BenKk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”
İş arkadaşı bu cesareti nerden alıyor onu sorgula bence
Beni kiskanc paronayak biri gorurler diye simdilik kendi icimden cozmeye calisiyom olayi.Kk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”
Ama gercekten 2 gundur kafami kemiriyorBeni kiskanc paronayak biri gorurler diye simdilik kendi icimden cozmeye calisiyom olayi.
Esimle konustum sadece bu konuyu. Esim bir daha bole bsy yaparsa tum is arkadsslarima durumu anlatacam diyor. Ve simdilik susuyor. Esim hemsire nobetle calisiyor. Ve o kizla da nobetleri oluyorBurda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.
Benim bu konudaki felsefem şu; herkes benim ne kadar kıskanç olduğumu ve kuskanınca ne kadar çirkefleşebileceğimi bilsin ve ayağını denk alsın.Beni kiskanc paronayak biri gorurler diye simdilik kendi icimden cozmeye calisiyom olayi.
BenKk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”
Kk dan öğrendiğim birşey varsa o da “kendinden başka kimseye çok güvenmeyeceksin”
Burda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.
Gercekten cook sagolun cevaplariniz icin.O kadar uzulup dusunuyorum kibir gun bi sohbette bayan ve erkeklerin cok samimi olmasini hos bulmadigimi solemisti.. kiz bu konuda ki hassasiyetimi biliyorBenim bu konudaki felsefem şu; herkes benim ne kadar kıskanç olduğumu ve kuskanınca ne kadar çirkefleşebileceğimi bilsin ve ayağını denk alsın.
İnsanlar beni kıskanç bilmesin diye kendi kendimi yiyemem valla.
Hassasiyetiniz kızın umurunda değil ki şimdilik sessiz olun ve takipte kalın. WhatsApp webten takip edin. Burada bilenler vardır nasıl yapılacağını anlatırlar.Ben
Gercekten cook sagolun cevaplariniz icin.O kadar uzulup dusunuyorum kibir gun bi sohbette bayan ve erkeklerin cok samimi olmasini hos bulmadigimi solemisti.. kiz bu konuda ki hassasiyetimi biliyor
Ben artık işyerinde kocalarının kadın arkadaşlarını potansiyel tehlike görenlerden bıktım.
32 yıldır çalışırım yüzlerce erkek arkadaşım oldu şakalaştım da mesajda attım. Allah'ıma şükür bunu ters anlayan kimse olmadı.
Eşinize güveniyorsanız diğer kadınları incelemekten vazgeçin. İş yerindeki kadınların bu kadar rencide edilmesini bu formda gördüm.
İş kocalarınızda biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?