eşimin bayan kankası

Ben de esimi sucluyorum ama o işin esprisinde neee benden hoslandigini kqbul mu etti diyip gülüyor bisey plsa bu kadar yuzsuz olabilir miyim sence diyor

Aynen. Eşin hem arsız hem yüzsüz.

Bir halt olmaz ondan.

Kanka ayağı.. ayağı dikkat et.

peki esiniz mademki art niyetsiz sohbet etmisse, neden bu kadar senaryo uydurmus acaba?

sanki aralarinda ortaya ciktiginda nasil tepki vereceklerine dair sözlesmis gibiler

esinizin gecenin birinde elin karisiyla ne muhabbeti yapiyomus bi saat kadar esiniz resmen seytana uymus siz frenlemissiniz.valla bana ne derseniz deyin bi kadinla adam yakin arkadas oldugunda boyle seviyesizlikler ortaya cikiyor bazi karaktersizlerde karsiyim yani..siz yine efendiliginizi bozmamissinizz..ama ben sizin kadar sakin kalamazdim kiskanclik benim en buyuk kotu huyum naparim bende bilemiyorum..

Benim suçum kızlarla aram iyi ama artik dikkat edidem dedi kanka muhabbeti oldugu icin evliligine zarar verecegini dusunmemis baskasi olsa bi durumsa kesin aldatirmis neredeyse teseklur bekliyor benden

Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor

Benim suçum kızlarla aram iyi ama artik dikkat edidem dedi kanka muhabbeti oldugu icin evliligine zarar verecegini dusunmemis baskasi olsa bi durumsa kesin aldatirmis neredeyse teseklur bekliyor benden
Valla Benim Kocam Bu Sözleri Bana Söylese Yırtarım Onu Bence Siz Biraz Kocanızı Boş Bırakmışsınız ...

Okulunda sevilen biri herkesle arası iyi espriler yapar hep herkeste güven uyandiran bi duruşu vardir hep cok da guvenirdim

Yazik sana gercekten cok üzüldüm inanamassin ama sen esine kac defa dedin yapma etme o kadinla konusma kocan genede yapmis bu benim icin bir nevi aldatma gibi. Büyük konusmak istemiyorum ama benim basima böyle birsey gelse sanirim bosanirdim ya da en azindan esimi cok pis süründürürdüm belki esinin ona hisleri felan olmadi olsa da o kadin dan süphelenmezdi ama süphelendigi halde o kadinlan gece yarisi konusmasi cok sacma ve yalnis

Bi de ilgisizligimden dert yandı napayım iki kucuk cocoukla uğraşıyorum sen kocana sevgi göster hicbisey olmqz diyor

yazdıklarınızı okuyunca hayretler içinde kaldım... şöyle ki her açığını görünce sormussunuz keşke azıcık sabredip seyretseydiniz emin olmak için. Çünkü esinle sevgiliyse bile her turlu kiviracak birşey bulmuş bulur da. Normal olan su olmalı bence bir erkek eşi dışında biriyle laubali olmamalı eşiniz hele ki rahatsız olduğunu söylemişken bence aralarında birşey olmuş çok zor bir durum umarim sandığım gibi değildir Allahım kimsenin yuvasını bozmasin inşallah

yanı kocann ılk basta masum olsadaa kızın büyüsüne kapılmıss olabılır ama kızz kışkırtmıss apacık ortadaa varya büyük konusmayım ben olucam o kızı maf ederım hemde emzıklı kadınsın yanı yazık gunah bır kadın bır kadına bunu neden yaparr yaaa bence sen ıyı idare etmıssın belliki kocanda sözünü dinliyo sen tetikte ol

Üzgünüm ama kızla karşılıklı bir şeyler yaşıyor eşiniz bu çok bariz bir şey. Saatlerce konuşmalar hem de gecenin yarısı mesajlaşmalar beraber vakit geçirmeler falan Kız bana asılıyor diye sizi kandırıyor. Kanka muhabbeti zaten asla olamaz benim 10 yılldır tanıdığım, aynı okuldan mezun olduğum aynı yerde çalıştığım erkek arkadaşımla bu samimiyetim asla yok eşimle daha samimilerdir. Daha 1 yıldır tanış olduğu bir kızla arkadaş falan olamazlar akıl var mantık var gece gündüz mesaj konuşma kızla ne paylaşımları olabilir başka. Hem de sizin olmadığınız zamanlarda siğzden gizli saklı şekilde. Kısaca resmen aldatılıyorsunuz üzgünüm...

Madem esin bu kadar modern sen de gece yarisi sohbetler edecek erkek kankalar edin, bakalim nasil karsiliyor?
Kiz yuzune karsi esinden hoslandim diyecek kadar haysiyetsiz, esin de yilisik, kendini bir halt sanan abazanin teki. Gelsin okusun buradaki yorumlari da sonra piskin piskin gulmesine devam etsin.

Vay ahlaksiz kariya bak sen bidd öyle mi diyor?

Bence sen esini en bastan hic tembihlemeseydin o kadina uyuz olmasaydin hic birsey fark etmeseydin esin o kadinla kesin iliski yasardi (tabi zaten yasamadiysa)

Kocan hem suçlu hem güçlü dedikleri cinsten maşallah..Bu nasıl bir cümledir yaaa iki çocukla asıl ilgiye beğenilmeye takdir edilmeye ve yardıma ihtiyaç duyan sizsiniz.Ama belliki kocanız bu kontenjanları başkası üstünde kullanmış...

Bana da danışıklı dövüş gibi geldi. Sanki anlaşmalı bir konuşma olmuş. O kadın eşinizden yüz bulmasa hayatta bu kadar samimi olamazdı. Yani eşinizin çok masum olduğunu düşünmüyorum.

Bir de kadın, eşinizden hoşlandığını ama ondan hiç karşılık görmediğini, yuvanızı yıkma gibi bir amacının olmadığını, eşinizin dürüstlüğüne methiyeler düzmüş. Kadının amacı, eşinize karşı kendini melek gösterip sizi de huzursuzluk çıkaran, çirkef, kıskanç, geçimsiz bir kadın gibi göstermek istemiş de olabilir. Kısacası ikisi de bana hiç masum gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…