• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Kız resimlerini beğenmiş instegramdan arkadas olmaya çalışıyor belli bu seferde eşimle olanı beğenmemiş diyor
Gayet iyi niyetli yazdım ama konu sahibi anlamıyor inanmak istediğine inanıyor
Ben şahsen gece 2 de bir kızın araç bulmaya çalışmasına vicdanım el vermez.eşim yalnız giderken bırakıver derim yani .zaten bu gece mesaileri çok sık olmuyordur.bu marketler kaçta kapanıyor?
Bence eşi işten çıksın çünkü konu sahibi elinden gelse sırf kıskançlığı yüzünden kızı işten attıracak kıvama gelmiş.,
Eşiyle olanları beğenseydi muhtemelen hölölööö kocama yan gözle like atıyo diyecekti ay valla kızcağıza üzüldüm arkasından neler neler atıp tutuyorlar

Kız resimlerini beğenmiş instegramdan arkadas olmaya çalışıyor belli bu seferde eşimle olanı beğenmemiş diyor
Gayet iyi niyetli yazdım ama konu sahibi anlamıyor inanmak istediğine inanıyor
Ben şahsen gece 2 de bir kızın araç bulmaya çalışmasına vicdanım el vermez.eşim yalnız giderken bırakıver derim yani .zaten bu gece mesaileri çok sık olmuyordur.bu marketler kaçta kapanıyor?
Bence eşi işten çıksın çünkü konu sahibi elinden gelse sırf kıskançlığı yüzünden kızı işten attıracak kıvama gelmiş.,
Eşiyle olanları beğenseydi muhtemelen hölölööö kocama yan gözle like atıyo diyecekti ay valla kızcağıza üzüldüm arkasından neler neler atıp tutuyorlar

Öne oturmak rahatlık diyen kadınlar, yahu sen o zaman bir erkekle arabaya binme, binmek rahatlık değil de öne oturmak mı rahatlık. Arkaya geçince ciddi olduğunuzu göstermiyorsunuz, adama sapık muamelesi yapıyorsunuz. Madem bu kadar rahatsızsınız binmeyin yürüyün.
Ağzın bal yesin derler bizim oralarda :))

Yok ya kesin şey bunların eşleri afrodizyaklı bi koku yayıyo tüm kızlar bunların eşlerinin üstüne atlıyo öyle bulunmaz bursa kumaşı bunların herifler sjsndn
Senin eşin mükemmel mi dedim diye bana kızdılar
Kıskanmak için mükemmel olmak gerekmiyor diyorlar
E kardeşim iş bu
O zaman eşin başka iş bulsun
O kız gitse başka kızı yine bırakıcak eşi
Market ya iş yeri
Servis mervis denmiş sanki banka yada fabrika ne servisi
O patron eşini kovar yine servis falan tutmaz iki kız için
Cimri bir tiptir belli
Zaten saatleri değişiyordur çıkışları

Senin eşin mükemmel mi dedim diye bana kızdılar
Kıskanmak için mükemmel olmak gerekmiyor diyorlar
E kardeşim iş bu
O zaman eşin başka iş bulsun
O kız gitse başka kızı yine bırakıcak eşi
Market ya iş yeri
Servis mervis denmiş sanki banka yada fabrika ne servisi
O patron eşini kovar yine servis falan tutmaz iki kız için
Cimri bir tiptir belli
Zaten saatleri değişiyordur çıkışları
Üff bu kıskançlık değil düpedüz özgüvensizlik ya. E tabi haklılar hayatlarında bi koca bulup tabiri caizse herifi kafeslemek haricinde kayda değer bi başarıları yok muhtemelen. e tabi sonuçta dünyadaki tek erkek onların kocaları olduğu için ve tüm kızlar kocalarının peşinde olduğu için hayatta elde edebildikleri tek başarı olan bu ufak serabı da kaybetmemek için sanırım her an tetikteler :KK45:

Siz hiç tanımadığınız bir insanı incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden böyle itham ederken hiç kendinizden utandınız mı acaba? Utanmasanız bile ben şu an sizin adınıza bir hemcinsiniz olarak utandım. Sığlığa tahammülüm yok allah sizin gibilerle karşılaştırmasın
sizi cevap vermeye deger görmüyorum.

Bende istemeyebilirdim heralde. Neyseki eşimin isinde arabayla kadin birakma, saga sola goturme geregi yok. :KK70: Bir onceki konunuzda da yazdim eşinizin kadinlarla olan diyalogu iş muhabbetini aşıyor. Dogal olarak şuan ki arabayla birakma durumu da simdi caninizi sıkıyor ama gordugum uzere bu konularda esiniz sizi pek takmiyor sizde birsey yapamiyorsunuz.

bana göre mükemmel .ben arkaya oturuyorum .samimi arkadaşı değilse binmesin arabaya.ben kimsein arabasına binmiyorum rica minnet binersem arkaya oturuyorum.benim görüşüm bu yönde

Senin görüşünün bu olması, bunun doğru olduğunu göstermiyor. Arkaya oturmak oldukça ayıp bir şey. Sen de yapma kimseye bana kalırsa.

Kıskanmanı anlıyorum, rahatsız olman da doğal ama yanlış bi durum olduğunu sanmıyorum. Varsa bile bu saydıklarınızdan bu çıkarımı yapamayız

Zırrrr yanlış cevap. Diyecektin ki o kadar haklısın ki sana verecek bi cevabım yok varsa bile bu cevabı düşünecek kabiliyetim yok
ne kadar seviyesizsin.bi yorum yapıyosun bodoslama hakaret.sana ben ne cevap vereyim be kadın.burda konu acmam bana hakaretvari konuşabilecegin anlamına gelmiyor.saygısız

bi ozel sirket gece 2 ye kadar calistiriyosa bi servisi olur
hadi servisi yok ve o gun mesaiye kalacak olan calisanlar var diyelim..
e tek bi kisi mi kaliyo mesaiye cok sacma...
yani demek istedigim mesaiye kalan bi kisi olmaz ve servis yoksa bi yetkili kisi ya da aralarina anlasip o gunluk bi kisi tayin edip mesaiye kalanlari toplar arabasina bindirir herkesi birakir evine tek bi kisiyi birakmaz ustelik de kadin...
ve kadin arkada degi önde oturuyo ne munasebet bu ne samimiyet ....
yeri geliyo kv kp bile arkaya otutturuyoruz"on koltuk esin yeridir " dusuncesiyle
esin de cok fena seni azarlayarak oyle biaey olamaz diyerek mahsus susturuyo senin yapcan sey elinse delik yok bisey yok sakin gidio kocanla tartisma seni haksiz yapar üste cikar.sen bi gozlemle uzaktan uzaktan hic biseyin farkinda degilmissin gibi davran hatta esine de ki " arabyala biraktigin is arkadasin iyi bi kiza benziyo bi gun bize cagirsana gelsin az oturalim bi degisiklik olur bana da" de esin buyik ihtimal "ne alaka ya ne yapmaya calisiyon" derse kork o zmn....
ama tmm derse cagir kizi gelsin sor erkek arkadasi var mi nasil biri sen de kocandan bahset "benim kocam cok romantiktir soyledir boylesldir cok sever beni"falan de bi gozu korksun...
aklima bu geldi

ne kadar seviyesizsin.bi yorum yapıyosun bodoslama hakaret.sana ben ne cevap vereyim be kadın.burda konu acmam bana hakaretvari konuşabilecegin anlamına gelmiyor.saygısız
Yav sen otur yok kız ön koltuğa oturuyor yok beni beğeniyo kocamı beğenmiyo diye boş boş şeyler düşün, bunları düşündüğün yetmezmiş gibi elin kızına iftira niteliğinde ithamlarda bulun, bu da yetmesin ne yapsam da ben bu kızı ekarte etsem diye kafanda kur kur ben düşünce kabiliyetine laf edince seviyesiz olayım. Bak normal, makul ve orta zekalı bi birey bi konu hakkında bu kadar düşünürse mantıklı bi sonuca varır senin vardığın sonuçsa mantıktan ziyadesiyle uzak ve kendi aşağılık kompleksinin içinde yoğurulmuş bir sonuç. Gerçekleri söyleyince de hiç işinize gelmiyo valla tuhafsınız

vay vay vay ne çağdaş insanlar varmış ya. :D kafese koyacak değiliz tabiki eslerimizı . Ama bile bilede Lades yapilmaz
Böyle atıp tutanlar 2 gün sonra Kocam beni aldatıyor galiba ne yapmalıyım diye konu açıyor Guvenin siz kendinize güvenin. Mevkinize kulturunuze güvenmeyin ama:KK15: ben bu devirde babayı birak kendime guvenmiyorum. Kimsenin niyetini bilemem. O kizcagizimizda ya taksi tutup gitsin yada saatleri daha münasip bir iş bulsun. Oda olmadı başka eşşek bulsunlar. Yazık dediklerimiz değilmi bize yazık eden ne erkek tayfasina ne hemcinsime guvenmem ben bu devirde .

Yav sen otur yok kız ön koltuğa oturuyor yok beni beğeniyo kocamı beğenmiyo diye boş boş şeyler düşün, bunları düşündüğün yetmezmiş gibi elin kızına iftira niteliğinde ithamlarda bulun, bu da yetmesin ne yapsam da ben bu kızı ekarte etsem diye kafanda kur kur ben düşünce kabiliyetine laf edince seviyesiz olayım. Bak normal, makul ve orta zekalı bi birey bi konu hakkında bu kadar düşünürse mantıklı bi sonuca varır senin vardığın sonuçsa mantıktan ziyadesiyle uzak ve kendi aşağılık kompleksinin içinde yoğurulmuş bir sonuç. Gerçekleri söyleyince de hiç işinize gelmiyo valla tuhafsınız
üslubunda ciddi manada sıkıntı var senin.nerdeyse 20 sayfadır bi dünya insan benim görüsümde veya dışında yorum yaptı kimseye sen haksızsın sen kötüsün demedim.ben tek bi olay üzerine konusmuyorum iyi oku.ben rahat bi insanım bu knularda gercekten süphelenmesem buraya konu acmazdım.ya hayır konuş ya sus.muhteşem üstün zekalı kardeşim.

Gece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.

Back
X