eşimin bayan kankası

Esim rahatsiz olacagin hiçbir sey yazmiyordu diyo ama silmiş sonucta bilemiyoruz

Ay varya sinirden çldrdm ben okurken.İkisininde boyu posu devrilsin.Bu ne ya? Evli bir erkekle gecenin 1 nde ne konusabilir ya. Eşiniz kadnn ilgisinden hoslanms bariz. Sizde deger verdiginiz icin biraz şımarmış. Ayrıca esiniz bana ilgi goster baskasina bakmam diyerek sizi suclu gibi gostermeye calsms...Bu sekilde sanki hatalı olan o degilmis gibi cıkacak isin icinden. Kocanız cin gibi.Allah kolaylk versinnn!

Ben o kayitlari görmeden bana itiraf etti kizin ondan hoslandigini anladigini ama konusmaya drvam etti ta ki ben konusma kayıtlarını netten gorene dek

Eşin yalancı dikkat et! Bu kankalık değil. Aralarında bişeyler var. Dikkatli ol. Eşin değmez biri bence!

Ben mi safım acaba.ya benim de erkek arkadaşlarım var okulda evli de var.gayet de kız arkadaşlarım nasılsa öyle davranıyorum. Gece konuşmam tabi de atıyorum bişiy sorarsa cvp yazardım sanırım. Kardeş gibi görüyorum.acaba eşleri benimle ilgili kötü düşünüyor müdür? Çünkü çok okul çıkışı yemeğe kahvaltıya falan gittik.başbaşa değil tabi üç kişi dört kişi. Ama zumremle tek gittiğimde oldu.ama bur kere bile aklıma kötü bişiy gelmedi ya hu.

Buna benzer durumlar hep yasadim ve tavrimi koydum diyor ama bu kiz farklı butun erkek hocalarla samimi hatta bi arkadsiula ki yine evli basaba icmeye gidermis hep esimi de cagirmislar da bizimki hic gitmemis oyle diyo

Var mı öyle ilgi manyağı,kanka ayağına, erkeklere asılan ve ilgisini de gizlemeyen, kadın müsveddeleri var!Birde öğretmenmiş valla süper;nasıl evli erkek tavlanır? dersi veriyordur galiba....Eşinizin bu hoşlantı mıdır adı her ne ise durumdan hoşnut olduğu da çok aşikar!Zaten erkekler bu tiplere yüz vermese bunlarında sonu gelecek ama nerdeee!Bence bireyler yaşanmamış olduğunu farz edersek,yaşanmak üzere olduğu da malesef gün gibi ortada!

Kiz bana soyle dedi ben evli pek cok kisiyle samimiym hatta evlerien giderim esleri kapılarını acar bana ben sizin kafanizindaki kotu kadin degilim samimiyeti ayarlayamiykrum bazen ama dedi

Ya eşiniz kadına gerçekten kızıyorsa, şehir dışında hem de birgece de değil gece geç vakitte 1 saat ne konuşmuş ya. Aklınız alıyor mu?

Sanirsin 10 yillik kankisi
gecsin kocan bunlari...sende gec bunlari
gayet hoslanti var aralarinda...
hadi gecmis olsun...
kusura bakma sert oldum

Adamdakı rahatlıkda kımsede yok bu ne yuzsuzluk hem sana kız benden hslanyr koltgumun altını cımcırdı dyr hemde gece bırlerde kadınla shpet muhabbet canımlr cıcımler havada ucuyr snrada benm ıcım rahat ben aldatmadım aldatmak ıcın ılla yatakta mı olmaları lazım kendısıne ılgısı olan bı kdınla knu ne olursa olsn gece bır de muhabbet etmek cılvelesmektr flortlesmektr valla esıne sıkı bı ders ver kadını bsver ayse olmazsa fatma olur bu tur seylerde onemlı olan erkegın tavırlarıdır heezaman

Kiz bana soyle dedi ben evli pek cok kisiyle samimiym hatta evlerien giderim esleri kapılarını acar bana ben sizin kafanizindaki kotu kadin degilim samimiyeti ayarlayamiykrum bazen ama dedi
Kadın size açık açık eşinizden hoslandığını söylemis ama anlaslan siz yine de inanmak istiyorsunuz ikisine de. Su an kafanzda onları aklamak istiyorsunuz ama bence arkadaslktan ötesi bir durum söz konusu.

Konu Sahibi Arkadaş Gerçekten Merak Ediyorum İnanıyor musun Eşine ve Sesini Bu Olanlara Rağmen Çıkarmıyormusun

Almiyor esimin tek aciklamasi sohbeti guzeldi kankam gibiydi
Sen kafanı duvara vur bence şuan aklını kaybetmiş gibisin.aklın başına gelsin!!! Yoksa kafanı eşim duvara vuracak. Eşin şuan hangi kız olursa olsun konuşacak potansiyele sahip. Üzgünüm ama seni aldatmış. Aklını başına al artık

ayy seni o kadr iyi anlıorum ki bilemezsin...
bu adamlar flört etmeyi seviyorlar. kadınlarda iki güler yüz görünce sanıyorlar ki bu adam bizden hoşlanıyor. sonra da uzattıkça uzatıyorlar.
adamda kabahat var madem anladın bir gariplik var komple uzak durursun. mesafe koyarsın filan...
ama kadında daha cok kabahat var. sanki bekar adamların soyu tükenmiş gibi evli olanlara yapışıyorlar.
valla kardeş tetikte ol. ben evliğimi farklı zamanlarda 4 kadından kurtardım.
hatta biri hala iş gereği buraya gelir. diğer tanıdığımız kadınların adamlarına da sarkar. her erkeği korur olduk bu kadından...kadın kene gibi yapıştığı erkeği bırakmıyor.
şimdi kızlar diyecek ki bu adamdan boşan filan.. hayır boşanma. bende boşanmam. bir aşifte için ben evimi bozmam.
cinsel bir şey yoksa tabii. ama gözüm o kadının da adamın da üzerinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…