldatmak istiyorsa kadın evde diye duracağına yapsın daha iyi bence.yapmasına fırsat verin böylece tam anlamıyla gerçek yüzününiyetini isteğini anlamış olursunuz.
demem o ki gidin bakın yapıyor mu.sonra da çocukları yollayıp ne yapacaksanız yapın.umarım yanlışından döner.Allah sabır versin

offf çok kötü bir durum cidden artık erkek milletine diyecek söz bulamıyorum:47:düşüncelerin güzel canım ama köye gitme işini bir kenara at kocan daha da sapıtabilir ilişki daha da ilerleyebilir ne diyeceğimi bilemedim Allah kocana akıl fikir versin 45 yaşında adam cahil değil toy değil:20:sana da bol sabır diliyorum canım

Çok kötü oldum yaa.kadına bak yaa sen tehdit et ama .......u tınlamasınn.çok özür dilerim ama sinirimden patladım.bence eşine söyle toplasın çöpünü kapından.kesinlikle söyle.kadını ara ve seni uyarmıştım de ve eşine anlat kadının!!!!:19:ALLAH YARDIMCIN OLSUN.eşine diyecek laf yok zaten 3çocuk doğur büyüt ,25 yıl bak al sana Hürrem Sultan'ın tacından karıcığım,sana layik degil ama

Allah yardımcın olsun abla...yaşım senden küçük akıl vermek haddim değil ama ;yaz tatilinde bir yere gitmemelisin..zaten 1 ay kaldı şurada tatille..
bu kadar bekledin 1 ay daha bekle ve alıp karşına sakin olduğu bir günde herşeyi bildiğini anlat inkar etmesine karşı önceden elinde delilin olsun..derdinin ne olduğunu neden buna yeltendiğini niyetinin ciddi olduğunu anlat..olgun insanlarsınız gidip meydanı boş bırakmak"yapmayacağı varsa bi takım şeylere itmek gibi "olur şuan için..çocukların için üzüldüm..ne kadar fedakar iyi bir annesin onları düşünüyorsun hemen..inşallah eşin de senin gibi çocuklarını düşünür de yaptığı hatadan geri döner....

Bencede hiç biyere gitmeyin ve önce bolca delil toplayın..çünkü eşiniz düzelmezse o delillere ihtiyacınız olcak..Allah yardımcınız olsun..inşallah eşiniz aklını başına toplar..

evet kızlar hepinizeayrı ayrı teşekkür ederim... çok sağolun hepinizin yorumlarını fikirlerini tek tek okudum.
halamın kızı ile konuşmuştum... o eşime benim kadınla görüştüğünü ildiğimi söylemiş. kendini topla hepsinden haberi var demiş
tabi bizimki ne yapmış ? direkt savunmaya geçmiş ve yok öyle bi şey demiş. aklımda olmayanı aklıma getirtip illa bana böyle bi şey yaptıracak demiş.
berbat bi durumdayım
kafam allak bullak
üstelik ben kalp hastasıyım
ve dün doktorumda randevum vardı... dr kalp spazmı geçiriyorsun diyor ne demekse...anlayacağınız bu iş beni yordu ve yıprattı dualarınız için çok teşekkürler.
bu arada şunuda söyleyeyim: bana davranışında hiç bir değişiklik yok... hala çok iyi davranıyor...canım gülüm balım aşkım aynen devam hiç değişmeden hemde...son bir hafta 10 gündürde görüşmeler tamamen kesildi. tabi başka hat alınıp da konuşulmuyorsa..

uzağa gidersen daha kötü olur bence, kendi elinle onlara rahat ortam sağlamış olacaksın. bildiğini asla belli etme kocana, yüz göz olmuş olursun boşanamazsan.
kadın kim, iş arkadaşı vs mi? kaç yaşında?

kadın ev hanımı ... işyerinden değil. ama işyerinden bi arkadaşının sanırım akrabası...41 yaşında ve 2 tane de çocuğu var...

Ablacım öncelikle kendi sağlığını düşün bir süre peşini bırak derim ben yani fazla kurcalama çünkü bu seni yıpratır. Şu mübarek cuma vaktinde inş Rabbim tüm dualrını kabul eder ve sağlığını korur diyelim inş.. Bende ilk başta kendin gitmendense çocuklarını göndermenin daha iyi olacağını düşündüm hem çocuklar uzakta olacağı için konuşsanızda onlar sıkıntıları duymadan daha rahat konuşursunuz şu aralar konuşmalar kesildi diyorsunuz inş tamamen bitmiştir ama merak ettiğim ne zamndr görüşüyorlrmıs ve siz nasıl anladınız ve de daha önce gençlık yıllarınızda eşiniz bu şekilde şeyler yapmış mıydı acaba uzun oldu ama kusura bakmayın

Ben sizin gibi tecrübeli değilim evlilik hususunda ama naçizane tavsiyem sakın eşinizi bırakıp gitmeyin kadına çanak tutmuş olursunuz.

Boşluktaysa şayet nedenini anlamaya çalışabilir, eşinize ilgi gösterebilirsiniz. Allah kimsenin düzenini bozmasın üzüldüm sahiden :(

Birde siz hatunu arayıp tehdit ediyorsunuz ve eşiniz bu işi yapan kişinin siz olduğunuzdan şüphelenmiyor tuhaf...

Ya kadının hayatında başka birileri de var yani mezhep baya geniş yada eşiniz safa yatıyor. Kafam karıştı...

Ablacım öncelikle kendi sağlığını düşün bir süre peşini bırak derim ben yani fazla kurcalama çünkü bu seni yıpratır. Şu mübarek cuma vaktinde inş Rabbim tüm dualrını kabul eder ve sağlığını korur diyelim inş.. Bende ilk başta kendin gitmendense çocuklarını göndermenin daha iyi olacağını düşündüm hem çocuklar uzakta olacağı için konuşsanızda onlar sıkıntıları duymadan daha rahat konuşursunuz şu aralar konuşmalar kesildi diyorsunuz inş tamamen bitmiştir ama merak ettiğim ne zamndr görüşüyorlrmıs ve siz nasıl anladınız ve de daha önce gençlık yıllarınızda eşiniz bu şekilde şeyler yapmış mıydı acaba uzun oldu ama kusura bakmayın

Zor olmadı anlamak:) daha önceden böyle bir yanlışı 2 kere oldu görüşmeler Mart ayından beri var ben kadını uyarınca bıçak gibi kesildi herşey

ablacım diyim size..
eğer evden uzaklaşır eşinizi bırakırsanız zaten uymuş şeytana kendi halinde nasıl hatasını anlasın..
çocuklarınız duymasın evet ama mutlaka müdahale edin. çıkın dışarda kavganızı edin evden uzaklaştırın nasıl mümkünse.
beni sizin çocuklarınız yerine koyun tam da lise de aynı olayları yaşadım.
çocukları kullanarak işlerinizi halletmeyin sakın öyle bi hataya düşmeyin.
aralarında bişey olmamışsa olmak üzere olabilir dediğiniz gibi ama eşiniz normalde başka hatalar yapmamışsa sizi çocuklarını üzecek bişey yapmamış olmayı dileyebilir.
bence kesinlikle sorun uzamasın mesele. belki uyarıldıktan sonra kadın baktı olan bişey yok tekrar iletişim kurdu eşinizle. olmayadabilir tabi ama siz öncelikle bütün gücünüz kuvvetinizle olumlulukları düşünün.. yazık yıllarca emeğiniz var sakın elinizin tersiyle itmeyin..
en azından bu kadar başlangıçtayken mesele..

HANIMLAR Bİ AKIL VERİN LÜTFEN :KK43: eşimin başka bi kadınla telefon görüşmeleri yaptığını öğrendim. bi dedektif gibi takip edip kadının ismini cismini herşeyini öğrendim. kadını başka bi kadınmışım gibi arayıp görüşmeler devam ederse onu kocasına eşim içinde onuda karısına söylerim dedim. biraz ara verildi sonra tekrar görüşmeler eskisi kadar olmasada devam edildi. eşim benim bildiğimi bilmiyor. tensel bi ilişki şimdilik yok gibi duruyor ama belli de olmaz :KK43: 3 çocuğumuz var 22 yllık evliyiz ve 45 yaşında.belli edersem evde bi fırtına kopacak ve çocuklar çok olumsuz etkilenecek tam da ergenlik dönemindeler zaten küçük çaplıda olsa bi sıkıntıları var birde babalarının bu durumunu öğrenirlerse sıkıntı artar.dersleri zaten kötü bunu duyarlarsa dibe vurur ... ben kendimce şöyle bi yol izlemeyi düşünüyorum sizler dışarıdan bakan biri olarak bi değerlendirir misiniz lütfen .
ben okullar tatil olana kadar hiç bir şey yokmuş gibi davranayaım. sonra bir hafta veya on gün şöyle annemlerle veya halamlarla köye gidip kafamı toparlayayım. onuda sık sık arayıp herşey normalmiş gibi konuşup güleyim. bu kendini gayet rahat hissetsin. geri döndüğümde eğer ben yokken fırsatı ganimet bilip görüşmeler artmışsa kararımı olumsuz yönde veririrm ama ne zamandan beri bu olayı bildiğimi de belli ederim.
ikinci ise döndüğümde baktım ki görüşmeler kesilmiş " demekki bi boşluğa düştü ve bu yanlışı yaptı kendini sıyırmaya yanlışından dönmeye gayret ediyor derim ve 25 yılın ve çocukların hatırına olumlu yönde karar alır ama yine de bu durumu uzun zamandan beri bildiğimi belli ederim konuşurum diyorum
sizce bu düşüncem nasıl
benimle paylaşın lütfen akıl akıldan üstündür...belki siz daha farklı ve orjinal bi fikir verirsiniz
kendimi kötü hissediyorum

canım kimde olmuyorki ben bizinkine takip programı yükledim sonra konuştuklarını yaptıklarını yanında dinlettirdim sus pus oldu ,ve birdaha da böyle bişey yaşamadık
hatta spycim olarak arat internette bulursun

Ca
canım kimde olmuyorki ben bizinkine takip programı yükledim sonra konuştuklarını yaptıklarını yanında dinlettirdim sus pus oldu ,ve birdaha da böyle bişey yaşamadık
canım konu 3 yıllık nerden buldunda cevap yazdın hayret

Harbii yaa ne ara buldun konuyu bende kadın güncelledi sandım. Naptı ki acaba?

Back
X