• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Evet gecenin 11 ine kadar çalışan kadının başka işi yok sizin kocanızın peşinde.
Pes
Ve ayrıca özel şoförünüz olöadığı sürece bir arabada yan yolcu koltuğu boşsa geçip arkaya oturmak adabı muaşerete aykırıdır.
Milletin ekmeğine kastetmeyin. Çok kıskanıyorsanız kocanızı işten çıkarın.

Surekli gulen ota boka atlayan kadinla eşiniz çalışıyor olsa ne yaparsınız.bende de boyle bi durum var .kadin bize misafirliğe geldi ilk gelisiydi daha beni tanimiyor huyumu suyumu bilmiyor kapıda bastı kahkahayı sinir krizi geçiriyorum.esime sordum bu sürekli böyle herkese böyle dedi müdürle bile kahkalar esliginde konusuyormus.hatta diğer is arkadaşları da geldi kendi konuştu kendi güldü

bir keresinde babam arkadaşımı eve bıracaktı, arabaya binene kadar kırk kere düşünmüştüm öne mi arkaya mı otursam diye. çünkü öne otursam kız arkada yalnız kalacaktı, arkaya otursam babam önde şoförümüz gibi olacaktı.

neyse babam sonuçta babam, yanlış anlama vs olmaz diye gittim arkada arkadaşımla oturdum ama arkadaşım arabadan iner inmez ben de fırlayıp öne geçtim. sırf babama özel şoförüm muamelesi yapmayayım diye.

ben kaç senelik babam, asla aramızda böyle bir yanlış anlaşılma olmayacak insanı önde tek bırakırken görgü kuralını çiğnerim diye utanıyorum; burdaki kadınlar bunun kırk kat el olan insana yapılması isteniyor. hakikaten çok büyük ayıp bu. ön koltuk boşken arkaya oturulmaz.

Olaya yanlış yerden baktığınız için bir çözüme gidemiyorsunuz bence. Kadın üzerinden giden tüm konuşmalar hep eşinizin onu savunması ile son bulur. Çünkü problem eşinizde.

Eşiniz sürekli uyardığı ve uzak durduğu halde kadın konuşmaya çalışsa sosyal medyadan ya da telefonla taciz edip dursa kadının amacını sorgulamak ve eleştirmek en doğal hakkınızdı. Ama bahsettiğiniz durumlar insanların hayat görüşlerine göre değişebilir. Üyelerle de o yüzden anlaşamıyorsunuz.

Burada eşinizin tavrı önemli. Hayat görüşü kadın erkek arasında samimiyete yer vermiyorsa ona göre davranması gerekir. Bir resmiyet çizmiyor ise insanlar ona göre daha rahat davranır. Sert ve soğuk davranıyorsa ona göre onlar da uzak ve resmi olurlar. Kimse onun ev hayatında ne kadar tutucu olduğunu bilemez. Bunu dışarıya yansıtmıyorsa karşısındaki insanlardan tavır değiştirmelerini bekleyemezsiniz.

Eşiniz değişecek. Müdürle konuşup servis konulmasını gerektiğini söyleyebilir. Hem yol değiştiriyorum benim için yorucu oluyor hem de yanlış anlaşılmalara sebep olabilir diyerek müdürü ikna etmek zor olmaz bence.

Sizin erkeklerle iletişiminiz eşiniz tarafından yanlış olarak görüyor. Diyebilirsiniz ki kadınlarla bu derece samimi olman onların eşleri/sevgilileri tarafından da yanlış anlaşılabilir. Benden uzak tuttuğun adamların konumuna düşüyorsun ve bunda bir yanlışlık görmüyorsun diyerek konuşmalar yapabilirsiniz. Kendisindeki yanlış tutumun farkına varmasını sağlayan birçok şey söyleyebilirsiniz.

1 sorun şu kocanla takılıp sonradan mesaiye kaldık ve eve bıraktım hikayesi mi okuyorlar?
2 yoksa gerçekten de mesaiye kalıp eve mi bıraktı, nerde oturursa otursun gerçi ama olması gereken önde oturması.
eğer ikincisiyse ve eminsen çok üstüne gitme aklında yoksa sokacaksın, beyin bu tarz şeyleri kodluyor sonra bir süre geçince de harekete geçiyor.
söyleye söyleye aklına sokacaksın dedikleri şey budur. kodlamış oluyorsunuz beyni.

Eğer ağır başlı efendi biriyse sorun yok gamze bi kadini tanımaya çalış misafirlige cagr anlarsin kadini

Surekli gulen ota boka atlayan kadinla eşiniz çalışıyor olsa ne yaparsınız.bende de boyle bi durum var .kadin bize misafirliğe geldi ilk gelisiydi daha beni tanimiyor huyumu suyumu bilmiyor kapıda bastı kahkahayı sinir krizi geçiriyorum.esime sordum bu sürekli böyle herkese böyle dedi müdürle bile kahkalar esliginde konusuyormus.hatta diğer is arkadaşları da geldi kendi konuştu kendi güldü
Ne güzel neşeli bi kadınmış derim ne dicem

Ay gecenin bi vakti ve sirket muduru bunu uygun gorduyse kusura bakmayin ama bosuna kiskanclik yapiyorsunuz. Arkaya oturmasi daha sacma bence soforu gibi o ney oyle.
İnstagramd belki siz yanlis anlamayin diye esinizle olan resimleri begenmedi. Eminim esinizle oldugunuz resimleri begenseydi sadece esimle olan resimleri begendi diyecektiniz.

Bence paranoyak olmadığı sürece bir kadın iskilleniyorsa altında muhakkak birşey çıkar. Yine de önemli olan eşinin tavrı. Elin kızına durup dururken birşey diyemezsin sen eşinle güzel dille konuş empati yapsın.

Araba bosken de arkaya oturmasi sacma olur esiniz özel şoför gibi yani gerçekten hoş bir durum değil bende kıskanır dim ama kızın niyeti kotu gibi gelmedi bana takip edin ama kafanizda cok kurmayin...

Herkesin tabiati farkli
Bizim sürekli telde iş icin konuştuğumuz bir kadim var daha alo derken kahkaha atıyor ne yani bana mi yürüyor yoksa bu kadın lezbiyen mi acaba. Niye haber vermiyorsunuz ya ne kadar safmişim asfagafsg
Bi kadın kahkaha atıyo kesin yanlıyodur zaten abi bunun başka açıklaması olabilir mi neşeli olduğu için veya komik bulduğu bi şeye gülme ihtimali tabi ki yok hshsjs kesin yollu

E kadının mizacı buymuş, çatlak biraz derim sevmem ama kocamın ne suçu var? Ne yapabilirim ki kadına sakinleştirici mi vereyim?

Siz hiç tanımadığınız bir insanı incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden böyle itham ederken hiç kendinizden utandınız mı acaba? Utanmasanız bile ben şu an sizin adınıza bir hemcinsiniz olarak utandım. Sığlığa tahammülüm yok allah sizin gibilerle karşılaştırmasın
Kız resimlerini beğenmiş instegramdan arkadas olmaya çalışıyor belli bu seferde eşimle olanı beğenmemiş diyor
Gayet iyi niyetli yazdım ama konu sahibi anlamıyor inanmak istediğine inanıyor
Ben şahsen gece 2 de bir kızın araç bulmaya çalışmasına vicdanım el vermez.eşim yalnız giderken bırakıver derim yani .zaten bu gece mesaileri çok sık olmuyordur.bu marketler kaçta kapanıyor?
Bence eşi işten çıksın çünkü konu sahibi elinden gelse sırf kıskançlığı yüzünden kızı işten attıracak kıvama gelmiş.,

Back
X