Esimin bayan is arkadasi

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.

Kk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”

İş arkadaşı bu cesareti nerden alıyor onu sorgula bence
Beni kiskanc paronayak biri gorurler diye simdilik kendi icimden cozmeye calisiyom olayi.

Burda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.
Esimle konustum sadece bu konuyu. Esim bir daha bole bsy yaparsa tum is arkadsslarima durumu anlatacam diyor. Ve simdilik susuyor. Esim hemsire nobetle calisiyor. Ve o kizla da nobetleri oluyor

Beni kiskanc paronayak biri gorurler diye simdilik kendi icimden cozmeye calisiyom olayi.
Benim bu konudaki felsefem şu; herkes benim ne kadar kıskanç olduğumu ve kuskanınca ne kadar çirkefleşebileceğimi bilsin ve ayağını denk alsın.

İnsanlar beni kıskanç bilmesin diye kendi kendimi yiyemem valla.

Kk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”

Ben

Burda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.

Gercekten cook sagolun cevaplariniz icin.O kadar uzulup dusunuyorum kibir gun bi sohbette bayan ve erkeklerin cok samimi olmasini hos bulmadigimi solemisti.. kiz bu konuda ki hassasiyetimi biliyor

Ben

Gercekten cook sagolun cevaplariniz icin.O kadar uzulup dusunuyorum kibir gun bi sohbette bayan ve erkeklerin cok samimi olmasini hos bulmadigimi solemisti.. kiz bu konuda ki hassasiyetimi biliyor
Hassasiyetiniz kızın umurunda değil ki şimdilik sessiz olun ve takipte kalın. WhatsApp webten takip edin. Burada bilenler vardır nasıl yapılacağını anlatırlar.

Ben artık işyerinde kocalarının kadın arkadaşlarını potansiyel tehlike görenlerden bıktım.
32 yıldır çalışırım yüzlerce erkek arkadaşım oldu şakalaştım da mesajda attım. Allah'ıma şükür bunu ters anlayan kimse olmadı.
Eşinize güveniyorsanız diğer kadınları incelemekten vazgeçin. İş yerindeki kadınların bu kadar rencide edilmesini bu formda gördüm.
İş kocalarınızda biter.

İş kocalarında biter ama hayatın bazı iğrenç gerçeklerini de bu sitede görmedik mi ?

Siz tertemiz olabilirsiniz ama herkes sizin gibi değil . Keşke olsalar .

Realist olursak kadına en büyük zararı başka bir kadın veriyor .

Maalesef .

Hicbir erkege, nisanlim da dahil, oyle sonsuz guvenmem. Ve bir kadinla bir erkek arasinda-kardes degillerse- her zaman belli bir mesafe olmali. Herkes bu konuda farkli dusunebilir.Bu benim inancim ve yasama seklim. Esinizin is arkadasina gelince, cok gereksiz bir samimiyet ve haddini asma icinde ve bunu yapacak yuzu nerden bulmus anlamadim.

Benim is yerden erkek arkadaslarim vardi. Özel hayatimda arkadasligim yoksa mesaj atmazdim is konular haric. Profesyonel biri olarak özel hayati ve is hayatini karistirmamak taraftariyim. Ben hep bir bayan olarak evli erkek arkadaslarima belli bir mesafe yine korurum. Cünkü yalnis anlasilmaktan korkarim. Esiniz ne diyor bu duruma?

sımdık arkadaslar eskı bır uye olarak soyle dusunuyorum ..hem erkek kadın ılıskısınde samımı olalım ne olcak diyoruz...mesela evlıykende unuversıte arkadaslarıyla yada bekarlık arkadaslarımızla goruselım konusalım diyoruz...hemde burda gordugum kadarıyla herkeste boyle durumda esını kıskanıyor....eeee sonuc ne.sonuc su mesafe sart..kusura bakmayın...benım eşımın ıs arkadası ıste kalır..ne munasebet durumda olsa oda olsa buda olsa gulucklu yorumlar felan..benım aklım almaz boyle seylerı...unutmayın hiç bir aldatma hıkayesı yolda tesedufen bır aksam ustu rastladım sıze dıye baslamıyor....bence onlemı alınmalı...mesafe konmalı...sahsi fıkrım boyle

Ömrünüzü dedektifçilik oynayarak geçiremezsiniz. Yıllarca çalışıp emekli olan birisiyim; ne kendime, ne eşime bu tür konularda kafa yormadım. Tek hedef: Herkes kendinden sorumludur. Hiç başkalarının sorumluluğunu taşıyamam kocam bile olsa. Hayat kısa ve hiç bir insan, uğruna kafamı yoracak kadar umurumda değil çünkü en büyük darbe hayatın kendisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…