Aklima gelmedi degil malesefBence eşinle irtibat kurmak için seni kullaniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklima gelmedi degil malesefBence eşinle irtibat kurmak için seni kullaniyor
direk tepkini koy birdaha bana ve eşime mesaj atma arama de kadınlar hisseder canımAklima gelmedi degil malesef
Ve benim hissettiklerim genelde cikardirek tepkini koy birdaha bana ve eşime mesaj atma arama de kadınlar hisseder canım
Inanin icten ice kendimi yiyiyorum 2 gundur mideme agrilar giriyo artik. Bazende abarttigimi dusunuyomOfff nasil.bu durumda kendinizde hata arayabiliyorsunuz..nasil tahammul edebiliyorsunuz esinize kendi fotosunu yollayan bu kisiye. Lutfen ek kisa zamanda tersle gerekirse kavga yap ya ay nasil sinirlendim ..evlj erkek avcilari bekar kizlarsan nefret ediyorum yahu birakin heriflerin pesin ya
önünü kesmelisin o yüzden anladığını bilmeli ve çekinmeli korkmalı aramaya mesaj atmayaVe benim hissettiklerim genelde cikar
Bu komşusunun kardeşi soru çözdürmek için gelen kadının konusu mu?? Aldatma mı çıkmış onun altından!? Tövbeler olsun..Burda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.
Bunu kiza direkt solemeden nasil yapabilirim kiönünü kesmelisin o yüzden anladığını bilmeli ve çekinmeli korkmalı aramaya mesaj atmaya
evet canım beraber geziler planlanmışBu komşusunun kardeşi soru çözdürmek için gelen kadının konusu mu?? Aldatma mı çıkmış onun altından!? Tövbeler olsun..
direk şöyle aramalarindan rahatsız oluyorum diye esinlede konuş aralarinda bisey yoksa eşinde kızı uyarirBunu kiza direkt solemeden nasil yapabilirim ki
Esimin teli surekli bendedir interntim yetnmez esimin internetini kullanirim mail adreslerimiz bile ortaktir.bu yuzden esimden suphelenemiyorum. Ama esim kizla 24 nobet tutuyor. Ben 24 saat orda degilim. Ama genel anlamda esime guveniyorum. Umarim yanilmamdirek şöyle aramalarindan rahatsız oluyorum diye esinlede konuş aralarinda bisey yoksa eşinde kızı uyarir
canım eşinin telini kullaniyorsan eşinde bunu bilip temizler bu kadar basit kesin bisey var diyemem ama uyanık davran ve kızı engelleEsimin teli surekli bendedir interntim yetnmez esimin internetini kullanirim mail adreslerimiz bile ortaktir.bu yuzden esimden suphelenemiyorum. Ama esim kizla 24 nobet tutuyor. Ben 24 saat orda degilim. Ama genel anlamda esime guveniyorum. Umarim yanilmam
Esim ve ben su an kizin nosunu silsen telden. Kiz vatsap profil falan hic bsy goremez belki anlar. Canim sence olur mu bu fikircanım eşinin telini kullaniyorsan eşinde bunu bilip temizler bu kadar basit kesin bisey var diyemem ama uyanık davran ve kızı engelle
Katiliyorum sizeBir bayan evli bir erkeğe karşı mesafeli olmalı. Aynı şekilde evli bir erkek de başka bir kadına karşı mesafeli olmalı.
Ben kimsenin eşime fotosunu atmasını istemem açıkçası. Fazla samimi geldi. Ama buna izin veren de eşin konu sahibi. Haberin olsun. Benim de çoğu öğrencimin velileri kayıtlı. Oturup sohbet ettiğim, evime bırakan, yeri gelen aynı sofrada bulunduğum insanlar. Ama tutup resim falan atmıyorum.
Gayet de samimiyiz.
silin engelleyinEsim ve ben su an kizin nosunu silsen telden. Kiz vatsap profil falan hic bsy goremez belki anlar. Canim sence olur mu bu fikir
Esime cikistim sert davrandim. Normakde esime nerdeyse hic ole davranmamisimdir. Esim yumusak davrandi bana ve ben yarin kizla konusicam dedisilin engelleyin
Eşine şöyle bakalım ne tepki verecek
numarasını engelle dedin miEsime cikistim sert davrandim. Normakde esime nerdeyse hic ole davranmamisimdir. Esim yumusak davrandi bana ve ben yarin kizla konusicam dedi
Anladim canim sagolasincanım eşinin telini kullaniyorsan eşinde bunu bilip temizler bu kadar basit kesin bisey var diyemem ama uyanık davran ve kızı engelle