Esimin bayan is arkadasi

Bu kadar askıntı olunur mu yaa evli bir adama.
Bu kızlar ne yiyor ne içiyor ortalıkta bekar erkek mi yok nasıl bir hafiflik bu ama artık yetti yahu!!!

Attınız mı mesaj naptınız,saçını bile yolmak lazım da.

Vallahi zor tuyom kendimi ya msj aticam ya da bu saatte esimi uyandircam. Ya kizlar hergun anlamasi gerekmez mi kizin bunca tavirdan sonra

At mesajı bence bekleme birazda kırıcı yaz.zaten eşin destekliyor seni .o kim ki hayatınızda çok mu önemli.kırılıp defolup gitsin hayatınızdan.

Bence eşiniz sizi destekliyorken,verdiğiniz tepkilerde sizi haklı buluyorken, eşinizin haberi olmadan mesajı atmayın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin,eşinizle de aranız kötü olmasın. Önce eşinizi bilgilendirin derim ben.

Vallahi zor tuyom kendimi ya msj aticam ya da bu saatte esimi uyandircam. Ya kizlar hergun anlamasi gerekmez mi kizin bunca tavirdan sonra
Valla siz bilirsiniz eşiniz de sorun etmeyecekse atın tabii.
Çünkü kız dozunu çoktan aşmış.
Belliki eşiniz masum.
Yani ilk kez bir konuda adamın masumluğuna tüm kalbimle inandım :)
O yüzden yürüyün,o edepsiz de başka kapıya gitsin.
Ama eşinizi uyandırın sorun
Sizin aranız açılmasın.

Bence de eşinizden habersiz atmayın, en azından ona saygısızlık etmemiş olursunuz

Ayrıca bu gibi durumlarda asil ve sabırlı durabilen kadınlara hayranım... Ben öfkeme yenik düşer, çirkefleşirim sanırım hemen. Çok yanlış

Sagolun. Msji atmaktan vazgectim. Ama icten ice kiziyom kza. Niyeti her ne ol sada bu samimiyet cok gereksiz

Kizlar esimin mail adresi banka hesaplari msjlari aramalar herseyi surekli elimin altindadir. Hatta mail adreslerimiz ortak.benimkide . O yuzden esimle ilgili bsy gelmiyo aklima ama 3 gundur adamin kafasini yedim sen yuz veryon ondan bu samimiyet diye

Kzin Bu durumu bir bucuk aydir dikkatimi cekmisti. Son bi haftadir esimle paylastim ve hala sakinligimi koruyom. Bakalim nereye kadar

Kiyamam ki uyandirmaya
nobetten cikti gunduzde uyumadi. Sabaha kadar bole beklicem. Uyku tutmuyo

Kzin Bu durumu bir bucuk aydir dikkatimi cekmisti. Son bi haftadir esimle paylastim ve hala sakinligimi koruyom. Bakalim nereye kadar
Artık korumanıza gerek yok bence, haddini çoktan aşmış. Ben buradan sinir oldum

Aslında ben "senden yüz buluyor" demeyi her zaman doğru bulmuyorum.
Hiç mi istemediğiniz biri tarafından rahatsız edilmediniz,ne biliyim hiç siz reddettiğiniz halde veya yüz vermediğiniz halde biri ısrarla sizi istemedi mi?
Hatta bazen burda okuyorum.
Sizin sadece selam verdiğiniz bir komşu,size zırt pırt gelerek,sizden sürekli birşeyler isteyerek hayatınızı zehir edebiliyor.
Bunu bir komşu bile yapabiliyor.

Yani ille yüz vermek gerekmiyor bazen bazı insanlar yüzüne tükürsen yağmur sanıyor.
Bu sizinki de o hesap gibi geldi bana.
Boş yere adamın günahını almayın.
Temkinli olmakta fayda var,iyi ediyorsunuz,asilliğinizi kaybetmeden,mesafenizi bozmadan kızı ekarte edersiniz.
Yaparsınız siz,gördüm o ışığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…