Ben de esimi sucluyorum ama o işin esprisinde neee benden hoslandigini kqbul mu etti diyip gülüyor bisey plsa bu kadar yuzsuz olabilir miyim sence diyor
Valla Benim Kocam Bu Sözleri Bana Söylese Yırtarım Onu Bence Siz Biraz Kocanızı Boş Bırakmışsınız ...Benim suçum kızlarla aram iyi ama artik dikkat edidem dedi kanka muhabbeti oldugu icin evliligine zarar verecegini dusunmemis baskasi olsa bi durumsa kesin aldatirmis neredeyse teseklur bekliyor benden
Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
Madem esin bu kadar modern sen de gece yarisi sohbetler edecek erkek kankalar edin, bakalim nasil karsiliyor?Benim suçum kızlarla aram iyi ama artik dikkat edidem dedi kanka muhabbeti oldugu icin evliligine zarar verecegini dusunmemis baskasi olsa bi durumsa kesin aldatirmis neredeyse teseklur bekliyor benden
Vay ahlaksiz kariya bak sen bidd öyle mi diyor?Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
Kocan hem suçlu hem güçlü dedikleri cinsten maşallah..Bu nasıl bir cümledir yaaa iki çocukla asıl ilgiye beğenilmeye takdir edilmeye ve yardıma ihtiyaç duyan sizsiniz.Ama belliki kocanız bu kontenjanları başkası üstünde kullanmış...Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?