• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bayan is arkadasi

İş arkadaşlarını sosyal medyadan takip etmek veya eklemek yüzsüzlük müdür?
Cidden soruyorum, sosyal medyada onlarca erkek arkadaşım var. Allah'ıma şükür hiç bir arkadaşımın eşi şüphelenmedi.
Yok mudur? Tabi ki vardır. Ama anlamadığım sosyal medya yokken, mesajlaşma yokken erkekler aldatmıyor kadınlar ayartmıyorlar mıydı?
Neden, insanın fıtratı kötüyse ne yapsan boş diyemiyoruz.[/QUhanimefendi suc olsa en basta esimin eklemesine izin vermezdim suc derdim dimi. Ama bizi rahatsiz edecek derecde yorumlari gece saat 1 de mesajlari. Ve bunu sosyal medyadan degil watsap ve sms uzerinden yapiyor. Zaten esimde bende sosyal medya kullanmiyoruz

Ben size demedim ki. Neden üstünüze alındınız?
Başka üyenin yorumuna karşılık konuştum.

Cidden soruyorum, sosyal medyada onlarca erkek arkadaşım var. Allah'ıma şükür hiç bir arkadaşımın eşi şüphelenmedi.
Yok mudur? Tabi ki vardır. Ama anlamadığım sosyal medya yokken, mesajlaşma yokken erkekler aldatmıyor kadınlar ayartmıyorlar mıydı?
Neden, insanın fıtratı kötüyse ne yapsan boş diyemiyoruz.
Konuyu acan ben oldugum icin yorum yaoma ihtiyaci duydum.

kızlar, yorumları okuyunca dayanamadım. başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim. bundan yıllar evvel aynı işyerinde çalıştığımız kardeşim gibi gördüğüm benden 11 yaş küçük bir erkek vardı işyerimizde. oğlan çocuğu gibi herkesle şakalaşır, bize yakın davranırdı. maskotu gibidydi ofisin. gel zaman git zaman tabii o zaman f.book meşhurken her paylaşılan fotoların altında hepimiz dalga çevirir, geyik çevirir olmuştuk.

bunun eşi o zaman nedense onca bekar kadın arasından beni kafasına takmış, bana deli olmuş, benimle ilgili sürekli kavga çıkarır olmuş. tabii bunlardan benim haberim. oğlan hiç gelip de demiyor, dese asla konuşmayacağımı biliyor. bunlar evlendikten sonra çok zaman olmadı, apar topar boşandılar. ben boşanmayı duyan en son insanmışım ofiste ve meğersem oğlan kendi yaşında kendi arkadaş gruplarından başka bir kızla aldatıyormuş eşini.

yani demem o ki bazen hiç de suçu olmayan birilerini suçlarken asıl gerçeğe gözünüzü kapatmayın. o zaman ben o kızı savunurken, oğlan dayanamayıp söylemişti. meğer ne çok günahım alınmış benden kaç yaş küçük kardeşim yaşında oğlanla. hakkım hala helal değildir.

sıkıntınızı çözecek tek kişi eşinizdir. eşinizin mayasında ne varsa sonuçta olan odur. birini istemediği halde ayartmak mümkün de değildir. o nedenle boşa kızla yüz göz olmayın.

Neden, insanın fıtratı kötüyse ne yapsan boş diyemiyoruz.

O nerden çıktı yahu bazen cidden polemik amaçlı alıntı yapıldığını düşünüyorum
Ben öyle bişey mi demişim, benim kendi tercihim takip etmiyorum eklemiyorum siyasi paylaşımım çok oluyo iş arkadaşlarımın görmesine de gerek yok diye düşünüyorum

Ben size demedim ki. Neden üstünüze alındınız?
Başka üyenin yorumuna karşılık konuştum.

Valla benim mesajımı da anlamamışsın
Ben sosyal medyadan iş arkadaşını eklemek yüzsüzlük mü demişim?
Bu konudaki kadına diyorum ben yüzsüz diye

Hicbir evli erkekle bu kadar samimi olmadigim gibi olana da gicik olurum. Yillarin getirdigi bir arkadaslik yoksa ortada bence o kizdan suphelenmelisin.

Baya bir dusundum. Ben de vardiyali calisiyorum bazen 24 saat birarada oluyoruz.

Geceleri cok fena giybet ve goygoy donuyor. Yoksa kimse tahammul edemez. Ha bugun benle gulup eglenen adamin yarin esiyle fotografina yorum yapmaya cekinir miyim? Hayir niye cekineyim? Sonucta bir samimiyet doguyor. Bunu biri yanlis anliyorsa ne diyeyim ki...

Tabi bunu kendim icin soyledim. Sizin esiniz hic muhabbet kurmayan veya cok yogun calisan biri de olabilir.

Esimle konustum sadece bu konuyu. Esim bir daha bole bsy yaparsa tum is arkadsslarima durumu anlatacam diyor. Ve simdilik susuyor. Esim hemsire nobetle calisiyor. Ve o kizla da nobetleri oluyor

Bence eşinin kimseye bişey anlatmasına gerek yok. Kıza o cesareti vermesin yeter. Mesafeli konuşsun mesela. Herkesin yanında nasılsa yalnızken de o mesafede konuşsun. Kızın kötü niyeti varsa anlar zaten. Yoksa da eşiniz boşuna dedikodu çıkarmamış olur. Belki kızın yapısı size göre rahattır.

Kizlar esimle ayni hastanede calisan 9 yillik cok yakin bi arkadasim

Bencede garip. Mesala esimle karadeniz turuna gittik hafta sonu gece 1 de mesaj atti bana iyi yolculuklar diye. Donunce de nasil gecti diye sordu
Gece 1 de mesaj atmalar çok tuhaf.Size atmış ama sanki eşinize bir uyarı yapıyor gibi..

Evli erkeklere iş arkadaşı değil kankada olsa mesaj atmayı anlamlı bulmuyorum..nihayetinde eşler yanlış anlatabiliyor benimde çok samimi olduğum ailecede görüştüğüm bir arkadaşım var yanyanayken çok samimiyiz zaten eşliyiz ama onun dışında eşini daha sonra tanımama rağmen bir şey soracaksam eşini arıyorum sorunu soruyorum arada bir sor nasıldı diyorum oda kızım sen arasana çok demesine rağmen hadi hadi acele sorda bana dön diyorum..özetle karşı cinslerin böyle rahatça birbirlerini aramasını uygun bulmuyor hassas davranılması gerekildiğini düşünüyorum

Adam belli ki rahatsız bence eşinize yüklenmeyin. Tamam erkek milleti deriz ama herkese de potansiyel aldatan olarak bakıp güzel giden ilişkiyi bozmak neden?
Kız belli ki bunu normal görüyor, rahatsız olacağınızı düşünmüyor.
Ben de erkeklerle çalışıyorum ve iş harici kimseye yazmam belki sosyal medyada paylaşım hoşuma gittiyse beğenirim ama fazlası olmaz. Kendi adıma gerek görmüyorum ama bazısı her an paylaşımda bulunmayı sakıncalı bulmaz.
Bir arkadaşım vardı kız nişanlısıyla gezmeye gider bana yazardı bak aşkımla geziyoruz diye. Mesela ben sevgilimle gezerken hiç düşünmezdim arkadaşımla paylaşayım :D Paylaşmayı seviyor belli ki.

Sıkıntılı biri gibi geldi bana. Evli bir erkeğe mesaj atması, bir de üstüne gittiği yere gidip fotoğrafını atması çok normal gelmedi. Eşinizden ve kendinizden engelleyin. Çünkü sanırım yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkında değil ya da ona normal geliyor. Siz yine de dikkatli olun.

Kizlar esim kizi engellemisti telinden Vatsaptan ve aramadan engelledi esim ama normal sms ten engelleme olmuyordu bana sordu bende yapamadim. Bugun otobusteydik esime msj geldi baktim bana gosterdi kiz normal sms ten msj atmis ... vatsaba baksana diye. Bende sinir oldum. Vatsaptan kaldirdim engeli ne diyor diye. Calistiklari servisin grubuna yazmis maas yati diye. Zaten guruba yazmissin ne diye esime ozelden msj atiyon watsaba bak diye acinca gorcek zaten . Esimde gruba yazdi. Bu ay fazla yatacakti sadece 50 tl fazla yatmis bumu fazla diye. Kizda hemen atliyor grupta bana gonder ... 50 tl yi diye gulucuk falan saka yapiyor guya. esim cvp vermedi kiza grupta da olsa. Baktim kiz vatsaptan ozel olarak esime atti bu sefer .... parayi gonder diye.kendince aaka yapiyor Esimde cvp yazmamis kiza. Esime kizdim ne yapayim diyor 2 gundur kizi goruyom konusmuyom gunaydin dese zoraki cevap veriyom msjlarina cvp vermiyorum anlamasi gerek. Istersen de konusurum ben onla bana ozleden msj atma derim dedi.

Kizlar esimim teli elimde zor tutuyom kendimi. ... bana ozelden msj atma rahatsiz oluyoruz diye msj atmamak icin

Kizlar esim kizi engellemisti telinden Vatsaptan ve aramadan engelledi esim ama normal sms ten engelleme olmuyordu bana sordu bende yapamadim. Bugun otobusteydik esime msj geldi baktim bana gosterdi kiz normal sms ten msj atmis ... vatsaba baksana diye. Bende sinir oldum. Vatsaptan kaldirdim engeli ne diyor diye. Calistiklari servisin grubuna yazmis maas yati diye. Zaten guruba yazmissin ne diye esime ozelden msj atiyon watsaba bak diye acinca gorcek zaten . Esimde gruba yazdi. Bu ay fazla yatacakti sadece 50 tl fazla yatmis bumu fazla diye. Kizda hemen atliyor grupta bana gonder ... 50 tl yi diye gulucuk falan saka yapiyor guya. esim cvp vermedi kiza grupta da olsa. Baktim kiz vatsaptan ozel olarak esime atti bu sefer .... parayi gonder diye.kendince aaka yapiyor Esimde cvp yazmamis kiza. Esime kizdim ne yapayim diyor 2 gundur kizi goruyomkonusmuyom gunaydin dese zoraki cevap veriyom msjlarina cvp vermiyorum anlamasi gerek. Istersen de konusurum ben onla dedi

Back
X