• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bayan is arkadasi

valla "neden eşin de senin için yapmıyor" hiç de masumca bir şey değil bence
bir samimiyetiniz yok ki, ayaküstü sohbet ediyormuşsunuz sadece, sizin kendi arkadaşınız değil yani, ne haddine

kadın kadına laf hatta fitne sokmaya bayılıyor
eşim, sevgilimken yeni araba alacaktı
2-3 kere aynı bayiye gidip aldı
neyse arabada bi problem oldu, birlikte götürdük bayiye, eşim teknik elemanın yanındayken satıcı kız bana demez mi "sevgiliniz burada çok zaman geçirdi, ama hep sizden ayrı geldi nedense" diye . maksat belli yani

bence böyle tipleri bir kere bozmakta fayda var
olay "kıskançlık" değil, "saygısızlık"
hadlerini bilsinler yani
AAa hadsiz kıza bak sen. Siz bir şey dediniz mi peki cevap olarak kıza?

İş yerinde hep gördüğüm şey, evlilerin flört etmesi, ben de evliyim ama o kadar çok şey gördüm ki artık evliliğin doğaya aykurı olduğunu düşündüğüm zamanlar oluyor. Dört şehirde beş işte çalıştım hep aynı, evliler bekar evli fark etmez çay içip gülüşüp iltifat ediyor, aşırı samimi bir şakalaşma hali ama nedense tek bir kişiyle.

Bencede yarın eşin konuşsun.ve şimdiden engelle gitsin.neyi bekliceksin.hatta güzel bi mesaj döşe öyle engelle.

Rahatsızsan eşinle açık konuş. Kıskanıyorsan kıskanıyorsundur. Net.

Eşin, senin bir erkek iş arkadaşın olsa ve seninle ilgili her şeye böyle atlamasa memnun olur mu? Tabi ki olmaz..
O zaman o da gerektiği yerde mesafe koymayı bilecek..

Rahatsızsan eşinle açık konuş. Kıskanıyorsan kıskanıyorsundur. Net.

Eşin, senin bir erkek iş arkadaşın olsa ve seninle ilgili her şeye böyle atlamasa memnun olur mu? Tabi ki olmaz..
O zaman o da gerektiği yerde mesafe koymayı bilecek..
Aynen

O kadınların erkeklerin etrafında dönmeleriyle boşanmış olmalarının ne alakası var? Yoksa boşanmış olunca daha bi rahat mı davranıyor kadınlar?
Aynen öyle daha bir rahat olmuşlardı. burda bizim işyerindeki bayanlardan bahsediyorum.. tüm boşanmış kadınlar üstüne alınmasın lütfen...

AAa hadsiz kıza bak sen. Siz bir şey dediniz mi peki cevap olarak kıza?

çok can yakıcı bir şey söylemedim, gülümsedim, "böyle sorduğunuza göre sizin bu konuda bir fikriniz var galiba, merak ettim, nedir?" dedim kız acayip şaşırdı, kem küm etti, sustu
ama ben zaten oraya eşimin zorlamasıyla gitmiştim, almaya giderken de söylemişti, gel birlikte alalım demişti, gitmemiştim
arabada çıkan problem de stop lambası çatlakmış
o sırada eşim geldi, "bak belki sen almaya da gelseydin, görürdün o çatlağı, o kadar söyledim bi gelmedin" dedi
o da üstüne tuz biber oldu, tamamen tesadüf yani:-)
kız bana doğru hiç bakamadı ama kıpkırmızı oldu
çıkarken de gülümsedim, elini sıktım, teşekkür ettim :-)

Hic normal bir durum degil gibi bayanin yaptigi. Ben olsam bende rahatsiz olurdum.haklisiniz

K
Evet kizlar baslikta da belirttigim gibi. Esimin bayan bi is arkadasi var benimde taniyip ayak ustu sohbet ettigim. Bende ve esimde numarasi var kizin. Son zamanlarda kiz en ufak seyi bahane edip esime msj atmaya basladi. En son esimle guzel bi yere gittik esim orda foto cekip durum yapti. Kizda esime msj atti vayy ... ya bak sen ve gulucukler. Daha sonra kizda ayni yere gitmis ve esime orda cektigi kendi fotosunu atmis burayi tanidin mi diye. Esim cvp vermemis zaten. Ondan sonrada baba msj atmaya basladi. Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana. Esime cok guveniyorum. Kizin gunahini mi aliyorum bilmiyorum.
Kadınlar hisseder. Ne o öyle evli barklı adama bu tarz mesajlar atmak..

Haddini bilsin, ona ne eşinin senin hakkında ne paylaşıp paylaşmadığından? Ben arkadaş falan anlamam. Cıvık ve gereksiz derecede samimi olan insanlardan nefret ederim. Bana yapılsa aynı şey, yine tavrımı koyarım. İnsanların bu tür cüretkar davranışları sinirlendiriyor beni.

Bende sağlık personeliyim. Bizim meslekte kadın erkek fazla samimidir. Ortamdan nöbetlerden mi kaynaklı bilemedim. Çalıştığım hastanelerde bende bir çok olaya şahit oldum. Evli olup eşini aldatan ve bunu bize anlatan mı dersin, bayan iş arkadaşlarımızla evli olduğu halde canımlı cicimli konuşmalar , sarmaş dolaş olmalar mı dersin.
Yanlış anlamayın ama sağlık sektörü bu anlamda leş.
Her yerde iyi kötü vardır tabi ama bizim sektör biraz daha ileri. Ben çok ciddi biri olduğum için benden hep çekinirler mesela. Birileri bakıyorum bi mevzu çeviriyor ismimin geçtiğini duyuyorum, bi şey mi dediniz diye sorduğum an kimsenin çıtı çıkmıyor. Ne şaka yapabilirler , ne arkamdan konuşabilirler. Herkes kendinden sorumludur biraz dikkat etmek lazım iş başka arkadaşlık başka

Mat_ruj adlı üyenin konusundan sonra kimseye güvenmiyorum .
Unutlamıyacak ihanetleri yaşayanlardan bir de ben varım maalesef güvenmeyin kimseye hiç canınız yanmaz emin olun doğru yoldasınız

Unutlamıyacak ihanetleri yaşayanlardan bir de ben varım maalesef güvenmeyin kimseye hiç canınız yanmaz emin olun doğru yoldasınız

Keşke doğru yol bu olmasaydı da itimat edebilseydik .

Bu hale düşürenler utansın . Allah yardımcınız olsun . Daha iyi misiniz ?

Keşke doğru yol bu olmasaydı da itimat edebilseydik .

Bu hale düşürenler utansın . Allah yardımcınız olsun . Daha iyi misiniz ?
İyiyim şükür daha da iyi olacağım inşallah boşanma gerçekleşsin anca ozaman huzur bulucam

Back
X