- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
teşekkür ediyorum.diyorum ya eşim sokakta koluma grmez benim.hepsini gectim ya ben 40 dk dolmuş bekliyorum öyle geliyorum eve ev güzergahnda arkadaslarm olmasına ragmen.sırf eşim istiyo diye.tek knu ön koltuk degil.yemişim ya ön koltugunu.bu düsünceme de ister sıg desinler ister gerizekalı.ben böyle düsünüyorum.aksi düsünene de saygm varaGece mesaisi varsa servis ayarlamak zorundalar kişileri paylaştırma gibi bi şey söz konusu olamaz. Eşinizin arabası olmasa yürüyerek mi gidecek evine?
Şu benim şoförüm mü de arkaya oturucam diyenleri anlamıyorum kusura bakmayın. Ne mantıkla bunu söylüyorsunuz yani? Biz bir iş arkadaşımızın arabasında arka koltuğa oturunca şoför muamelesi mi yapmış oluyoruz? O samimiyetle alakalı.
Korunan seviyeyle alakalı. Bende gece çalıştım gece geç saatlerde eve döndüğüm oldu taksiye bindim. Arkadaşımız veya abi dediğimiz insanlar bıraktıysa adabına uygun davrandık. Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde hareket ettik. Benim de hoşuma gitmedi konu sahibi. Haklısın. Herkesin eşi kocası kendisine kıymetli.