Evet dedim engellerim dedi kabuk etti.numarasını engelle dedin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dedim engellerim dedi kabuk etti.numarasını engelle dedin mi
AAa hadsiz kıza bak sen. Siz bir şey dediniz mi peki cevap olarak kıza?valla "neden eşin de senin için yapmıyor" hiç de masumca bir şey değil bence
bir samimiyetiniz yok ki, ayaküstü sohbet ediyormuşsunuz sadece, sizin kendi arkadaşınız değil yani, ne haddine
kadın kadına laf hatta fitne sokmaya bayılıyor
eşim, sevgilimken yeni araba alacaktı
2-3 kere aynı bayiye gidip aldı
neyse arabada bi problem oldu, birlikte götürdük bayiye, eşim teknik elemanın yanındayken satıcı kız bana demez mi "sevgiliniz burada çok zaman geçirdi, ama hep sizden ayrı geldi nedense" diye . maksat belli yani
bence böyle tipleri bir kere bozmakta fayda var
olay "kıskançlık" değil, "saygısızlık"
hadlerini bilsinler yani
O kadin aldatiliyor muymusBurda en son karşı komşunun kardeşiyle aldatılan kadının konusunu okuduğumdan beri kimseye güvenesin gelmiyor özellikle eşime tetikte kal.
Evet bende çok şaşırmıştım ama kadın çözdü olayı.O kadin aldatiliyor muymus
AynenRahatsızsan eşinle açık konuş. Kıskanıyorsan kıskanıyorsundur. Net.
Eşin, senin bir erkek iş arkadaşın olsa ve seninle ilgili her şeye böyle atlamasa memnun olur mu? Tabi ki olmaz..
O zaman o da gerektiği yerde mesafe koymayı bilecek..
Aynen öyle daha bir rahat olmuşlardı. burda bizim işyerindeki bayanlardan bahsediyorum.. tüm boşanmış kadınlar üstüne alınmasın lütfen...O kadınların erkeklerin etrafında dönmeleriyle boşanmış olmalarının ne alakası var? Yoksa boşanmış olunca daha bi rahat mı davranıyor kadınlar?
AAa hadsiz kıza bak sen. Siz bir şey dediniz mi peki cevap olarak kıza?
Kadınlar hisseder. Ne o öyle evli barklı adama bu tarz mesajlar atmak..Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Unutlamıyacak ihanetleri yaşayanlardan bir de ben varım maalesef güvenmeyin kimseye hiç canınız yanmaz emin olun doğru yoldasınızMat_ruj adlı üyenin konusundan sonra kimseye güvenmiyorum .
Unutlamıyacak ihanetleri yaşayanlardan bir de ben varım maalesef güvenmeyin kimseye hiç canınız yanmaz emin olun doğru yoldasınız
İyiyim şükür daha da iyi olacağım inşallah boşanma gerçekleşsin anca ozaman huzur bulucamKeşke doğru yol bu olmasaydı da itimat edebilseydik .
Bu hale düşürenler utansın . Allah yardımcınız olsun . Daha iyi misiniz ?