• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin bayan iş arkadaşları

Gece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.
teşekkür ediyorum.diyorum ya eşim sokakta koluma grmez benim.hepsini gectim ya ben 40 dk dolmuş bekliyorum öyle geliyorum eve ev güzergahnda arkadaslarm olmasına ragmen.sırf eşim istiyo diye.tek knu ön koltuk degil.yemişim ya ön koltugunu.bu düsünceme de ister sıg desinler ister gerizekalı.ben böyle düsünüyorum.aksi düsünene de saygm vara

Gece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.
Valla çok pardon da seviyeyi ön koltuk arka koltuk belirlemez seviyesiz insan arka koltukta da seviyesizdir seviyenin koltuğu mu olur namus meselesi yaptınız ön koltugu

Son düzenleme:
üslubunda ciddi manada sıkıntı var senin.nerdeyse 20 sayfadır bi dünya insan benim görüsümde veya dışında yorum yaptı kimseye sen haksızsın sen kötüsün demedim.ben tek bi olay üzerine konusmuyorum iyi oku.ben rahat bi
insanım bu knularda gercekten süphelenmesem buraya konu acmazdım.ya hayır konuş ya sus.muhteşem üstün zekalı kardeşim.
cnm gece saat 2 arabaya binen yabanci bi kadin önde oturuyo ve surekli kocan o kadini savunuyo ( hadi koltuk tartismasini es gecelim tmm ama niye sadece bi kizi birakiyo koca is yerinde sadece bi kiz mi gece mesaisine kalmis peh ) suphelenmekte hakisin asil suphe duymazsan saf bu derdim...
ama kocana simdi dirdir yapma senin kocan cok uyanik sen ne demek istiyosun falan filan diyerek uste cikar
sen en iyisimi gizliden bi kontrol et
ayrica kadinlar hisseder....

bisey hissediyosan pesinden git sezdirmeden..

teşekkür ediyorum.diyorum ya eşim sokakta koluma grmez benim.hepsini gectim ya ben 40 dk dolmuş bekliyorum öyle geliyorum eve ev güzergahnda arkadaslarm olmasına ragmen.sırf eşim istiyo diye.tek knu ön koltuk degil.yemişim ya ön koltugunu.bu düsünceme de ister sıg desinler ister gerizekalı.ben böyle düsünüyorum.aksi düsünene de saygm vara
Bende aynı fikirdeyim. Ben bu hassasiyetteysem bu şekilde düşünmeyen bir bayanın eşimle muhatap olmasını istemem. Merhaba merhaba dan iş arkadaşlığından öteye geçmesin mümkünse. Dediğiniz gibi bende böyle düşünüyorum aksini düşünene saygım var ama ileriye giden davranışlar beni rahatsız eder.
Devir eskisi gibi değil artık herkes iyi niyette değil
Kadını yuva yıkan kadın yaptınız demişsiniz haklısınız hatalar tek taraflı değil önemli olan erkeğin de tavrı tabi ki. Ama annemiz babamızdan böyle gördük. Koltuk meselesini seviyeyle alakası yok özel şoför muamelesi gibi oluyor diyenler için söylüyorum bu düşünce meselesi genel bir kural değil. Eğer toplumun çoğu böyle düşünse konuyu açan arkadaş rahatsız olmazdı.
Ve yine böyle konu açan bi arkadaş daha vardı işe bayan arkadaşıyla giden eşinden bahseden bi arkadaş.
Zaman da eskisi gibi değil, kadınlar da erkekler de.

O kadının hangi niyette olduğunu iyi mi kötü mü bilemeyiz ama ben ne olursa olsun mesafe candır taraftarıyım. Şirketin servis aracı ayarlaması gerekiyor. Kimse kimseyi bırakmak zorunda kalmamalı. Siz şikayet edin, bir faydası olmazsa eşiniz arabasız gitsin veya başkasının arabasına binsin o bayan çok rahatsızsanız...

evli bi adamla mesafeyi ayarlayamamak görgüsüzlüktür .adabı muaseretten bahseden arkadaşim

Biz de evli adamların dibine girmiyoruz arkadaşım. Ben de evliyim herkese mesafeliyim ama bunun arabada nereye oturduğumla alakası yoktur. İş arkadaşımın arabasına binince makam aracı gibi arkada oturmam. Bence siz kendi eşinizin mesafesine bakın;)

Pekiii bir soru soracagim soru hepinize kadinlar , evli bir kadin gecenin o saatinde bekar bi adamin aracinin ön koltugna otursa bakis aciniz ne olur :KK51: hele diyivirin bakalim.
Gecenin bir vakti değil ama sabahın köründe evli bir kadın olarak bekar erkek arkadaşımın arabasına bindim, hem de ön koltuğa oturdum, beni eve kadar bıraktı sağolsun, sonra eşime bir günaydın öpücüğü verip kuşum sana tahinli çörekle poğaça aldım, dönerken bizim X'le karşılaştım, kapıya kadar o getirdi sana da selamı var dedim.

İnsanlar tanıdıklarının arabasına binebilir, ben artniyet aramam, bana artniyetle yaklaşacak kimsenin arabasına zaten binmem, herkes kendi nefsinden sorumlu, ortada bir aldatma varsa bunu sadece kadına yüklemem, aldatmaya meyili olan sokaktan geçene de cilve yapar.

Ama yazık günah ya, hemen kadının dedikodusunu yapın, neymiş arabasına binmiş, neymiş telefonla aramış.
Çok kolay değil mi insanlar hakkında konuşmak, işinden de edin kızı bence, az diyorsunuz.
Kadında az yesin kendine şoför tutsun arkasından konusmak zaten hep böyle konularda yanlış oluyo kadın rahatsız olmuş bunu dile getirmiş maaş yatmıştı yatmamış mi iş saatinde sorsun evine gelmiş işle işi bitmiş demektir kimse kimseyi arayıp rahatsız edemez

Ben olsam kızı değil ama eşimin yakasına yapisirdim onami kalmış elalemin bekar kızının derdi ne hali varsa görsün eşimize guvenipmi girmiş ise insan bir işe giriyosa gidişini gelişini hesaplayıp girmeli onun bunun boş arabasının şeyini beklememeli bir kere olur iki kere olur sürekli böyle birseyi asla kabul edilir ne değil ne münasebet yani bir iyiniyetli giderler iki giderler illa gevşeklik olur net bisekilde restimi çekerdim ben olsam sahiplenmiş resmen onane yaaa ayy çok sinirlendim...

Adab-ı muaşeret gereği ön boşken arkaya oturmak, şöföre saygısızlıktır.

Düzeltmek istedim.

Nacizane

Back
X