• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bayan is arkadasi

niye anlamak istemiyorsunuz
Normal değil diyorum
Eşinizden hoşlanmasa mesaj atmaz
Öyle şey mi olur yahu
Eşinize mesaj atmaya hakkı yok
Siz bilirsiniz ne diyim
Tabi ki de hakki yok anliyorum. Ama ben kiza bsy dersem kendimin ve esimin tepki gormesinden cekiniyorum. Dedigim gibi kizdan kimse bole bsy beklemez. Ama ben artik bekliyorum

Öyle biri değil basit bir cümle mi sizce
Kimse boşanacak gibi durmaz boşanır
Aldatacak gibi durmaz aldatır
İntihar etmeyecek gibi durur eder

Tabi ki de hakki yok anliyorum. Ama ben kiza bsy dersem kendimin ve esimin tepki gormesinden cekiniyorum. Dedigim gibi kizdan kimse bole bsy beklemez. Ama ben artik bekliyorum
Peki (ama unutmayın bişeyi olmadan engellemek gerekir)

Yani samimi degilseniz boyle bir sey sormasi sacma geldi banada.
Esinizde su an bir sey yoktur belki ama seytan bu durtebilirde.
Siz esinize mesafe koydurun. Kadin farkedersede , bir durum yok yada esim kiskanc desin direk. Zaten normal arkadassa umrunda olmaz.
Walla benim bu kulaklarda neler duydu , babana bile guvenme lafi nin gelmesinin bir sebebi vardir
Ben de her zaman erkek kadinin belli bir mesafede olmasi taraftariyim.
Iste tam da bi noktadayim esime gercekten guveniyorum ama hani bi soz var ya beser sasar diye hah isye tam da ole

Esimle konustum sadece bu konuyu. Esim bir daha bole bsy yaparsa tum is arkadsslarima durumu anlatacam diyor. Ve simdilik susuyor. Esim hemsire nobetle calisiyor. Ve o kizla da nobetleri oluyor
Ya bu bizim meslekte cok iç-içe calisildigi icin bunlar oluyor.Evli olsalar bile kantine beraber basbasa oturuyorlar mesela.Bana gore degil pek ama boyle cok yapiliyor.Seni nerden tanıyor bu kiz.?Sana mesaj atabildiğine gore.Ama kizi ben de abartılı buldum ilgisini.Yalniz özel mesajla dediyse.Yok faceden yazdıysa cok normal.El ense modunda çalışılıyor biraz .Yada bizimki oyleydi.Is yerinde de samimilerdir samimi olmazsan dışlanıyorsun.Esin belki istekli belki isteksiz isyerinde yuz veriyordur.
Ben de eski is arkadaşımla beraberim.Simdi is ciddiye binerse cekiniyorum samimi olursa ozamanki gibi diye.

Birde esim kizla nobetci oldugu gun bole borek falan yapip esimi ziyarete gitmeti dusunuyorum. Kizin davranislarini baksilarini gormek icin. Cunku bi kac ay once esimin yanina gittigimde esim bilgisayar karsisinda oturmus kizda esimin dibine yaklasmisti. Tabi o zaman esime kizmistim. Bu ne bole diye

Ya bu bizim meslekte cok iç-içe calisildigi icin bunlar oluyor.Evli olsalar bile kantine beraber basbasa oturuyorlar mesela.Bana gore degil pek ama boyle cok yapiliyor.Seni nerden tanıyor bu kiz.?Sana mesaj alabildiğine gore.Ama kizi ben de abartılı buldum ilgisini.Yalniz özel mesajla dediyse.Yok faceden yazdıysa cok normal.El ense modunda çalışılıyor biraz .Yada bizimki oyleydi.Is yerinde de samimilerdir samimi olmazsan dışlanıyorsun.Esin belki istekli belki isteksiz isyerinde yuz veriyordur.
Ben de eski is arkadaşımla beraberim.Simdi is ciddiye binerse cekiniyorum samimi olursa ozamanki gibi diye.
Aynen ole malesef bizim meslek biraz ole. Esimle ayni hastanede calismistim bi donem orda bole tanismistik. Ama cok samimiyetimiz yok. Kiz whatsaptan direk mesaj atiyo

Birde esim kizla nobetci oldugu gun bole borek falan yapip esimi ziyarete gitmeti dusunuyorum. Kizin davranislarini baksilarini gormek icin. Cunku bi kac ay once esimin yanina gittigimde esim bilgisayar karsisinda oturmus kizda esimin dibine yaklasmisti. Tabi o zaman esime kizmistim. Bu ne bole diye
Puzzle parçaları birleşiyor
İnşallah kökten çözülür bu sorun

Bende sizle ayni fikirdeyim. Bende hemsireyim benim de erkek is arkadsslarim var ama gercekten o mesafeyi koyabiliyorum. Ki gercekten ole cook kiskanc bi bayan degilim. Ama esime bi bayanin kendi fotosunu atmasi bana cok ters geldi. Kiz sanki aramizi bozmak istiyor. Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.
Yani sizin samimiyetinize bağlı.Samimi değilseniz abartılı.Samimiyseniz normal.Sohbet konusu cok olur bilirsiniz bizim oralarda.Hersey konuşulur.ozel hayat mozel hayat kalmaz boşluklarda.Resmi durulmaz pek bilirsin.Ama samimi değilseniz abartı.Baska bölümlerdemisiniz o kızla esin mi ayni bölümde.Esin mesafesini koruyacak.

Yerinde olsam eşime de bu konuda çok fazla söylenmez takibe geçerim nöbetlerde eşinin senin oraya gidemeyeceği ne inandır sonra bir bahane ile baskın ziyaretler yap bilgisayar olayı hoş değil...

Aynı bolumde mi calisiyorsunuz

Aynen ole malesef bizim meslek biraz ole. Esimle ayni hastanede calismistim bi donem orda bole tanismistik. Ama cok samimiyetimiz yok. Kiz whatsaptan direk mesaj atiyo
Sen kızla aynı bölümde calismismiydin?

Yani sizin samimiyetinize bağlı.Samimi değilseniz abartılı.Samimiyseniz normal.Sohbet konusu cok olur bilirsiniz bizim oralarda.Hersey konuşulur.ozel hayat mozel hayat kalmaz boşluklarda.Resmi durulmaz pek bilirsin.Ama samimi değilseniz abartı.Baska bölümlerdemisiniz o kızla esin mi ayni bölümde.Esin mesafesini koruyacak.
Ben su an o hastande degil saglik ocagindayim esim kizla ayni bolumde

Dun durum yapmistim ve esime guzel bi soz yapmistim neden ... (esim) da senin icin yapmiyor dedi bana.

Gelip bana esin neden senin icin guzel seyler paylasiyor sen paylasmiyorsun diyor.

Paylasimi yapan eşiniz mi siz mi? Paylasim yapmayan esiniz mi siz mi?

Sen yapiyorsun esin neden yapmiyor farkli, sen neden yapmiyorsun farkli.

Hayir calismadim
Sadece tanışma oldu yani.Sana bu sözü mesajla mi soyledi.Yuzyuzeyken mi?Mesajla söylediyse telin onda niye var?Sonuç olarak samimi değilsiniz.Birarada arada görüşüyorsunuz is yemeklerinde oyle mi?Sohbet olsun diye patavatsızlık da yapiyor olabilir ama abartılı yani.Mesajla söylediyse sana o daha bir abartı.Yuh denir.

Back
X